o gün beni cıldırtacaktı resmen
kücük kızımın saclarını gdip sıfıra vurduracakmısım üstüne birde sacına kına yakıcakmısım güzel olurmus o severmis
bana yagmur kimin dedi benim dedim yok onunmus gülsümde onunmus kocam kimin dedim oda onunmus ben olmasam kim doğuracak dedim bulurmus birini allahı cıldıracağım ya bircok sacma söz canımı acıtmak icinmi söylüyorsun daha öncede
ya kücük kızını bana vericeksin yada seni annan evine gönderirim diyen birisi
ve hala kocam bunlara canımı sıkıyorum bunları söyleyince bana kızıyor
ya bunları yasayacaksın ve canını sıkmayacaksın hanfi gurursuz insan bunlara canını sıkmaz
kusura bakmayın ama cok bunaldım
birilerini icimi dökmeye cok ihtiyacım vardı
biz iyice koptuk esimle neler oluyorsa bir telefon geliyor ailesinden surat beş karış asık acayip acayip konusmalar tabi ben dayanamıyorun ne oluyor dedim zaman bir kavğa o sadece huzur istiyormus ben herseyi susup cevap vermeyecekmisim öyle huzur olurmus ve ben bu gün itabaren susmaya karar verdim sadece ev islerini yapıp kızlarını babalırından mahrum etmeyeceğim
cok hasaslaştılar kızlar büyük kızım sürekli babamı özledim onunla konusacağım bazen ağlamaya baslıyor kücük kız ise nerdeyse evden göndermeyecek özlüyorlar eğer onları ayıracak olsam bu sefer vicdan azabı beni biterecek
dün yine hic yoktan tartıstık sadece huzur istiyorum diyor atam dedim eğer huzurusuzuslugun benden ise ben giderim tık cevap yok ise gitti ve bu sabah geldi artık cidden ben evliyim ama kocam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?