• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

merhaba arkadaşlarım şükür kavuşturana yaklaşık bi 5aydır görüşemiyoruz unutmadınız dimi beni hamileliğim dolayısıyla işi bıraktım evdede internet yoktu hoş olsada annemin evindeydim 4ay10gün kız kardeşim evlendi bende ist gittim 1ay kaldım derken kanamam oldu doktor kesinlikle yola gidemezsin dedi eşimde bıraktı beni 1ay daha ki oda biliyorhadi gitsem bile rahat yatıp kalkamayacağımı bu yüzden yat dinlen dedi derken tam beni almaya gelicekken istediği bi kurs çıktı istanbuldan 2ayda beraber annemin evinde kaldık o kursa gitti şimdi tokattayım bayram arifesi geldim şuanlık bi sorun yok diyecem ama hamileliktenmi gene buraya geldik strestenmi bikaç gündür gene tartışıyoruz ya bebek 8aylık olmuş aile içi kese bir ben yokken bi bebeğe tulum bile almamışlar ve ben şubatın başı 5gibi doğuracağım kalkmışlar bana ayın sonunda alışveriş yaparsın diyorlar iyide son ayımda ben nasıl gezeyim ama anlatamıyorsunki kocama halbuki ist ne kadar mutluyduk balayındaki gibiydik kendisi bile dedi burda ne kadar mutluyuz diye bende dedimki bak beni ailen geriyor onlar yok huzur var ayrı eve çıkıncada böyle mutlu olucaz inş şimdi iş bakıyor buda bi gelişmedir deyip teselli veriyorum kendime bu arada eve internet alındığı için bol bol görüşebiliriz gün içinde hepinizi çok özlemiştim görüşmek üzere iyigeceler....

Benim eşimde tır şoförü

Bi hafta evdeyse 1 ay yok üç çocukla evde olmak insanı delirtiyor offfffffffffffffffff

uzun zaman olmus topige kımsecıkler yazmamıs.
bu baslıgı henuz gordum tam benı anlatıyor sanırm.
esım son zamanlarda o kadar vurdumduymaz olmaya basladıkı...
evlıyım ama kocam yok +1

ben de bazen çok yalnız hissediyorum kendimi :( eşim vardiyalı çalışıyor bu yüzden hiç ev düzenimiz olamıyor. bi de üstüne pazarları da çalışıyor. bir cumartesimiz var onda da alışveriş,temizlik. oturup hiç konuşamıyoruz, paylaşamıyoruz :(

bende evli ama yanlız olanlardanım..

eşim değişiklik olsun diye boşanma kararı aldı..benim için çok mühim değil..
ha o adamla evliyim ha değilim..yüzünüde gördüğümüz yok,bedavadan yemeğini
çamaşırını yıkıyoduk..

sadece toplumda boşanmış biri olmak düşündürüyor beni..alışıcaz artık..

bu topic çok eskide kalmış. Ama şu sıralar tam benlik bir konu.
Eşim iş değişikliği nedeniyle yeni işine uyum sağlamaya çalışıyor. Bilmiyorum geçici bir durum mu yoksa hep mi böyle olacaz çok geç geliyo hemen dönecem diye çıkıp saatlerce iş yerinde takılıyo. Evde olduğu zamanlarda da sürekli bilgisayarın başında bir şeyler hazırlıyo. Bir de pek yavaştır sağolsun. Benim 10 dakikada yazdığım raporu yazmak için neredeyse 1 gece uğraşmıştı. uykusuz uykusuz...
Gerçi kişiliği de öyle. Yani sürekli bir şeylerle uğraşmak istiyor. Yan yana oturup muhabbet etmeyi gereks,z görüyor.
Ben tam tersiyim. Bilmiyorum ne yapacağım. Çok bunalıyorummmmmmmmm

Ben de sanırım yerimi burada buldum :) Yıllarca yalnız yaşayıp evlenmiş biri olarak evliliğimin ilk günlerinde eşimden çok beklentilerim vardı baktım ki yalnızım bu kez yalnız yaşadığım zamanlarda yaptığım etkinliklerime ( kitap okumak, sosyal etkinlikler, ibadet, kız arkadaşlarla telefon konuşmaları vb. ) daha fazla zaman ayırmaya başladım. Bazen "ben zaten yalnızdım ve yaşamım aynıydı o zaman neden evlendim ki fazladan iş yükü aldım" diyorum bazen de "evliliği denemiş oldum, evli olmak duygusunu yaşamış oldum, hiç evlenmeden ölüp gitseydim daha mı iyiydi" diyorum. Ben yeni evliyim aslında daha bir yıl olmadı ama eşim çok kinci küsünce çok uzatıyor ve maddi-manevi koca sorumluluğunu taşıyamıyor. Eşimi seviyorum ve "biz" duygusunu daha yoğun yaşamak ve her alanda biz olmak istiyorum, zamanla herşey iyileşir umarım. Buradaki tüm kader arkadaşlarıma da sevgiler ve bol sabır diliyorum.

Back