Stresten mi dokulmustur .
Kesin depresyonda değil mi ?
Aşırı yabani olmuş zaten
Bazilarinin hirslari gozlerinden okunuyo zaten. Kafese kalem sokuyosa, o cocuk da o tiptirOfff nasılll uyuz oluyorum bi bilsen şu an nasıl içimi boşaltasım geldi, böyle ailelere inanılmaz gıcık oluyorum ya. Resmen çocuğun lafı geçiyo, böyle kendini yırtarcasına parçalarcasına ağlıyolar ya benim dediğim olcak diye anne babada aman ağlamasın diye yapıyo benim aklım almıyo bu kadae itici bi görüntü olamaz ya. O an çocuk gözüyle bakamıyosun resmen bi canavar.
Yorumların müthişÇalarım ya da şikayet ederim saçma olmuş. Onun dışında haklısın.
Düğün yeri bakmakla başlayıp evde eziyet gören zavallı papaganla devam eden fantastik bir hikaye.
Bi kaç gün hiç açma arani iyi tut , pazartesi veya salı sabahtan baslarsin tekrar ne derse desin oraya bi gidin de sonra kolay arayı duzeltmek cok inatlasma ama içim acıyo napayım falan de o da bi zahmet anlasınEvet. Sabah tekrar konusunu açtım "kuşuna sıç..yım " senin diye bağırdı daha dogruşu yazdi .
Daha sonra silme şansım olsaydı atardim wattsap konuşmalarını buraya.
Yok manyakmisim onu da manyak yapmaya uğraşıyormusum yok bilmem ne
Bizim de papaganimiz var tüyleri dökülmüşse depresyona girmiştir. Yalnız bu depresyonu sizin almanız iyileştirmez çünkü papaganlar insanlara bağlanır , muhtemelen gün içinde çok yalnız kaldığı için hastalanmistir ya da çocuk sevmiyordur. Mesela bizimki 5 yaşından küçük çocuklardan nefret eder çünkü daha önceki aileleri hep çocukları olduğu için onu başka aileye vermiş o da bunun farkında. Papağan için ben de çok üzüldüm ama malesef yapabileceğiniz bişey yok. Keşke size verselerdi.60 TL'lik kuşun neyine gözüm kalsıntüyleri dökülmüş bu arada kafası da kel , dış görünüşü oldukça çirkin papağan diyince cins papağan düşünmeyin. Muhabbet kuşunun bir değişiği
Ben okurken içim parcalandı. Ben olsam hiç oralı olmaz guzel guzel ayrılır fakat ertesı gun hemen sıkayet edetdım hayvan hakları merkezlerınden birine. Hayvansever daha dogrusu canlısever bırı olarak konuyu okurken gozum doldu. Verecek hesapları yok boyle ınsanların.Abartmişsiniz... Sanki acımaktan ziyade beğendiniz gözünüz kalmiş gibi olmuş tavırlarınız...
Ahhh arkadsım benı ozetlemişsin. Haklıyken sırf anlık tepkıler verdıgım ve daha da kptusu derdimi dogruduryst ifade edemediğim için haksız konuma dusuyorumDaha düzgün bir şekilde ifade edebilirdiniz, "şikayet ederim, çalarım" filan olmamış hiç.
Size vermeye ikna olmuşlar, çocuk ağlamış, ona seveceği başka bir şeyi vermeyi vaat edebilir, onun da bir şekilde gönlünü alabilirdiniz.
Niyetiniz iyi ama tutumunuz fevri, bu durum başka mevzularda da önünüze getirilecektir, daha sakin olmalı, hassasiyetlerinizi daha düzgün ifade etmeyi öğrenmelisiniz aksi halde her zaman haklıyken haksız duruma düşersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?