günaydın freyzacım ne güzel dilekler öyle inşallah dualarımız kabul olur canım ömrümüz günlerimiz su gibi berrak amel defterimiz su gibi emiz olur inş:)
mihribncım senin şu resmini gördükçe gülesim geliyor:)
niye kız tam beni anlatıyo bu resim:roflol::roflol::roflol:
benim 3 kızım var ya ben hep evde böyleyim iştekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydın kızlar sakın yanlış anlama ablacım pestili çıkmış bi kadın var resimde ya o komiğime gitti yoksa ne mutlu 3çocuğun varmış bizde 1tane olsun diye uğraşıyoruz doktorlarlavereliniortak
kocalarımızın yapmadığını sen bize yapıyorsun sayende en azından görünce böyle günaydınları seviniyorum kızlar başıma ne geldi azda aranızdan kaybolup gidiyordum şu bebek davasına ilaç içmekten böö geldi dün dedim canım istemiyor içmicem iç dedi eşim su getirdi ilaçları getirdi zoraki içirdi sen ilaç boğazımda kal istifra ettim olmadı neler neler yaptım olmadı acilden geliyorum şimdi film temiz çıktı soluk boruma gitmiş olabilir dedi şuan hap ve ben yaşıyoruz boğazımda hissediyorum yemekde yiyemiyorum tıkanıyorum ne yapıcam bilmiyorum pazartesiye kadar gitmezse endeskopi yapılcak dedi tabi sabah dedim eşime bak ben kötüyüm hastaneye gidelim nefes alamıyorum tepki SAÇMALAMA OLURMU ÖLE ŞEY bende bi sinirlendim odada üstümü değiştiriyorken bide baktımki gitmil bile eşim hastaneden kayınpederi aradım ben hastanedeyim ne oldun ne bittin diye niye aramadınız hani param varmı yokmu baba hastaneye gittimmi iyimiyim işemi gidicen sormadan hepiniz çıkmış gitmişiniz ben hastanedeyim dükkanı kim açarsa açsın kayınpederde tamam kızım kızma sakin ol dedi gitti şimdide eşim diyorki uyku sersemi demişimdir ya bunun uyku sersemliğimi var çıldırıcam
ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçincemi???yağmur yağıyor mutfak camındayım..nasıl üşüdüğümü bilemezsin..menekşelerim çiçek vermiyor artık anne. söylediğin gibi hep dibinden su verdim ama..şimdi telefon açsam sana sesini duynak da yetmiyor ki..Hep ayni cumleler.Babamlar nasil? Ilacini aldin mi? Nedenini bilmedigim bir aglamak var icimde.Bir yerlere sigdiramiyorum yuregimi.Bazen dalip giderdin mutfakta yemek yaparken tahta kasikla tencerenin basinda oylece ne dusunurdun acaba? Ozlemek cok fena anne, anlamak seni daha da fena..Omuzlarim agriyarak uyaniyorum sabahlari.Benim kizimin omuzlarimı ovmasina daha cok var.Gittikce sana mı benziyorum ben? Ya da 'annenin kaderi kiza' dedikleri dogru mu? 'baban eskitir herseyi kizim, 'demistin bir kez.Anlamamisim meger, eskiyormus annecigim.Omzunu ovacak kalmiyormus meger ayni evin icinde.simdi duysan bunlari, ne uzulursun mutsuz mu kizim diye, coktan kendinden vazgecmis bir sesle.Mutsuz degilim de anne, yagmura ve mutfagimdaki kedere care bulamiyorum.Evimi topluyor, toz aliyor, patlican kizartiyor, televizyon seyrediyor, aksam calan kapiyi aciyorum.Actigimi goren olmuyor.Pisirdigim yeniyor da, guzel olmus denmiyor.Cay demleniyor demleniyor, demleniyor.Kederim mutfagin her yerine yerlesiyor.ah Nasil eskiyor hersey anne, nasil eskiyor.eskilerimi atmaya kiyamiyorum. Seni cok ozluyorum.bana yasakladığın bahçeler sana da mı uzaktı hep.? gidemeyişine ağladın mı sende? ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçince mi?
işte böyle... kalbimde bir acı şarkılar seni söyler..
chen cnm geçmiş olsun bitanem bence bu durumda cnm sakınçocuk yapma yaparsan en büyük hatayı yapmiş olsursun cnm sonrda ömür boyu san değer vermeyen insanlarla beraber yaşmak zorunda kalırsın aynnen ben gibi cnm öptüm cnm allah emanet ol.
yazından sonra düşünmüyordum bebeği takmicaktımda ama bu ay hamile çıktım iyimi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim başta ama sevineyim belki yuvama birlik beraberlik verir :)şans getirir bize inş:)canım bende frezyaya katılıyorum ama bence sen net bir karar veremiyorsun kafan çok karışık senin:bbo:
mutlaka eşinden ayrıl demiyorum sana tabiki şartlarını sen daha iyi bilirsin ama en azından eşinle aranı düzeltene kadar ve de ayrı eve çıkana kadar çocuk yapma derim ben
sen huzursuzken çocuğuna iyi annelikde yapamazsın canım:1no2: boşuna demiyorlar mutlu anne baba mutlu çocuklar diye:1hug:
kızlar hamileyimmm inş bu bebek huzur verir hiç beklemiyordum çok büyük süpriz oldu ama kimse yok burda:)
yazından sonra düşünmüyordum bebeği takmicaktımda ama bu ay hamile çıktım iyimi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim başta ama sevineyim belki yuvama birlik beraberlik verir :)şans getirir bize inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?