• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kiminle evlendim:(

Kuzum bu kadar etkilendiysen eğer sende bir yardım al. Bu yasadiklarinda senin bir suçun yok adam ruh hastası çıkmış. Çok geçmiş olsun şükür çocuksuz kurtuldun bundan. Üstesinden geldiğin zaman yasacagin güzel günlere odaklan.

Okurken çok üzüldüm gerçekten iyi kurtulmuşsunuz umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

Vardı tabiki ama makul şeylerdi. İşte öğle aralarında kızlarla kahve iç ya da kırmızı ruj sürme dikkat çekici olma gibi.
Zaten onu aldattığımı ispatlamak için evlenmiş benimle. Hiçbir kanıt bulamayınca da asıl ruh hastalığı çıktı ortaya. Asla kabul etmiyor. Asla ilk başlarda kanıtlamaya anlatmaya düzelmeye çabaladım. Ne dediysem ikna edemedim. sanki 5 ay bana 4 yıl gibi geçti. sürekli kiminle konuştun ekran görüntüsü ver bana . tek duydugğum cümle buydu. Sonra hakaretler iftiralar peşi sıra geldi .Çaresizlikten ağlamam bile manpüle etmek içinmiş.
Makul şeylerdi dediğiniz şeyler makul şeyler değil ki? Kaç yaşında insansınız kiminle kahve iceceginizi bilmiyor musunuz da ondan akıl alıyorsunuz? Evlenmeden önce böyle şeyler yoktu diyen kimseye inanmıyorum

Tövbeler olsun. Ruh hastası evlerden ırak iyi yapmışsınız hemen boşanmakla ne gerek var.

Ama ortada çok korkunç bir şey var. Mesela sizin gece giriş sürenize bakarken kendisi de ayakta. O ne halt eriyormuş o saatte o zaman? Size sorarken güzel. Kendisi ispat edebiliyor mu kimlerle konuştuğunu? Allah’ım ne kadar korkunç. İnşallah iyi olursunuz. İnşallah düzelirsiniz. Eski eşin saçma sapan sorular sorduğu arkadaşlarınız da şahitlik yapsın böyle sorular sorup duruyor diye. Kişisel verilerin ihlalinden de dava açın
Telefonuma uygulama yüklemiş ccasus programı . bende şarjım neden çabukbitiyor yeni telefon diyordum. Hiçbirşey bulamadıkça delirdi işte. Gizlim saklım yoktu hiçbir zaman. Kendimide çok sorguladım acaba biriyle konuştummu diye bbunu düşünmeye başladığım an beni de hasta ettiğini fark edip dava açım. yapmadığım şeylere inandırdı beni. Mesela ocağı yakmış bırakmış beni suçluyor sen açık unuttun diye. Kapıyı kilitlemeden evden çıkıyor sen kililemedin. gerçektne bunlara inamaya başlamıştım. Çok korkunç.üniversitede bir kız akadaşımız vardı. Sevgilisinin kuklası olmuştu manipülasyona o kadar çok uğramış ki kınadık, kızdık ayrıl diye yapamımyorum diyordu beni ondanbaşka kimse sevmiyor ailem bile sevmiyor sadece o bu hayatta diye çok kınamıştım. Aynı eyleri bende yaşadım. Kimsenin beni sevip istemediğine inandırılmaya çalıştım.

Okuyunca 7 yıl öncesine gittim. Aynı şeyleri yaşadım. Bende fiziksel şiddet vardı. Bir gün gündüz 2 çatal batırıp makineye koymuşum akşam eve geldiğinde eve kimi aldın iki çatal var diye kıyamet kopmuştu. Paranoid kişilik bozukluğu olduğuna inanıyordum. Siz yine bir tık şanslıymışsınız ailesi size inanmış. Ben inandıramamıştım. Allah kurtardı çok şükür. 6 ay sürdü o eziyet. Kolumu ısırmıştı düşünebiliyor musunuz? 2-3 yıl izi kaldı kolumda. Ayı ısırığı gibi. Psikolojik destekle ayağa kalktım. EMDR yaptık psikologla. Artık çok iyiyim. Anne bile oldum çok şükür. O şahıs hala b.k çukurunda debeleniyor.

Dava açmadan önce bir süre ayrı yaşadım. rahatsız etmeleri bitmedi. Bankaya gidip onlarla bana haber yollamaya çalışıyor. Tek dediği kimlerle konuşşsun söylesin birde ekran görüntüsü kayıtlarını bana versin. Allah biliyor çok ağladım rezil oldum. polise savcıyaver hiçbirşey yapamazlar iki güne çıkarım ben deyip duruyordu. dava açılınca biraz sesi kısıldı. Ailesi hrgün arayıp özür diliyor. biz fark edemedik hasta olduğunu bilsek senin günahına girer miydik diye. Böyle aileden böyle evlat nasıl çıkıyor. İnsan bu kadar hasta hale nasıl gelir bilemiyoruz ki. Keşke sosyal medyalarda bu kadar yaygınlaşmasaydı. bakıyorumda bütün sorunlar hep buradan türüyor.
Hıııı kesin bilmiyorlardır .Lütfen tedavi olun , şimdiden onu bunu aklamaya,sosyal medyaya suç bulmaya baslamişsiniz.Nasil büyük bir beladan kurtulmuşsunuz haberiniz yok,aile bilmez mi malını?
Aileniz bile bu adamın bir halt olmadığını anlamış aslında siz de ufak tefek birşeyler sezmissinizdir ama kadınların düştüğü o büyük hataya siz de dusmussunuz " o beni seviyor,evlenince düzelir"

Adam hasta besbelli. Sen kendi iyilesmene odaklan. Sakın umutsuzluga kapilma. Insan bir ara ben ne yasadim diye tökezler, ama zamanla iyilesiyor. Profesyonel destek al..kisilik bozuklugu olan insanlara maruz kalmak insani yaraliyo. Sen kendini suclamayi da birak. Kisilik bozuklugu olan insanlar kendini cok iyi gizleyebiliyor hayatina girene kadar.

Telefonuma uygulama yüklemiş ccasus programı . bende şarjım neden çabukbitiyor yeni telefon diyordum. Hiçbirşey bulamadıkça delirdi işte. Gizlim saklım yoktu hiçbir zaman. Kendimide çok sorguladım acaba biriyle konuştummu diye bbunu düşünmeye başladığım an beni de hasta ettiğini fark edip dava açım. yapmadığım şeylere inandırdı beni. Mesela ocağı yakmış bırakmış beni suçluyor sen açık unuttun diye. Kapıyı kilitlemeden evden çıkıyor sen kililemedin. gerçektne bunlara inamaya başlamıştım. Çok korkunç.üniversitede bir kız akadaşımız vardı. Sevgilisinin kuklası olmuştu manipülasyona o kadar çok uğramış ki kınadık, kızdık ayrıl diye yapamımyorum diyordu beni ondanbaşka kimse sevmiyor ailem bile sevmiyor sadece o bu hayatta diye çok kınamıştım. Aynı eyleri bende yaşadım. Kimsenin beni sevip istemediğine inandırılmaya çalıştım.
Bakın onun canını mahkeme üstüne mahkeme yakar. Telefona yüklediği programın delili varsa, yazılı itirafı varsa dava açın. Resmen hastalık bu.

Geçmiş olsun adam ruh hastası manyak çıkmış.
Pekı evlenmeden önce uzun dönem sevgilikteki ufak tefek sorunlar neydi tam olarak?
Kırmızı rujçok severdim istemezdi çok dikkat çekiyor diye , kızlarlakahve iç sizin bakadaki erkekler çok lağbali
Birazda para harcama meseleleriydi Bende evlenmip yuva kurmak istiyordum Yumurtalıklarımda çok fazla kist varı operasyonlar geçirmiştim . Açıkçası planım da evlenip hemen hamile kalmaktı. Ama daha balayında başladı şizofrenliği hemen kendim önlemimi aldım

Vardı tabiki ama makul şeylerdi. İşte öğle aralarında kızlarla kahve iç ya da kırmızı ruj sürme dikkat çekici olma gibi.
Zaten onu aldattığımı ispatlamak için evlenmiş benimle. Hiçbir kanıt bulamayınca da asıl ruh hastalığı çıktı ortaya. Asla kabul etmiyor. Asla ilk başlarda kanıtlamaya anlatmaya düzelmeye çabaladım. Ne dediysem ikna edemedim. sanki 5 ay bana 4 yıl gibi geçti. sürekli kiminle konuştun ekran görüntüsü ver bana . tek duydugğum cümle buydu. Sonra hakaretler iftiralar peşi sıra geldi .Çaresizlikten ağlamam bile manpüle etmek içinmiş.

Çokta makul şeyler söylemiyormuş. Bu renklere filan kafayi takan tipler bana saglikli gelmiyor.
Ama çoğu kadin saniyor ki sevmese kiskanmaz, seviliyorum diye dusunuyorsunuz boyle sacma sapan hareketlere.
Kirmizi oje de suruyorum, ruj da kimsenin bunun altinda bir şey aradiğini görmedim hayatimda. Biri bunu dese makul diyemezdim.

Okurken ürperdim acikcasi 5 ay kimbilir nasil gecti sizin icin. Gecmiş olsun bir an önce izinizi kaybettirin.

Aileside başka şehirde yaşıyor üniversite için evden çıkmış daha da dönmemi. Sürekli sahalarda çalıştığı için maddi beklentileri de yoktu ailenin onlara güveniyorum çok mahçuplar ya da güvenmek istiyorum bilmiyorum.
Burda daha dün bişey okudum, kadının oğlu ondan altın çalıp iddia oynuyormuş, adam evleneceği zaman kadın da demiş gelinine ver altınları kasaya koyalım. Oğlunun iddia oynadığını söylese nişan atılacaktı belki. Güya iyilik yapıyor oğlundan gelinin altınını kaçırarak.

O kadar iyi aile de oğlundan bi haber olmazdı bu kadar, iyi aile ise zaten oğulları ile ilgililerdir, bilmeme imkanları yok.

çok çok üzüldüm okuduklarıma. çocuk olmaması sevindirici olan.
avukatınız vardır umarım. lütfen iyi bir avukatla devam edin bu süreçte.
yapılabilecek çok şey var.

Herkese merhaba,

Kimseye anlatamadığım yaşadığım hayatımın en çaresiz anlarını burada paylaşmak istiyorum. Eşimle uzun bir sevgilik dönemi geçirdik, ufak tefek tartışmalarımız oluyordu hep alttan alan ben oluyordum. Ailem ilk başta istememişti evlenmemizi. Çok üşengeç e tembel bir insan olduğu için. İşide var ama çok umursamaz, saha mühendisi olduğu için sürekli şirketin açıklarını suistimal ediyor. Bu beni ilk başlarda çok rahatsız ediyordu çünkü ben banka çalışanıyım saatimiz herşeyimiz belirlidir. Ailemde umursamaz davranışları nedeniyle pek sıcak bakmamıştı. Evlendik yine gönüller kırılmadan sonuçta ailemi mutlu olacağıma ikna etmiştim.

Evlendikten sonra her şey değişti. Banka personeliyim tabi ki dış görünüşüme dikkat edeceğim her zaman düzenli tertipli ve temiz olmam gerekir.Kıyafet makyaj herşeye karışmaya başladı. Gözü dönmüş gibi hergün balayında daha telefonumun içinden geçti. laptop sürekli karıştırdı, birşey arıyordu evet. Aradığını bulamayınca da bana psikolojik şiddeti başladı. Asla elini kaldırmadı, fiziksel şiddet yoktu. ilk bir ay çok kötü geçti. ailemde yeni evliyiz diye çok rahatsız etmediler haberleri olmadı durumdan. Evin içinde sürekli takip ediliyorum her yaptığım kontrol ediliyor.

bana laptobunu almış bir şeyler göstermeye çalışıyor. Nişanlı ve sevgiliyken instagramda gece girmişim ekran kaydı almış. ekran sürelerimi not etmiş. Aynı şekilde diğer sosyal medya hesaplarımı ne kadar kullandığımın kayıtlarını tutmuş Akıllı saatimden uyku verilerimi toplamış. O bunları anlatıp gösterirken ben şoka girmiş hiçbirşey diyemez hale geldim. Herşey ogünden sonra daha da kötüleşti. Kimlerle konuştun benimle sevgiliyken bir insan bu kadar vakit geçirmez instagramda. ispatlarıyla bana sunacaksın kimlerle konuştuğunu. gece şu saate uyanıp tekrar uyumuşsun kiminle mesajlaştın dışarı mı çıktın adım sayıların çok fazla. Duyduklarımı sindiremezken yenileri ekleniyordu bir bir. artık pskikolojik şiddet o kadar dozunu aşmıştı ki ağzını açsa ağlamaya başlıyorum sinir boşalıyor. Arabayla kaza yaptım yine bu kriz anlarında. Kim bilir kiminle mesajlaşırken kaza yaptın diye suçladı. iş yerinde rahatsız etmeye başladı. ailem tabiki anladı çünkü neşem gitmiş zayıflamışım ölü gibi geziyordum artık. Elalem ne der baskısı yüzünden ayrıl diyemediler. 1 2 ay sonra ilaç içip intihar etmeye çalıştım .O zaman boşan gel dediler. Şimdi boşanma aşamasındayız. Ben neden göremedim nişanlıyken bu insanı nasıl tanıyamadım. Ailesi bana karşı çok mahçup oldular. sürekli arayıp soruyorlar ama ben işide bırakmak zorunda kaldım. evli kaldığım 5 ayda o kadar fazla psikolojik şiddete mağruz kalmışımki stresten bütün vucudumda egzamalar zonalar çıktı. Yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum. Travmatik byin hasarı olumuş. Motor becerilerimi kaybetmeye başladım. Kafadan hesaplamalar yapamıyorum. Araç kullanamıyorum. insnalarla uzun konuşamıyorum. Konuşmaları dinleyemiyorum kriz geliyor. Seslerede dayanamıyorum. Belkide benim ruhum çok hassastı bunca şeye çabuk yenildim

İiçimden gelenler bunlar. Şiddet sadece fiziksel değildir. Ruhuma aldığım darbeler beni öldürdü.Hala daha mektuplar yazıp bırakıyor apartmana kimlerle konuştun söyle kanıtlarıyla ispat et kimlerle aldattın beni öğrenmem lazım yazıyor. Ailemin de düzenini bozdum. Şimdi şehride tamamen terk etmek için kendimize yer bakıyoruz. Nasıl iyileşirim bilmiyorum. ifitraya uğramak bunu kanıtlayamamak yaşadığım en büyük çaresizlikti.

okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Bi taraftan çük üzüldüm, bir taraftan da çok kızdım.
Bazen ilk sinyalleri görmemezlikten gelmemek lazım. Bunun bedeli çok ağır olmuş.
Şikayet edin uzaklaştırma alın.
Henüz acınız çok taze, zamanla toparlanacaksın kesinlikle. Küllerinden tekrar yeniden hayata döneceksin💜

Herkese merhaba,

Kimseye anlatamadığım yaşadığım hayatımın en çaresiz anlarını burada paylaşmak istiyorum. Eşimle uzun bir sevgilik dönemi geçirdik, ufak tefek tartışmalarımız oluyordu hep alttan alan ben oluyordum. Ailem ilk başta istememişti evlenmemizi. Çok üşengeç e tembel bir insan olduğu için. İşide var ama çok umursamaz, saha mühendisi olduğu için sürekli şirketin açıklarını suistimal ediyor. Bu beni ilk başlarda çok rahatsız ediyordu çünkü ben banka çalışanıyım saatimiz herşeyimiz belirlidir. Ailemde umursamaz davranışları nedeniyle pek sıcak bakmamıştı. Evlendik yine gönüller kırılmadan sonuçta ailemi mutlu olacağıma ikna etmiştim.

Evlendikten sonra her şey değişti. Banka personeliyim tabi ki dış görünüşüme dikkat edeceğim her zaman düzenli tertipli ve temiz olmam gerekir.Kıyafet makyaj herşeye karışmaya başladı. Gözü dönmüş gibi hergün balayında daha telefonumun içinden geçti. laptop sürekli karıştırdı, birşey arıyordu evet. Aradığını bulamayınca da bana psikolojik şiddeti başladı. Asla elini kaldırmadı, fiziksel şiddet yoktu. ilk bir ay çok kötü geçti. ailemde yeni evliyiz diye çok rahatsız etmediler haberleri olmadı durumdan. Evin içinde sürekli takip ediliyorum her yaptığım kontrol ediliyor.

bana laptobunu almış bir şeyler göstermeye çalışıyor. Nişanlı ve sevgiliyken instagramda gece girmişim ekran kaydı almış. ekran sürelerimi not etmiş. Aynı şekilde diğer sosyal medya hesaplarımı ne kadar kullandığımın kayıtlarını tutmuş Akıllı saatimden uyku verilerimi toplamış. O bunları anlatıp gösterirken ben şoka girmiş hiçbirşey diyemez hale geldim. Herşey ogünden sonra daha da kötüleşti. Kimlerle konuştun benimle sevgiliyken bir insan bu kadar vakit geçirmez instagramda. ispatlarıyla bana sunacaksın kimlerle konuştuğunu. gece şu saate uyanıp tekrar uyumuşsun kiminle mesajlaştın dışarı mı çıktın adım sayıların çok fazla. Duyduklarımı sindiremezken yenileri ekleniyordu bir bir. artık pskikolojik şiddet o kadar dozunu aşmıştı ki ağzını açsa ağlamaya başlıyorum sinir boşalıyor. Arabayla kaza yaptım yine bu kriz anlarında. Kim bilir kiminle mesajlaşırken kaza yaptın diye suçladı. iş yerinde rahatsız etmeye başladı. ailem tabiki anladı çünkü neşem gitmiş zayıflamışım ölü gibi geziyordum artık. Elalem ne der baskısı yüzünden ayrıl diyemediler. 1 2 ay sonra ilaç içip intihar etmeye çalıştım .O zaman boşan gel dediler. Şimdi boşanma aşamasındayız. Ben neden göremedim nişanlıyken bu insanı nasıl tanıyamadım. Ailesi bana karşı çok mahçup oldular. sürekli arayıp soruyorlar ama ben işide bırakmak zorunda kaldım. evli kaldığım 5 ayda o kadar fazla psikolojik şiddete mağruz kalmışımki stresten bütün vucudumda egzamalar zonalar çıktı. Yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum. Travmatik byin hasarı olumuş. Motor becerilerimi kaybetmeye başladım. Kafadan hesaplamalar yapamıyorum. Araç kullanamıyorum. insnalarla uzun konuşamıyorum. Konuşmaları dinleyemiyorum kriz geliyor. Seslerede dayanamıyorum. Belkide benim ruhum çok hassastı bunca şeye çabuk yenildim

İiçimden gelenler bunlar. Şiddet sadece fiziksel değildir. Ruhuma aldığım darbeler beni öldürdü.Hala daha mektuplar yazıp bırakıyor apartmana kimlerle konuştun söyle kanıtlarıyla ispat et kimlerle aldattın beni öğrenmem lazım yazıyor. Ailemin de düzenini bozdum. Şimdi şehride tamamen terk etmek için kendimize yer bakıyoruz. Nasıl iyileşirim bilmiyorum. ifitraya uğramak bunu kanıtlayamamak yaşadığım en büyük çaresizlikti.

okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Çok üzüldüm yaşadıklarına başka şehire yerleşmek iyi fikir sevgiliyken bu kadar üst düzey psikopatlığı saklayabilmesi bana ilginç geldi ufak tefek açıklar vermiştir belki sen çok sevdiğin için anlamamışssındır yada gerçekten çok profesyonel bir sapkın allah kolaylık versin çok üzücü :(

Bu adam çok hasta. Ne yapacağı belli olmaz. Kafasında kurup kurup aniden size zarar verebilir. Biran önce o şehri terk edin. Gerekirse siz ailenizden önce şehirden uzaklaşın. Size ulaşabileceği tüm sosyal medya telefon her ne varsa hepsini değiştirin. Geçen bir haber okumuştum bir adam annesine sen başka adamlarla yatıyorsun diye silahla vurmuş. Adam meğerse şizofrenmiş Sizi korkutmak için yazmadım bu haberi Biran önce tedbirlerinizi alıp uzaklaşın. Bırakın ailesi bile bilmesin nerede olduğunuzu. Sizde gittiğiniz şehirde hayata biran önce atılın işe başlayın ve muhakkak psikolojik destek alın. Umarım sizde ailenizde biran önce atlatırsınız bu durumu🙏🙏

Belkide gercekten ailesi bilmiyordur. Tamam hastalikli biri ama ailesi zaten uzaktaymis onlara da demiyordur heralde anne su saatte niye disari ciktin niye telefona bakmadin vs diye nerden bilsin ailesi? Cok gecmis olsun kurtuldugunuza dua edin bir uzman destegi alin. Umarim atlatirsiniz bu durumu.

Back