selam kızlar dedimya bi kadınla msnede cıvık cıvık konuşmasına çok denk geldim en son kadını sildim diye oturuyordum içimemi doğdu nedir hiç bakmam tlf msj geldi abdullah adında biri ama güzel söz yazmış içime bi kuşku doğdu eşim mutfakta iken aradım özeldenki ses bayana ait sonrada olan oldu bağırdım çağırdım oda yakama yapıştı bende onun yakasına yapıştım etmediğim laf kalmadı kaynanamlar yoktu bağırışlarımız komşular felan hep duymuş eltim girdi aramıza ayırdı ertesi gün kayınpeder ve kaynanam benimle görüştü ben tencereyi tıkırdatıyormuşum karıştırmasam msneyi tlfonu hiç bişey olmazmış böylede kavga çıkmazmış benim yüzümden oğullarıda kötü olmuş oğullarına güveniyorlarmış öyle bişey yapacak insan değilmişben bağırmışım oyüzden dayak yemişim susmam gerekirmiş bende sadece siz nasıl insanlarsınız anlayamadım sizi bi kerede oğlunuzun yaptığından utanın o yaptığı için değil ben baktığım için kabahatliyim öylemi dedim sizede diyecek bişeyim yok hepinizi allaha havale ediyorum dedim çıktım odama kaç sat ağladım bilmiyorum zaten eşim boğazımı felan sıktıydı bütün boğazlarım morluk içinde boğazımda acıyor yanma var allahım bana sabır evrsin artık eşimden nefret ediyorum daha evlendiğim11ay oldu yazık ya ben onun için ta ist geldim anamı babamı toprağımı bırakıp geldim aldatılmayı hak edecek ne yaptımki ben her istediğinde yattım şu zamanda kaç kadın vardır hem elti hem görümce hem kaynana ile aynı evi paylaşan seni sevdiğim için çektim onları geldim yanına bumu benim hakkım şimdi sessizim konuşmuyorum araştırıyorum kızlar kendimi garantiye aldığımda bitiricem artık çekilcek gibi değil çünkü kaldıramıyorum artık tüketti benide sevgimide
günaydın benim gibi mutsuz arkadaşlarım
ne olacak bu halım bilmiyom
bende artık biktim eşimin ban olan sayğisizliğindan
yol çara aryom olmuyo bonumu büken iki evladım var ve geride benim arkamad olan hiç kimsem yok sadece
YÜCE RABBIM VAR.
o yüzden bende kafayı yemek yüzereyim eşimin hiç yok yere beni kırmasından ve üzmesinden biktim
artik tahmülüm yok yaş gittikce insan herşey katlaamıyo
şu oğlumun okulu bitsin diye bekliyom ama herhalde o zamana kadar anne oğlu beni mezara koyarlar
sadece çok mutsuzum çok iki gündür kendimi tutmiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum
çocuklaıma çok bağiran bir anne oldum çünkü benim mutsuzluğumu onalr yansıtıyorum
sadece şunu anladım yazık etmişim kendime 15 yıl bu değersiz insanlar kendimi feda etmişim.
ama artık geri gelmez o yıllarım
içim çok acıyo ALLAHIM sana havale ediyorum sen herşeyi gören duyan ve bilensin
sana havale ediyorum .
allahım banada sabır ver verkı çocuklarımın bana ihtiyacı var
arkadaşlar sabah sabah ta sızın kafanızı şişirdim afedın amma içimdeki bu sıkıntıyı satırlara dökmek istedim.
hepin allaha emanet olun.
ah canım arkadasım ne kadar doldurmuşlar seni allaha havele et canım benim ve sana saygı göstermeyenlere cokta saygı gösteripte iyce tepene cıkarmagünaydın benim gibi mutsuz arkadaşlarım
ne olacak bu halım bilmiyom
bende artık biktim eşimin ban olan sayğisizliğindan
yol çara aryom olmuyo bonumu büken iki evladım var ve geride benim arkamad olan hiç kimsem yok sadece
YÜCE RABBIM VAR.
o yüzden bende kafayı yemek yüzereyim eşimin hiç yok yere beni kırmasından ve üzmesinden biktim
artik tahmülüm yok yaş gittikce insan herşey katlaamıyo
şu oğlumun okulu bitsin diye bekliyom ama herhalde o zamana kadar anne oğlu beni mezara koyarlar
sadece çok mutsuzum çok iki gündür kendimi tutmiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum
çocuklaıma çok bağiran bir anne oldum çünkü benim mutsuzluğumu onalr yansıtıyorum
sadece şunu anladım yazık etmişim kendime 15 yıl bu değersiz insanlar kendimi feda etmişim.
ama artık geri gelmez o yıllarım
içim çok acıyo ALLAHIM sana havale ediyorum sen herşeyi gören duyan ve bilensin
sana havale ediyorum .
allahım banada sabır ver verkı çocuklarımın bana ihtiyacı var
arkadaşlar sabah sabah ta sızın kafanızı şişirdim afedın amma içimdeki bu sıkıntıyı satırlara dökmek istedim.
hepin allaha emanet olun.
sağol canım yeni gördüm mesajını hosbulduk:)))bu arada hoşgeldin janet özlettin kendinikaydirigubbakcemile5
günaydın ya kızlar ne yapmak istediğini anlamıyorum evet hep yatak odamızda halletmeye çalışıyorum yüzleşemiyorum ailesiyle çünkü sürekli kendileirni haklı çıkarıyorlar bakın ne oldu geçen eltimle beraber pantolon aldık herkesden gizli eltim görümceme söylemiş oda kaynanama söylemiş kaynanam eldi bana gizli kapaklı aldıklarınızı helal etmiyorum felan bende ne almışız beyaz pantolon ihtiyacın vardı aldınmı almadınmı dedi aldım dedim 3gün önce eşimin haberi var ki var gerçekten sana da her aldığımı gösteremem ya göstermedim dedim işte israfcısınız yok öle yok böle söylendi üstüne eşimde bana bi bluz almışmı eltimde tutturdu evlilik yıl dönümü hediyesi bana bluz alıcan diye kaynıma kaynım babam versin parasını param yok dedim ordan söz benim bluze geldi hayret bende şaşırdım eşim bi güzel lafları saydı ben önemli günlerde alıyorum eşime onun dışında almıyorum siz hemönemli günde hemde normalde alıyorsunuz ben kazanıyorum bana sordu aldı bende izin verdim kaynıma normal zamanlarda almıyorum önemli günlerde alıyorum böylede sorun yaşamıyorum felan diye çıkıştı hayret kayınpederde benden yana hatta kaynanamda benden yana oldular bu sabah uyandığımda kaynanam geldi öptü beni var bişeyler ama ben anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?