- 28 Şubat 2012
- 12.339
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.694
- 598
- Konu Sahibi saripencere
-
Berdel canım.Aşk ve Gurur dizisi.
Ben sana söyleyim neden adamın o kızla evlendiğini. Abisinin karısıymış o abisi ölünce kardeşi olarak o evlenmek zorunda kalmış. Berdermi verdermi o sebepten işte.
Aşk ve Gurur dizisi.
Ben sana söyleyim neden adamın o kızla evlendiğini. Abisinin karısıymış o abisi ölünce kardeşi olarak o evlenmek zorunda kalmış. Berdermi verdermi o sebepten işte.
Bu senaryoyu hangi diziden arakladın doğru söyle?
yaknız karı kelimesi benimde dikkatimi çekti.kuzeni çok kibar sessiz sakin saygılı adammış cidden
bunun öbür karı da soğan sevmez
ne kadar kibar konuşmuş
berdel kız berdelAşk ve Gurur dizisi.
kuzeni çok kibar sessiz sakin saygılı adammış cidden
ne kadar kibar konuşmuş
Öğrencidir bunlar. Cümlelere bak, sizi çaylak veletler sizi!O değil de hiç bir derdi tasası olmayıp şu yazdıkları için senaryo hazırlayanları öyle çok kıskanıyorum ki...
Ne anlarsın sen kibarlıktan hıhkuzeni çok kibar sessiz sakin saygılı adammış cidden
ne kadar kibar konuşmuş
hahahahahaAşk ve Gurur dizisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?