merhaba arkadaşlarım şükür kavuşturana yaklaşık bi 5aydır görüşemiyoruz unutmadınız dimi beni hamileliğim dolayısıyla işi bıraktım evdede internet yoktu hoş olsada annemin evindeydim 4ay10gün kız kardeşim evlendi bende ist gittim 1ay kaldım derken kanamam oldu doktor kesinlikle yola gidemezsin dedi eşimde bıraktı beni 1ay daha ki oda biliyorhadi gitsem bile rahat yatıp kalkamayacağımı bu yüzden yat dinlen dedi derken tam beni almaya gelicekken istediği bi kurs çıktı istanbuldan 2ayda beraber annemin evinde kaldık o kursa gitti şimdi tokattayım bayram arifesi geldim şuanlık bi sorun yok diyecem ama hamileliktenmi gene buraya geldik strestenmi bikaç gündür gene tartışıyoruz ya bebek 8aylık olmuş aile içi kese bir ben yokken bi bebeğe tulum bile almamışlar ve ben şubatın başı 5gibi doğuracağım kalkmışlar bana ayın sonunda alışveriş yaparsın diyorlar iyide son ayımda ben nasıl gezeyim ama anlatamıyorsunki kocama halbuki ist ne kadar mutluyduk balayındaki gibiydik kendisi bile dedi burda ne kadar mutluyuz diye bende dedimki bak beni ailen geriyor onlar yok huzur var ayrı eve çıkıncada böyle mutlu olucaz inş şimdi iş bakıyor buda bi gelişmedir deyip teselli veriyorum kendime bu arada eve internet alındığı için bol bol görüşebiliriz gün içinde hepinizi çok özlemiştim görüşmek üzere iyigeceler....