Ben kiminle evlendim:(

Net şizofren .
Şizofren karaktere göre de şekillendiği için , senin ki özgüveni olmayan bir şizofren .
Ama sevgililil döneminde illaki kendini belli etmiştir , sen anlayamamışsındır.
Kanıt göstersen de inanmayacaktı zaten . O yüzden kendini kanıtlamaya hiç kalkma.
İzini kaybettir . ,sana ulaşabileceği her şeyi sil. Çünkü boşansanız da durmaz bu . Geçmiş olsun .

yardım alıyorum tbiki. Hatta psikolog bile uyarmıştı.bana birşeyi kanıtlamak zorunda değilsin diye. herşeyi kanıtlama hastalığım oldu.Nefes alamdığım çok anlar oldu.

Keşke sosyal medyalarda bu kadar yaygınlaşmasaydı. bakıyorumda bütün sorunlar hep buradan türüyor.

Öncelikle geçmiş olsun, çok ağır bir süreçten geçmişsiniz.
Uzaklaşmak ve izinizi kaybettirmek çok doğru bir adım olacaktır.
Onun dışında da başlamadıysanız bile eminim düşünüyorsunuzdur, terapi almak size yardımcı olabilir.
Son olarak olay ne sosyal medyada ne sizde.
Emin olun böyle hasta bir zihniyet evde gündüz perdeyi açtığınız için size saldırabilirdi.
Kırk yıl dil dökseniz, kırk yıl hiç yanından ayrılmadan 7/24 dipdibe aynı odanın içinde yaşasanız o kırk yılda sizi suçlayacak şey yine bulurdu.
Sorun sizde değil onda....öncelikle bunu kabul edin ve kendinize odaklanın.
Umarım herşey gönlünüzce olur.

Bence baya sinyaller vermiş zaten ama siz görmek istememişsiniz belki evlenince düzelir diye düşünmüşsünüz ama asla düzelmez daha beter olur her zaman.
İyiki bu adamdan çocuk yapmadınız doğacak çocuk için büyük haksızlık olurmuş.

ailenin bilmedigine bende inanmadim

Hala arıyor mu ya da rahatsız ediyor mu sizi? Kesin beni başkası için bıraktı diyordur o pislik. Boşanmış olmak da öyle biri için büyük bir korku oluşturur. Şimdiden dava dilekçesinde yaptıklarım yazmasın da tekrar evlenecek olursam başım yanmasın diyordur

uzun sevgililik döneminde bu manyaklıkları nasıl anlamadınız?
insan kendini nasıl gizleyebilir ki?
mutlaka bi sinyalini vermiştir bişi yapmıştır bu seviyede olmasa bile
illa ki kendini belli etmiştir
imkansız yani birinin böyle saçmalıklarını gizleyebilmesi

Vardı tabiki ama makul şeylerdi. İşte öğle aralarında kızlarla kahve iç ya da kırmızı ruj sürme dikkat çekici olma gibi.
makul şeyler mi?
sizce bunlar makul istekler mi?

ben geçmiş yıllarda bi flörtümü, doktorda işim uzadığı için mesajlara geç dönüş yapabildiğimde
"bu kadar uzun süren doktor mu olur" dediği için bıraktım

bi tanesini de, sen whatsappta dün akşam şu şu saatlerde çevrimiçi oldun ama bana cvp yazmadın
dediği için bıraktım. çünkü program kullanıp wp sürelerimin takibini yapmış hayvan

bir başkasını da, erkek iş arkadaşımla toplantı için müşteriye gitmeme laf etti diye bırakmıştım

bakın böyle hayatın akışına ters saçma sapan istekleri olan tipler kadın olsun erkek olsun manyaktır
bunlar kıskanmak, sahiplenmek, çok sevmek, gözünden bile sakınmak değil
bunlar manyaklık, hastalık

Sevgiliyken nişanlıyken nasıl kendini belli etmemiş olabilir ki ? Yoksa sen evlenince düzelir kafasında mı evlendin ?
Kıyafetime saçıma dışarı çıkmama karışmayan birisiydi. Nişan zamanı biraz kıskançlık başlamıştı bende stres gerginlik ev kurmaca çok üstünde durmadım. Nişan kıyafetimde aslında açık straplez modeldi. Hatta aynı renk mendil istedim yakasına takmak için istememişti bile zorla giydi takımıda bu tür merasimlerden hiç hoşlanmaz ben istiyorum diye herşeyi yapmıştı.
Eşya alırken ev seçerken de minimalist davrandım. 1+1 yeni sitede daire istedim sadece. Ona da tamam çok iyi düşünmüşsün ben yokken içimiz rahat eder dedi. Ya daben çok kördüm. evlenip çocuk yapmak için ok acele ettim.

Teyzemlerin bir komşusu vardı. 27 sene kadın evden dışarı çıkmadan yaşamış.Kocası pencereleri boyamıştı kilit vurmuş dışarı bakamasın diye . Hep çok korkmuştuk böyle insanlarla karşılaşmaktan. En çok neyden korktuysam bu hayatta başıma o geldi. Çocuk sahibi olamam diyde korkuyordum daha 20 yaşında kist ameliyatları olmaya başladım. Ne korkuysam bir bir geldi..

İnşaAllah kolay toparlanırsınız Allah yardımcınız olsun

Geniş kapsamlı tedbir kararı al, hem yaklaşmama, hem iletişim araçlarıyla iletişim kurmama hem de üçüncü kişilere senle ilgili hakaret içeren söz ve söylemlerde bulunmamaya ilişkin. Devam ederse TCK 123/a ısrarlı takip suçundan şikayetçi ol. Israrlı takip yalnızca fiziksel takip değil üçüncü kişilerle sana haber göndermesi de ısrarlı takibe girer. Yukarıda dediğim tedbirleri almışsan cezası 2 kattır en aşağı bir yıl hapis cezasıdır. Bunun için 3. Kişilere senle ilgili tehditte bulunmasına da gerek yok, sana haber yollamak kastıyla üçüncü kişilerle görüşmesi dahi yeter. İçeriği tehditse, ayrıca tehditten de ceza alır.

Adlı vaka bu. Dikkatli olun. Uzaklaştırma alın. Gerekirse şehri terkedin. Ailesi ile de hergun hergun gorusmeyin. Bunu bile hala ilgisi var olarak degerlendirebilir. Onlara da lütfen oğlunuzun psikiyatra götürün deyin. Kendinizi ya da dış etkenleri de suçlamayın. Sosyal medya ile ne alakası var? Adam hasta.
Çoğumuz bu boyutta olmasa da evlilik içi eş ya da ailesinin psikolojik şiddetine maruz kalabiliyoruz. Çünkü toplumda yuvayı dışı kus yapar, seven erkek kıskanır, kadın akıllı olacak, evi çekip çevirecek gibi bir algı var. Eee zaten rahatça bir erkek nasıl tanınır, kırmızı bayrak nedir, ne istiyoruz kavramı yok. Siz de demişsiniz zaten çocuk için evlendim. Bunun çok sakıncalı olduğunu anlatan bir sistem yok.

Yooo biliyorlardı. Bile bile başını yaktılar, evlensin s. gitsin başımızdan, karısı adam etsin dediler. Alem malını bilmez mi ya yapmayın.
Katip bilmeyebilirler, yalnız yaşıyorsa, normalde sakin görünen insanların içinden bir şey cikabiliyor

Aile şimdi niye özür diliyor peki, şikayetçi fln olmasin diye mi ? Senin yorumlarına genelde katılırım haklılık payın vardir . Hemen de ikna oldum sana :)
Ne bileyim belki barışırlarsa falan diye, politik davranıyorlardır. Belli çekiniyorlar heriften.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…