• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben metresim

Seneryo gibi geldi.. eğer doğruysaa doğuda şöyle derler: elinle ettin ğözünle ağlaa...

hayır bir zümre var ki bu konuların bizim tarafımızdan açıldığını iddia eden. Bunlarla mücadele ediyoruz ama yok sonuç ortada ... kadın 10 üyeli kalmış 10 hesabında da ayrı problemi var. Ya dalga geçiyor ya da Birol Güvenin yaptığı gibi dizleri için buradan konu topluyor
Kisilik bolunmesi olabilir her kisiligi icin ayri hesap acmistir belki:KK14: usenmemis dusunmus senaryo yazmis bi de ne guzel yazmis bravo valla cok şakaci galiba arkadas

Yine ortalik kizismisss... Kazen Kazen bey size atip tutanlar keklenmekten hoslaniyor heralde... Ne hasta ruhlu insanlar var... Sonra biz bi konuya inanmayip söyleyince suclu oluyoruz... Aslinda bide "Geyik Derdim Var" bölümümü acsaniz, orda atip tutsunlar bizde güzel yorumlar atalim...:KK14:
Benim oyle bi konum vaar fake senaryolar yaziyoz gelsenize su cok guzel :D :D

İlerde senarist falan olursam ilk isim bu uyeye ulasmak olucak hayal gucu cok genis bu kafayla yogurdun siyah olduguna bile inandirir bizi :D

kağıdA yazmıstır sıfrelerı bı ara bende ılerı duzey farmvılle hastası olmustum yaklasık on tane fake hesabım vardı halıyle aklımda tutamıodum yazıyodum bı kenara :KK53:

Back