- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.734
- 748
yardım alıyorum tbiki. Hatta psikolog bile uyarmıştı.bana birşeyi kanıtlamak zorunda değilsin diye. herşeyi kanıtlama hastalığım oldu.Nefes alamdığım çok anlar oldu.Kuzum bu kadar etkilendiysen eğer sende bir yardım al. Bu yasadiklarinda senin bir suçun yok adam ruh hastası çıkmış. Çok geçmiş olsun şükür çocuksuz kurtuldun bundan. Üstesinden geldiğin zaman yasacagin güzel günlere odaklan.
Keşke sosyal medyalarda bu kadar yaygınlaşmasaydı. bakıyorumda bütün sorunlar hep buradan türüyor.
Bence baya sinyaller vermiş zaten ama siz görmek istememişsiniz belki evlenince düzelir diye düşünmüşsünüz ama asla düzelmez daha beter olur her zaman.Kırmızı rujçok severdim istemezdi çok dikkat çekiyor diye , kızlarlakahve iç sizin bakadaki erkekler çok lağbali
Birazda para harcama meseleleriydi Bende evlenmip yuva kurmak istiyordum Yumurtalıklarımda çok fazla kist varı operasyonlar geçirmiştim . Açıkçası planım da evlenip hemen hamile kalmaktı. Ama daha balayında başladı şizofrenliği hemen kendim önlemimi aldım
ailenin bilmedigine bende inanmadimDava açmadan önce bir süre ayrı yaşadım. rahatsız etmeleri bitmedi. Bankaya gidip onlarla bana haber yollamaya çalışıyor. Tek dediği kimlerle konuşşsun söylesin birde ekran görüntüsü kayıtlarını bana versin. Allah biliyor çok ağladım rezil oldum. polise savcıyaver hiçbirşey yapamazlar iki güne çıkarım ben deyip duruyordu. dava açılınca biraz sesi kısıldı. Ailesi hrgün arayıp özür diliyor. biz fark edemedik hasta olduğunu bilsek senin günahına girer miydik diye. Böyle aileden böyle evlat nasıl çıkıyor. İnsan bu kadar hasta hale nasıl gelir bilemiyoruz ki. Keşke sosyal medyalarda bu kadar yaygınlaşmasaydı. bakıyorumda bütün sorunlar hep buradan türüyor.
makul şeyler mi?Vardı tabiki ama makul şeylerdi. İşte öğle aralarında kızlarla kahve iç ya da kırmızı ruj sürme dikkat çekici olma gibi.
Kıyafetime saçıma dışarı çıkmama karışmayan birisiydi. Nişan zamanı biraz kıskançlık başlamıştı bende stres gerginlik ev kurmaca çok üstünde durmadım. Nişan kıyafetimde aslında açık straplez modeldi. Hatta aynı renk mendil istedim yakasına takmak için istememişti bile zorla giydi takımıda bu tür merasimlerden hiç hoşlanmaz ben istiyorum diye herşeyi yapmıştı.Sevgiliyken nişanlıyken nasıl kendini belli etmemiş olabilir ki ? Yoksa sen evlenince düzelir kafasında mı evlendin ?
Öncelikle geçmiş olsun, çok ağır bir süreçten geçmişsiniz.
Uzaklaşmak ve izinizi kaybettirmek çok doğru bir adım olacaktır.
Onun dışında da başlamadıysanız bile eminim düşünüyorsunuzdur, terapi almak size yardımcı olabilir.
Son olarak olay ne sosyal medyada ne sizde.
Emin olun böyle hasta bir zihniyet evde gündüz perdeyi açtığınız için size saldırabilirdi.
Kırk yıl dil dökseniz, kırk yıl hiç yanından ayrılmadan 7/24 dipdibe aynı odanın içinde yaşasanız o kırk yılda sizi suçlayacak şey yine bulurdu.
Sorun sizde değil onda....öncelikle bunu kabul edin ve kendinize odaklanın.
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Teyzemlerin bir komşusu vardı. 27 sene kadın evden dışarı çıkmadan yaşamış.Kocası pencereleri boyamıştı kilit vurmuş dışarı bakamasın diye . Hep çok korkmuştuk böyle insanlarla karşılaşmaktan. En çok neyden korktuysam bu hayatta başıma o geldi. Çocuk sahibi olamam diyde korkuyordum daha 20 yaşında kist ameliyatları olmaya başladım. Ne korkuysam bir bir geldi..Öncelikle geçmiş olsun, çok ağır bir süreçten geçmişsiniz.
Uzaklaşmak ve izinizi kaybettirmek çok doğru bir adım olacaktır.
Onun dışında da başlamadıysanız bile eminim düşünüyorsunuzdur, terapi almak size yardımcı olabilir.
Son olarak olay ne sosyal medyada ne sizde.
Emin olun böyle hasta bir zihniyet evde gündüz perdeyi açtığınız için size saldırabilirdi.
Kırk yıl dil dökseniz, kırk yıl hiç yanından ayrılmadan 7/24 dipdibe aynı odanın içinde yaşasanız o kırk yılda sizi suçlayacak şey yine bulurdu.
Sorun sizde değil onda....öncelikle bunu kabul edin ve kendinize odaklanın.
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Geniş kapsamlı tedbir kararı al, hem yaklaşmama, hem iletişim araçlarıyla iletişim kurmama hem de üçüncü kişilere senle ilgili hakaret içeren söz ve söylemlerde bulunmamaya ilişkin. Devam ederse TCK 123/a ısrarlı takip suçundan şikayetçi ol. Israrlı takip yalnızca fiziksel takip değil üçüncü kişilerle sana haber göndermesi de ısrarlı takibe girer. Yukarıda dediğim tedbirleri almışsan cezası 2 kattır en aşağı bir yıl hapis cezasıdır. Bunun için 3. Kişilere senle ilgili tehditte bulunmasına da gerek yok, sana haber yollamak kastıyla üçüncü kişilerle görüşmesi dahi yeter. İçeriği tehditse, ayrıca tehditten de ceza alır.Dava açmadan önce bir süre ayrı yaşadım. rahatsız etmeleri bitmedi. Bankaya gidip onlarla bana haber yollamaya çalışıyor. Tek dediği kimlerle konuşşsun söylesin birde ekran görüntüsü kayıtlarını bana versin. Allah biliyor çok ağladım rezil oldum. polise savcıyaver hiçbirşey yapamazlar iki güne çıkarım ben deyip duruyordu. dava açılınca biraz sesi kısıldı. Ailesi hrgün arayıp özür diliyor. biz fark edemedik hasta olduğunu bilsek senin günahına girer miydik diye. Böyle aileden böyle evlat nasıl çıkıyor. İnsan bu kadar hasta hale nasıl gelir bilemiyoruz ki. Keşke sosyal medyalarda bu kadar yaygınlaşmasaydı. bakıyorumda bütün sorunlar hep buradan türüyor.
Katip bilmeyebilirler, yalnız yaşıyorsa, normalde sakin görünen insanların içinden bir şey cikabiliyorYooo biliyorlardı. Bile bile başını yaktılar, evlensin s. gitsin başımızdan, karısı adam etsin dediler. Alem malını bilmez mi ya yapmayın.
Adam ağır hasta, imkanı yok. İhtimal vermiyorum.Katip bilmeyebilirler, yalnız yaşıyorsa, normalde sakin görünen insanların içinden bir şey cikabiliyor
Aile şimdi niye özür diliyor peki, şikayetçi fln olmasin diye mi ? Senin yorumlarına genelde katılırım haklılık payın vardir . Hemen de ikna oldum sana :)Adam ağır hasta, imkanı yok. İhtimal vermiyorum.
Ne bileyim belki barışırlarsa falan diye, politik davranıyorlardır. Belli çekiniyorlar heriften.Aile şimdi niye özür diliyor peki, şikayetçi fln olmasin diye mi ? Senin yorumlarına genelde katılırım haklılık payın vardir . Hemen de ikna oldum sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?