- 14 Kasım 2001
- 21.326
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.481
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi saripencere
-
Birol güven böyle mi yapıyormuş Kazen sen içini tamamen bi döksen yer yerinden oynar
10 tane hesabın adreslerini şifrelerini nasıl aklında tutmuş ya
Babalar duymasın mı ne hani havucun oynadığı dizinin bir çok bölümünde konu bu siteden esinlenilmiştir.
Neeeü bu hikayeyi yazan uyenin toplan 10 hesabi mi varmis aboooovvüyelik ishali
Kisilik bolunmesi olabilir her kisiligi icin ayri hesap acmistir belkihayır bir zümre var ki bu konuların bizim tarafımızdan açıldığını iddia eden. Bunlarla mücadele ediyoruz ama yok sonuç ortada ... kadın 10 üyeli kalmış 10 hesabında da ayrı problemi var. Ya dalga geçiyor ya da Birol Güvenin yaptığı gibi dizleri için buradan konu topluyor
Kiz sizofrenmis oyle bir olay yooohEvet sevgilin çok masum.. Boşansa her şey çok güzel olacak!
Neeeü bu hikayeyi yazan uyenin toplan 10 hesabi mi varmis aboooovv
Benim oyle bi konum vaar fake senaryolar yaziyoz gelsenize su cok guzelYine ortalik kizismisss...Kazen bey size atip tutanlar keklenmekten hoslaniyor heralde... Ne hasta ruhlu insanlar var... Sonra biz bi konuya inanmayip söyleyince suclu oluyoruz... Aslinda bide "Geyik Derdim Var" bölümümü acsaniz, orda atip tutsunlar bizde güzel yorumlar atalim...
Ben daha telefonumun sekilli sifresini karisyitiriyorum yeaa. Bence bunu yapan cok zeki on hesap on farkli hikaye on sifre...... On uzerinden on veriyorum
Ben o hesapların şifrelerini adreslerini nasıl aklında tuttuğuna şaştım.
Bu senaryoyu hangi diziden arakladın doğru söyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?