- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 33
- 30
Offf icim parçalandı ya ne kadar süredir onlarda bu masumNoluyor biliyor musun kafesi açtılar ya önce bi salak gibi bakıyor gözü karanliga alışmış olduğu için tam açılmıyor heralde bi aptallasiyor sonra geriniyor. Çocuk yaklaşınca kendini oradan oraya atıyor .
Videosunu cekebilirsem atarım yemin ederim o ortu tekrar ortulurken resmen yalvariyor ortmeyin diye bi oraya bi buraya gidiyor kafeste telaşlı telasli. Örtü ortulecek ya onu istemiyor diyo bi de utanmaz kadın
Ya en azından temiz hava alıp ölsün
Alınca onlara ni daha vermicem zaten benim olacak göstermem bile yüzünü onlara. Çok soğudum dusunememek vs değil bu resmen kötü insanlık. Saf kötülük
Valla saldirirlarsa saldirsinlar, ben de anneyim buna ragmen bazi cocuklari oyle bir yetistiriyolar ki dusman basina dilemem. Bi kere annede insanlik olsa cocugu boyle yapmaz.Şimdi sana saldırırlar şiddet ne olursa olsun haklı görülmez diye
Ama o an düşündüğüm tam olarak oydu neler söyledim o çocuğa neler içimden
Yeminle simarikliga hic gelemiyorum boyle mi buyuduk bizIyyy valla o çocuğun avaz avaz ağlayışınu düşündümde nasl sinirlerim kabardı, vicdansızlar
Valla nişanlıma tukureyim yorumlari okudukca hirslandim iyi ki acmisim konuyu. NişanlıM enistesiyle is yapacak onu bile bozdururum. Ya çok hanımefendi olmam lazım ya aşırı çirkEF lanet olsun kuşuna al sus demeleri lazım hangi yolu denesem acabaBen de sinir oldum o cocuga. Bunlar annesinden babasindan sevgi gormeyen cocuklar. Hinclarini hayvandan cikariyor belli. Sikayet etsen, kim bakar ki. Bu konuda bilmiyorum Turkiye deki durumlari.
Ben senin yerinde olsam nisanlinin agzindan girer burnundan cikardim yine de ikna ederdim. Duygularinla hareket etme.
2 yaşındaymıs.Offf icim parçalandı ya ne kadar süredir onlarda bu masum
Valla nişanlıma tukureyim yorumlari okudukca hirslandim iyi ki acmisim konuyu. NişanlıM enistesiyle is yapacak onu bile bozdururum. Ya çok hanımefendi olmam lazım ya aşırı çirkEF lanet olsun kuşuna al sus demeleri lazım hangi yolu denesem acaba
Cok dikkatli olun sinirle-üzüntüyle hareket etmeyin basta guzell yolu deneyin.cocuga hediye almak iyi fikir Allah yardimcin olsun2 yaşındaymıs.
Offf nasılll uyuz oluyorum bi bilsen şu an nasıl içimi boşaltasım geldi, böyle ailelere inanılmaz gıcık oluyorum ya. Resmen çocuğun lafı geçiyo, böyle kendini yırtarcasına parçalarcasına ağlıyolar ya benim dediğim olcak diye anne babada aman ağlamasın diye yapıyo benim aklım almıyo bu kadae itici bi görüntü olamaz ya. O an çocuk gözüyle bakamıyosun resmen bi canavar.Yeminle simarikliga hic gelemiyorum boyle mi buyuduk biz
İkincisini denemedim ki güzel güzel söyledim bir sürü örnek verdim diyor ki adam sanane isterlerse kafasını koparirlar , tabi şikayet ederim derim o zaman .
Ikincisini denemissin de pek ise yaramamis gibi duruyor.
Ben senin yaptiginda hic bir yanlis gormuyorum ama onlar anlamazlar.
Nisanlini ikna et sonra yine bir gun ziyarete gidin.
Orada tatlilikla hallet bu isi.
Valla bayıldım sanaValla nişanlıma tukureyim yorumlari okudukca hirslandim iyi ki acmisim konuyu. NişanlıM enistesiyle is yapacak onu bile bozdururum. Ya çok hanımefendi olmam lazım ya aşırı çirkEF lanet olsun kuşuna al sus demeleri lazım hangi yolu denesem acaba
CanimValla bayıldım sana
Nişanlınla bu konu yuzunden mı konusmuyosunuzAlcam ya bi şekilde ikna olmuyorsa da olmasın o ağlıyor diye onu orada yaşatamam. Bunu alayım bi de oyuncak kedi alayım bi kutuya da barbi bebek , kolye filan doldurayim kabul etti etti etmedi çocukla çocuk da olurum cirkefle cirkefte . Sorun şu ki şu an konuşmuyoruz nasıl konusunu açayım nişanlıma
İkincisini denemedim ki güzel güzel söyledim bir sürü örnek verdim diyor ki adam sanane isterlerse kafasını koparirlar , tabi şikayet ederim derim o zaman .
Evet. Sabah tekrar konusunu açtım "kuşuna sıç..yım " senin diye bağırdı daha dogruşu yazdi .Nişanlınla bu konu yuzunden mı konusmuyosunuz
Yok ilk başta dedim ki gülerek yaa yazık ama bu çok sıkılıyordur.Iyi bakamiyorsunuz filan demissin ya. Ters tepmis.
Bir bebek ya da muzik aleti + cikolata + boyama kitabi . Kac yasinda bu cocuk ki ikna edebilirsin.
Sonuc alacaksan bir dk bekleme sikayet et ama sanmiyorum sonuc alacagini.
Ben de dua ediyorum insallah alirsin o kusu. Almak degil resmen kurtarmak.
Stresten mi dokulmustur .Boyle insanlardan nefret ediyorum.
Sevgi vermeyeceklerse neden hayvan beslemeye kalkiyolar.
Vicdansizlik baska birsey degil.
Hele ki cocuklari eziyet ediyorsa direk bakan birine vermeleri gerekirdi. Cocuk aglamis ta bilmem neymis. Iki dakka aglar sonra susardi cocuk.
Yazik kuslar mutsuz olunca tuylerini yolar diye biliyorum.
Lutfen o hayvani guzellikle alin biran once o vicdansizlardan.
Benim de iki tane kusum var. Hep disaridalar kafesin kapisini bile kapatmiyoruz. Evin neşe kaynagi.
Cidden sinirleniyorum kus alip ta kafeste bekleten insanlara.
Yok ilk başta dedim ki gülerek yaa yazık ama bu çok sıkılıyordur.
Sonra ilgilerini çekmedi konu kafesin yanına gittim aa bu hasta galiba bunların düzenli çıkması lazım depresyona girerler filan dedim hala sallamadilar işte bakımı zor yetisemiyoruz bilmem ne dediler bana verin o zaman ben ilgilenirim dedim çocuğa da dedim ki anlaşalim mi sen bana ver ben de sana süpriz yapayım ama ne olduğunu söylemem haftaya çok güzel süpriz var filan dedim kabul etti, sonra kalem batirmamasini söyledim anlamış göründu 5 dakika sonra gözüme baka baka aynısını yapıyor. Akşam da zirlamaya başladı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?