Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

yazından sonra düşünmüyordum bebeği takmicaktımda ama bu ay hamile çıktım iyimi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim başta ama sevineyim belki yuvama birlik beraberlik verir :)şans getirir bize inş:)

cnm gözün aydınmı diyeyim yok ne bileyim ya kararsız kaldım ama inşllah şansıyla gelır cnm ne bileyim allah huzur vemutluluk versın
allah tamamına erdırsın cnm
eşinin merek ediyorum tavrı ne oldu hamıleyım diyince???????????????

benim adım normalde esra:)
inanmıyorum esra inanmıyorum esra diyip gülmeye başladı inş kızlar beklemiyordum hiç bebeği gerçekten büyük süpriz oldu el üstünde tutuyor şuna dikkat et buna dikkat et yemek ye onu yap bunu yap felan bilmiyorum bakalım ne olacak inş bebek bana ark olur sırdaş olur artık eşimin yaptıklarınıda başkalarının yaptıklarınıda umursamam belki bebek olunca sorumluluk aldığını farkeder :)

hadi hayırlısı canım
inşallah sadece hamileyken değil her zaman el üstünde tutar seni eşina.s

esracım inşallah dediğin gibi olur cnm

ne diyeyim hakında hayrlısı buymuş demek .

sevgiler cnm kendine iyi bak üzülme diyeceğim ama böyle bir ortamad mutlak üzüleceksin amam takma artık cnm bak hamlesınde bebeğin çok etkılenır bitanem

mirim nasılsın cnm sabatan ber yeni giriyorum dr gitmiştim cnm

kıstlerım için dr pek iç açici konuşmadı moralım çok bozuk cnm

öptüm iyi akşamlar diliiyorum. her an çikabilirim cnm

frezya geçmiş olsun canım ama sende yara yokmuydu kist nerden çıktı canım
yaranı donduracaktın ne yaptın ben fitil kullanıyorum reglimin bittiği günde doktora gidecem yara geçmezse donduracak canım bu arada smear da aldı benden dr
sende moralini bozma canım kist tadavi edilmeyecek bişey değilyerimseniben

teŞekÜr ederım cnm kıst mıyom yara ne arrasan var cnm
cnm arkadaŞım Çok saĞol ılĞın ıÇın cnm ÖptÜm

ya bayanlar sizin çocuğunuz olduktan sonra yara felan çıkmış bende ne beek vardı ne bişey smear testi yapıldı otpsi biyografi yapıldı 2aydır sürekli ilaç kullanıyorum rahmimin yarası geçsin diye ama geçmedi itihabı kurutamıyor doktor ne dese yapıyorum halbuki ve bu durumdayken hamiş kaldım freyzacım kist çok ufak bişey önemli bişey değil yara iyileştirmedede yaktırmanızı öneririm dondurmak yerine dondurma bi süre sonra tekrarlaya biliyormuş yaktırma kesin çözüm diyorlar ben yaktırdım 5dk bi operasyon ve hiç canım yanmadı üzülmeyin sakın zaten değilmi hep bu hastalıklar bize üzülüp çekmekten gelen neden erkek hastalığı diye bişey yok kadın hastalıkları var çünkü biz kadınlar daha çok takıyoruz takmamak lazım:)

kendin çektiğin için beni çok iyi anlıyorsun ve adıma üzülmeden geçemiyorsun dimi düşünmeye başladım zaten beni bi çanta gibi görmeye başladı aman şöle yapma aman böle yapma bebişe bişey olur biz kadınlar zaten erkeklere baksın çocuk doğurup çocuklaına baksın ve ailesine baksın yeterli amacımız o ama takmicam artık bebeğime dünyaları vericem tüm sevgimi bebeğime aşılicam kimseye muhtaç olmicam şimdi artık bebeğim için var olucam eşim hiç bişey yapamazsa şubatta doğacak çocuk eylülde kpss sınavı var ona köpek gibi çalışıp kazanıcam ist yazıcam inadıma:)bebişim için herşeyi yapıcam tam eşimi bırakma arifesindeyken hain planlar kuruyorken 3haftadır eşimle birliktelik bile yaşamıyorduk yaktırdımya yarayı ondan yasaktı birden bebeiş çıktı hemde 10ay dernedim şekilden şekile girdim büssürü bitki içtim olmadı bıraktım herşeyi oldu buda Allahtan kadere ve şere inanan insanlarız bundada var bi hayır

ya bende özledim herkesi buranın esti tadı kalmadı

chencim geçmiş olsun canım...sen yaktırmışsın ama benim doktorum çocuk olmadan yara yakılmaz yoksa hiçbir şekilde normal doğum yapamazsın demişti bende daha sonra yaktırmıştım...hem yaktırmakta kesin çözüm değil bende yaktırdıktan bir sene sonra tekrar oluştu yara.gerçi şimdide yarayla hamile kaldım.artık doğumdan sonra bakıcam çaresine...

mirim nasılsın cnm sabatan ber yeni giriyorum dr gitmiştim cnm

kıstlerım için dr pek iç açici konuşmadı moralım çok bozuk cnm

öptüm iyi akşamlar diliiyorum. her an çikabilirim cnm

geçmiş olsun arkadaşım...kist konusunda hiçbir bilgim yok canım inşallah bir an önce iyileşirsin...

sendede mi var yara canım banada dr fitil verdi geçmezse donduracam dedi yaram küçükmüş dondurmayala geçer dedi
sanada geçmiş olsun canım

frezya gecmis olsun canım ne olmus hersey üstü üste bir an önce atlatırsın insallah
chen sanada hayırlı olsun insallah yuvana huzur getirir bu bebek
mihriban sanada gecmis olsun canım
bir an önce ilesirsiniz insallah hepiniz
ben uzun bir süreden sonra allaha sükür evimdeyiz insallah bol bol görüsürüz artık

Evliliklerinin 20 yili geride kalmisti. Geceydi, yataklarina uzanmislardi.
Kadin birden kocasinin oldukca uzun bir zamandir yapmadigi bicimde dokunmaya
basladigini hissetti.
Adamin parmaklari boynunda gezindi, yavasca sirtina dogru inmeye basladi.
Boyun ve omuzlarindan kucuk dokunuslarla gecen el usulca goguslerinden
birine, sonra digerine ilerledi, tam gobegine gelince durdu.
Kadin elin sol kol icinde gezindigini, yeniden gogsunu yandan kavradigini
belini yumusacik sarmaladigini, kalcalarina dogru ilerleyen hafif baskinin
bacaklarina kaydigini hissetti.
birden hersey durdu. El cekildi, ortalik sakinledi.
Bu oksamalarla iyice heyecanlanan kadin cilveli bir sesle, "Sevgilim,
harikaydi. Niye durdun?" diye sordu.
Adamin cevabi kisaydi:

"Uzaktan kumandayi buldum."

ay çok güldüm:roflol::roflol::roflol:

tünaydın arkadaslar kimse ugramamıs bu gün ben dükkanı acayım bari hepinize bol bol opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…