İyi akşamlar herkese. 3 gün önce düğün yeri bakmak için sevgilim ve ailesiyle buluştuk yani ben bulundukları şehire gittim bugun evime geldim. Dün ve bugünden beri hem canımız sıkkın hem aramız bozuk .
Sorun şu ;
Bunların kuzenine uğradık kadın evli 6 yaşlarında bir kızı var. Çocuğuna papağan almış, ama sorun şu ki otmeyi seven ve sesi çirkin bir kuş. Biz ogleden sonra 1 gibi gittik onlara saat 21.00 civarı kuşu getirdiler diğer odadaymis ve hayvanın kafesinin üstüne örtü örtüyorlarmis çok otuyor diye. Düşünebiliyor musunuz ? Günün belki 20 saati karanlik bir kafeste. Sabah işe giderken de kapatiyorlarmis çünkü komşular sesinden rahatsız oluyormuş. Hayvan berbat halde, mutsuz . Kızlarina almışlar çocuk sevmeyi bilmiyor kalem sokuyor kafese korkutuyor saçma sapan şeyler yapıyor . Çok içim acidi böyle olmaz falan anlattım pek sallamadilar , bana verin bakamiyorsaniz dedim kabul ettiler akşam biz giderken çocuk ağlamaya başladı bırakmak zorunda kaldım. Arabada o hayvanı orada bırakamam dedim boşver falan gecistirdiler . Ama gece boyunca gözümden gitmedi yavrumun hali ertesi gün tekrar konusunu açtım çok abarttın demeye başladılar nisanlim ve annesi. Sofrada biraz tartıştık nisanlimla iddalasti benimle ben de sinirlendim şikayet ederim o zaman hayvana eziyetten gerekirse gider çalarim dedim. Annesi de konuya dahil oldu beni onaylamadigini belirtti. Sevgilim manyak olduğumu söylüyor kısaca aramız baya bozuk ama umrumda değil tekrar konusunu açmam lazım o hayvanı almak için nasıl açabilirim ? Nasıl alabilirim hayvanı. Salı günü tekrar o şehire gitmem gerekiyor o zamana kadar bir şey bulmam lazım . Siz olsanız ne yapardınız ?
şu yazdıklarından çok vicdan sahibi olduğunu görüyorum...
bu vicdanı sadece kendimize değil ,
karşı düşüncemizdeki,cinsiyetimizde ki
kendi dışımızdaki canlıların var olduğunu bilmek kendimizi onların yerine koymak her insanın yapacağı marifet değil
çok basit söyle aklının hayvanda kaldığını ,daha iyi bakacağını ,,,
san vermelerini rica et çocuklarından habersiz