• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

baskaları adına yaşamamak lazım chen
eğer basında böyle yalan dayak varsa düzelmesini beklemek bence cok sacma eğer esler arısında güven ve biz aileyiz kavramı yoksa ömür boyuda öyle gidiyor bence esin ile senin biraz bu evlilikte mola vermesi lazım bırak kendini dinle
bence siz artık iyce kopmusunuz ve esin baska insanlardan bulusup flört ediyorsa senden iyce kopmus zaten bırak annengile git eğer senin icin caba sarfedip seni kazanmaya calısırsa yeniden dene ama eğer hala aynıysa yarın birde cocğun olur isin icinden hic cıkamazsınız
ve baskalırı ne düsünecek diye düsünme onlardan cok var ama senden bu dünyada baska yok ve
sen kendine ne kadar değer verirsen insanlarda o kadar değer veriyor

selam kızlar dedimya bi kadınla msnede cıvık cıvık konuşmasına çok denk geldim en son kadını sildim diye oturuyordum içimemi doğdu nedir hiç bakmam tlf msj geldi abdullah adında biri ama güzel söz yazmış içime bi kuşku doğdu eşim mutfakta iken aradım özeldenki ses bayana ait sonrada olan oldu bağırdım çağırdım oda yakama yapıştı bende onun yakasına yapıştım etmediğim laf kalmadı kaynanamlar yoktu bağırışlarımız komşular felan hep duymuş eltim girdi aramıza ayırdı ertesi gün kayınpeder ve kaynanam benimle görüştü ben tencereyi tıkırdatıyormuşum karıştırmasam msneyi tlfonu hiç bişey olmazmış böylede kavga çıkmazmış benim yüzümden oğullarıda kötü olmuş oğullarına güveniyorlarmış öyle bişey yapacak insan değilmişben bağırmışım oyüzden dayak yemişim susmam gerekirmiş bende sadece siz nasıl insanlarsınız anlayamadım sizi bi kerede oğlunuzun yaptığından utanın o yaptığı için değil ben baktığım için kabahatliyim öylemi dedim sizede diyecek bişeyim yok hepinizi allaha havale ediyorum dedim çıktım odama kaç sat ağladım bilmiyorum zaten eşim boğazımı felan sıktıydı bütün boğazlarım morluk içinde boğazımda acıyor yanma var allahım bana sabır evrsin artık eşimden nefret ediyorum daha evlendiğim11ay oldu yazık ya ben onun için ta ist geldim anamı babamı toprağımı bırakıp geldim aldatılmayı hak edecek ne yaptımki ben her istediğinde yattım şu zamanda kaç kadın vardır hem elti hem görümce hem kaynana ile aynı evi paylaşan seni sevdiğim için çektim onları geldim yanına bumu benim hakkım şimdi sessizim konuşmuyorum araştırıyorum kızlar kendimi garantiye aldığımda bitiricem artık çekilcek gibi değil çünkü kaldıramıyorum artık tüketti benide sevgimide

bencede chencim arkadaşların dediği gibi iş aldatmaya kadar geldiyse çocuğun yokken ailenle konuş seni atacak değiller herhalde canım.bende çocuğum yokken senin korkuların gibi korkularım yüzünden boşanamadım eşimden ama bazen diyorum keşke o zaman yapsaydım diyorum inan çocuk olunca düşüncelerin iki katına çıkacak ve ömür boyu bu adamı ve ailesini çekmek zorunda kalıcaksın canım...:teselli:

günaydın benim gibi mutsuz arkadaşlarım
ne olacak bu halım bilmiyom
bende artık biktim eşimin ban olan sayğisizliğindan
yol çara aryom olmuyo bonumu büken iki evladım var ve geride benim arkamad olan hiç kimsem yok sadece
YÜCE RABBIM VAR.
o yüzden bende kafayı yemek yüzereyim eşimin hiç yok yere beni kırmasından ve üzmesinden biktim
artik tahmülüm yok yaş gittikce insan herşey katlaamıyo
şu oğlumun okulu bitsin diye bekliyom ama herhalde o zamana kadar anne oğlu beni mezara koyarlar
sadece çok mutsuzum çok iki gündür kendimi tutmiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum
çocuklaıma çok bağiran bir anne oldum çünkü benim mutsuzluğumu onalr yansıtıyorum
sadece şunu anladım yazık etmişim kendime 15 yıl bu değersiz insanlar kendimi feda etmişim.
ama artık geri gelmez o yıllarım
içim çok acıyo ALLAHIM sana havale ediyorum sen herşeyi gören duyan ve bilensin
sana havale ediyorum .
allahım banada sabır ver verkı çocuklarımın bana ihtiyacı var
arkadaşlar sabah sabah ta sızın kafanızı şişirdim afedın amma içimdeki bu sıkıntıyı satırlara dökmek istedim.
hepin allaha emanet olun.

üzme kendini arkadaşım inan sana diyecek hiçbirşey bulamıyorum seni çok iyi anlıyorum canım benim....

günaydın benim gibi mutsuz arkadaşlarım
ne olacak bu halım bilmiyom
bende artık biktim eşimin ban olan sayğisizliğindan
yol çara aryom olmuyo bonumu büken iki evladım var ve geride benim arkamad olan hiç kimsem yok sadece
YÜCE RABBIM VAR.
o yüzden bende kafayı yemek yüzereyim eşimin hiç yok yere beni kırmasından ve üzmesinden biktim
artik tahmülüm yok yaş gittikce insan herşey katlaamıyo
şu oğlumun okulu bitsin diye bekliyom ama herhalde o zamana kadar anne oğlu beni mezara koyarlar
sadece çok mutsuzum çok iki gündür kendimi tutmiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum
çocuklaıma çok bağiran bir anne oldum çünkü benim mutsuzluğumu onalr yansıtıyorum
sadece şunu anladım yazık etmişim kendime 15 yıl bu değersiz insanlar kendimi feda etmişim.
ama artık geri gelmez o yıllarım
içim çok acıyo ALLAHIM sana havale ediyorum sen herşeyi gören duyan ve bilensin
sana havale ediyorum .
allahım banada sabır ver verkı çocuklarımın bana ihtiyacı var
arkadaşlar sabah sabah ta sızın kafanızı şişirdim afedın amma içimdeki bu sıkıntıyı satırlara dökmek istedim.
hepin allaha emanet olun.
ah canım arkadasım ne kadar doldurmuşlar seni allaha havele et canım benim ve sana saygı göstermeyenlere cokta saygı gösteripte iyce tepene cıkarma
artık ben öyle yapıyorum en azından icim rahat
ben bunu hak etmiyorum demiyorum onların hak ettiği gibi davranıyorum inan cok değisiklikler var

tünaydın freyzacım çok dolmuşun arkadaşım benim gibi ömrümüzden ömür yiyorlar bağırınca kendilerini adam sanıyorlar işte ne diyeyimki millet ne kadar şanslı kocaları üstlerine titriyor bizimkilerde nasıl kırsak diye uğraşıyor asla ama asla bi erkeğin ailesinden öne geçemiyorsun halbuki ben artık senin eşinim eş anlamını bilemiyorlar ikinci bi kadın bulunur ama anne baba bulunmaz diyorlar ya tamam atadır büyüktür büyüklerimize bişey demiyorum ama onlarda yerlerini bilecekler ya oğullarına torunlarına baktığımıza şükretmeyip oğullarını bize karşın dolduruyorlar bizde anne baba olucaz ama böle olmayız inş. çok kötü bi hafta geçirdim ağır bi grip oldum sesim felan hep kısıldı demiştim zaten size boğazım ağrıyor diye grip oldum ana oğul gene laf ettiler bana gribim ama bi ayağımı uzatıpta yatamadım bide grip olduğumu bildiği halde bodrum temizliği çıkarttı başıma banada yat diyor nasıl yatayım anne sen iş yaparken dedim sonra yemekte karını yatırmadım dedi eşime eşimde yat yat insan hımbıllaşıyor dedi durduk yere yatarsa o dediğin oluyor ama gripken insan başını kaldıramıyor dedim sonra gece sen uyku hastasısın dedi bende evet senin ve ailenin laflarını sözlerini duymamak için erkenden yatıyorum dedim işte bi ton laf saydı gene gripken dinlenilir uyulmaz ama öle zoruma gittiki kızlar allahın sopası yok ertesi gün geldi 2de hastalanmış grip yatıcam ben diye bana şunu yap bana bunu yap tam gözleri kapanıyor uyuma hasta insan uyumaz hımbıllaşır felan dedim sinirlendi ama bende içimdekileri döktüm bak nasıl oluyormuş diye ertesi gün kaynanam hasta yatıyor dedim bak anne yatılıyormuş dimi ama beni yatırmadın sen bide şikayette bulundun Allah nasıl soruyor işte ana oğul sizde grip oldunuz rabbim büyük dedim tık yok üstüne benim çılgın kardeşim 19yaşında ist kızı düşünün o yaştaki halini 1ay önce mardinden bi çocukla tanışmış internetten çocuğun ailesi aradıki gelip isticez kardeşim mardinde oturacakmış kızım sen yapamazsın edemezsin gözyaşlarımız sel oldu vermezseniz kaçarım diyor annem ağlaya ağlaya bi hal oldu 5gün sonra ikna ettik sonunda yoksa mardine gelin gidecekti mardinlilere kötü bişey dediğim yokta bizim kız çılgın oraya ayak uyduramaz dediğğim gibi kötü bi hafta sonu geçirdim biraz kırıklığım var hala ama size kavuştum hepinizi çok özledim sırdaşlarım dert ortaklarım kader arkadaşlarım:)

chen geçmiş olsun canım
eşinle şimdi aran nasıl senden özür diledimi malum o kötü olay için:kızgın:
özür diletene kadar burnundan getir canım uzak dur soğuk davran kırıldığını anlasın
hoş senin eşinde bu kapasite yok gibi ama allah büyük belki biraz vicdana gelir

chen benim dışardan gördügüm en büyük kötülüğü yine sen kendine yapıyorsun madem hastasın madem basını kaldıracak halin yok yat ahla ohla eğer cok az sada abart madem kaynana is cıkarmıs bırak kendi yapsın zaten sen kötü gelinsin öyle ol
sen kendine dışlama sen eşinle bir ailesin senin bir avantajın var kaynandan yatağını paylasıyorsun kocanla ve bunu sadece kavga etmek icin kullanma hep yatak odasında kavga ediyorsunuz
bence sorunlar nerde yasanıyorsa orda hallet yatak odana taşıma düşünsene annenle kardeşinle kavga ettigini yatmayı veya yalnız kalmayımı beklersin
kozlarını paylaşmaya eşinle ve ailesiylede öyle ol
yatak odanı güzel seyler icin kullan bak esin nasıl değisecek
bu zamana kadar anladığım kadarıyla hep böyle olmuşun bırak biraz değismeye bak
bircok insan aynı seyleri yasamıs ben ekimde 15 yıl olacak evleneli esim bizim bir aile oldugumuzu ve anneyi babayı bile artık baska bir yere koymayı yeni öğreniyor cocugunun oldugunu ve sana evlenir evlenmez baska dünyalarda yasadığını düsün cok zoruna giderbence bunu baskalırdan beklemekte haksızlık
yalnız abartıkları zaman gözlerine sokmanın bir mahzuru yok :)))))

Son düzenleme:
günaydın ya kızlar ne yapmak istediğini anlamıyorum evet hep yatak odamızda halletmeye çalışıyorum yüzleşemiyorum ailesiyle çünkü sürekli kendileirni haklı çıkarıyorlar bakın ne oldu geçen eltimle beraber pantolon aldık herkesden gizli eltim görümceme söylemiş oda kaynanama söylemiş kaynanam eldi bana gizli kapaklı aldıklarınızı helal etmiyorum felan bende ne almışız beyaz pantolon ihtiyacın vardı aldınmı almadınmı dedi aldım dedim 3gün önce eşimin haberi var ki var gerçekten sana da her aldığımı gösteremem ya göstermedim dedim işte israfcısınız yok öle yok böle söylendi üstüne eşimde bana bi bluz almışmı eltimde tutturdu evlilik yıl dönümü hediyesi bana bluz alıcan diye kaynıma kaynım babam versin parasını param yok dedim ordan söz benim bluze geldi hayret bende şaşırdım eşim bi güzel lafları saydı ben önemli günlerde alıyorum eşime onun dışında almıyorum siz hemönemli günde hemde normalde alıyorsunuz ben kazanıyorum bana sordu aldı bende izin verdim kaynıma normal zamanlarda almıyorum önemli günlerde alıyorum böylede sorun yaşamıyorum felan diye çıkıştı hayret kayınpederde benden yana hatta kaynanamda benden yana oldular bu sabah uyandığımda kaynanam geldi öptü beni var bişeyler ama ben anlayamadım

günaydın ya kızlar ne yapmak istediğini anlamıyorum evet hep yatak odamızda halletmeye çalışıyorum yüzleşemiyorum ailesiyle çünkü sürekli kendileirni haklı çıkarıyorlar bakın ne oldu geçen eltimle beraber pantolon aldık herkesden gizli eltim görümceme söylemiş oda kaynanama söylemiş kaynanam eldi bana gizli kapaklı aldıklarınızı helal etmiyorum felan bende ne almışız beyaz pantolon ihtiyacın vardı aldınmı almadınmı dedi aldım dedim 3gün önce eşimin haberi var ki var gerçekten sana da her aldığımı gösteremem ya göstermedim dedim işte israfcısınız yok öle yok böle söylendi üstüne eşimde bana bi bluz almışmı eltimde tutturdu evlilik yıl dönümü hediyesi bana bluz alıcan diye kaynıma kaynım babam versin parasını param yok dedim ordan söz benim bluze geldi hayret bende şaşırdım eşim bi güzel lafları saydı ben önemli günlerde alıyorum eşime onun dışında almıyorum siz hemönemli günde hemde normalde alıyorsunuz ben kazanıyorum bana sordu aldı bende izin verdim kaynıma normal zamanlarda almıyorum önemli günlerde alıyorum böylede sorun yaşamıyorum felan diye çıkıştı hayret kayınpederde benden yana hatta kaynanamda benden yana oldular bu sabah uyandığımda kaynanam geldi öptü beni var bişeyler ama ben anlayamadım

hadi hayırlısı canım inşallah düzelirler hatalarının farkına varırlar özelliklede eşin canım

dengesizmidir benmi dengesizim anlamadım başkalarına laf ettirmiyor ama geliyor o laf ediyor alla alla bu ara hepten sapıttı ya sanırım tek derdi sinirli olması bazen bende kızdırıyorum sinirlenince bağırıyor yoksa bağırmaz ne bileyim tabi attığı tokatı asla unutmicam o ayrı bi olay hayırlısı şuan izlemedeyim kendi kaderini kendi yapıcak ya beni kaybedicek yada düzeni kurucak hani düzeni kurmak için uğraşmasa bırakıp gidicemde çabası var iş bakıyor ne bilim aman kafam allak bullak

Back