Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

yoruldum artık
bana yapılan haksızlıkları söylenen sözleri kulaklarıyla duyması artı gözüyle görmesi bile yetmiyor
onlar hala ailesi tamam vazgec demiyorum ama bir günde sen haklısın de
oysa söylenen yapılan seyler
artık dayanamıyorum

Son düzenleme:
bu evlilik artık dayanılmaz hale gelmeye basladı ve tek sebebi sadece kendi hic baskası değil
biliyorsunuz üc haftalığına annemgile gittim beni cok özlemis durdurmadı beyefendi geldi aldı annemgilden
geldigi gün beni bırakıp balığa gitti
gece yok ertesi gün saat1 de eve geldi
aksama gece calısmaya
ertesi gün annesinin ve görümcemgilin makinesi calıstırmaya köye
madem beni özledin neden böyle yapıyorsun tam bir bucuk ay görüsemedik desem yeri var kendi canı istedigi zaman bes dakikalık araya sıkıstırdı beni önce ailesi sonra onların isi sonra balığı sonrada cok kıymetli karısı vazgectim eve geldik bitmeyen isleri evde durdugu süre ya yatarak ya yemek yiyerek ya suskun suskun oturarak
daha eve geleli bu gün üc gün olacak bir tatlı dili gülen yüzü yok
bu günde bana arkamdan bircok lafı söyleyip ortalığı karıstıran
ben bunu ne zaman söyledigimdedigimde lafı kıvıran kendinin söyledigi bir sözüde ben söyleyince utanmadan kocamın telefon elinde iken tuuuu diye tüküren eltimin yani kardesinin evine gidiyor sırf kardesinin isi icin oysa benim o ğünlerde sinirden hastanelik oldugumu gözüyle ğördü hastaneye götürüp serumu kendi eliyle taktırmıstı
ya söylenen sözleri kulaklarınla duydun her ailesi ile bulustugumuzda bütün moralimi sıfıra indiren
daha bircok sey insanın hic kıymeti olmazmı

Son düzenleme:
artık dayanamıyorum bendemi bir tuhaflık var ondamı bilmiyorum bana yaptıklarını anlatsam yenilir yutulur değil ama artık cok canımı acıtmıya basladı

janetcim inan benimkide aynı biliyosun karnımdan su alınıp test yapıldı ve benim 10 gün iş yapmam yasaklandı adamın hiç umurunda bile değil her işimi mecburen yapıyorum o normal hayatına devam ediyor bakıyorum hamilelikte naz yapan yapan ve nazını çeken kocalarına imreniyorum yine benimkinin umurumda değil sadece kendi rahatını düşünüyor...ben artık hiç takmıyorum çünkü taktıkça olan bana oluyor farkındayım sende takma bence yapacak başka birşey yok bence çünkü konuşmaktan anlamıyorlar konuşsakta herşey aynımafoldumben

biz evlendikten iki ay sonra gitti askere askere gidecek diye hic bir esya almadılar ve aldıkları esyalarda askerden gelmeden coğu bozuldu resmen sunta aldıkları mobilya elden düsme bir televizyon kücük bir buzdolabı ve tek bir cekyat
yere serecek halım bile yoktu
ilk evlendigimiz zaman sonbahardı üsütmüsüm yıllarca onun acıını cektim bir doktora bile götürmediler anneceğizim beni doktora götürdü oysa sağlık karnesi var ilgilenipte onu bile cıkarmadı ihmalliğinden yıllarca cocğumun olmasısı hep bu hastalığımdandan dolayı ide iltahap bütün vücudu ve rahimi kaplamıstı
askerlik döneminde görümcemin sırıtması ve cilvesi abime karsı ilgisi var gibi gözükmesi babamgilin ona dünür cıkmasına sebeb oldu sonra beğenmedi dalğa gectiler düsünün esiniz askerde tek basınıza esinizin köyündesiniz telefon bile yok aynı evde görümceleriniz iki hafta sizinle konusmuyor siz yanlarına gittiginizde oda değistiriyor ve hic kimseniz yok ve tek haberlisme imkanınız mektup
o zaman o can sıkıntısı ile bir mektup yazdım tabi gönderme seklim kayınbabama verilecek oda mektubu atacak
mektupta bana yaptıkları evde benimle bile konusmadıklarını abim ve kızın inatcı olduklarını anlasamayacaklarını yazdım ama ne bileyim ben mektublarımın gönderilmeyeceğini ve tehtid diye sakladıklarını
daha sonra babasını bir hafta boyunca hizmet edin dört kisilik erkeğe avcılar kendilerini kus eti görmemisim günde 100 bazı 80tane bıldırcın getirdiklerini ve ben tüylerini yol pisir elbiselerini yıka
ama tesekkür diye
giderken kayınbabamın söyledigi söz
evlilgimizin dördüncü yılı cocuk olmuyor doktorum iltahab var rahimdi bunu bos kürtaj yapalım o ay kesin hamilesin dediği bir gün cok sıkıntılı cok kötü oldugum bir gün
kayınbabam benim oğlumdu akıl yok gidip zengin bir adamın kızı ile evlenmiyor öldüğünde miras kalacak oysa onun bıraktığı mirastan daha cok miras kalacak belki
bircok sey
kaynanam ise kendi cocuğuma bile sahip cıkarmıyor oğlundan vazgectim
resmen benimle yarıs halinde

o gün beni cıldırtacaktı resmen
kücük kızımın saclarını gdip sıfıra vurduracakmısım üstüne birde sacına kına yakıcakmısım güzel olurmus o severmis
bana yagmur kimin dedi benim dedim yok onunmus gülsümde onunmus kocam kimin dedim oda onunmus ben olmasam kim doğuracak dedim bulurmus birini allahı cıldıracağım ya bircok sacma söz canımı acıtmak icinmi söylüyorsun daha öncede
ya kücük kızını bana vericeksin yada seni annan evine gönderirim diyen birisi
ve hala kocam bunlara canımı sıkıyorum bunları söyleyince bana kızıyor
ya bunları yasayacaksın ve canını sıkmayacaksın hanfi gurursuz insan bunlara canını sıkmaz
kusura bakmayın ama cok bunaldım
birilerini icimi dökmeye cok ihtiyacım vardı

janetcim allah yardımcın olsun canım
eşini ve eşinin ailesini tanımıyorum canım neyi ne amaçla söylediklerini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sen çok hassassın.herşeyi içine atıp ince düşünüyosun
boşver canım ya isteyen istediğini söylesin cahil insan de içinden gül geç.sen kendi bildiğini yap.eşine kırılmakta haklısın o konuda bişey diyemiyorum
bu zamana kadar değişmemiş bundan sonrada değişmez gibime geliyo sende onu olduğu gibi kabul et.beklentin fazla olmazsa hayal kırıklığında fazla olmaz canım
öptüm seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm arkadaşim allah yardımcın olsun ne desem boş cnm
hanı kelin ilaci olsad başina sürse mislı
cnm bende buğünlerde eşmle hiç anlaşimyorum yaptıkları konuşmalırı artık
nefret ediyorum inanki gidecek yerim olsa bir sanıye durmama
akşam annem hastalanmiş
kardeşiminde eşi yurdişinde
onunda 2 yaşinda küçük çocuğu var
annem hasta olunca bizimde araba olduğu için tel açti abla annemi dr götreyimi sana soruyom benmi angüt eşimde kızmı uyutmaya çalişiyo teli o açti konuşmaları dinliyo
bende nasıl götreceksin bu gece dedim demiyokı haydı gidelim bende ona hiç bişey söylemeden yukarı çiktim kayın pederime ve kayın valıdeme durumu anlattım
onlardaı gidin diyo pek dedim kim götürecek
kayın valıdem oğluna söyleip beni annmi dr götrmesi için aşği indi oğumda indi beraber
kadın demişki kalk oğlum gidin diye mahsusu uyuyo numarası yapiyo bu kadar adı
ve ben çildirdim
ağzima geleni kayın valdemem söyledim biliyorumi gidip söyleyeceğini
çünki eşim ona o eşim en ufakbişey olsa bile dertleşyolar
şü anad sınırden çildirmak züereyim ya bana bi akil verin
inannki artik ayrılmayı düşünüyorum
nefret ediyorum artik
bu nasıl ir insankil ya ben akşam kadra annaesinin baabsini hizmetin yapyorum
ban yaptği harketlere bakın of of ALLAH'IM SEN BANA YARDIM ET
sabır ver yarabbım onuda vicdanıyla babşbaş birakiyorum allah sorsun
hepiniz öptüm sbah sabah sizleri üzddüm kusuruma bakmayın .

frezyacım eşine söyleyecek söz bulamıyorum canımlmaz:çok sinirlendim ona
senin annen onunda annesi sayılır.kaldı ki sen onun anne babasını böylemi davranıyosunki o senin annene karşı bu kadar duyarsız olabiliyo
ah canım seni gaza getiriyomuş gibi oldum belki ama çok kızdım eşine
kendimi senin yerine koydum sadece :çok üzgünüm:senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım
böyle erkeklere allah akıl fikir ve vicdan versin diyorum

SeLem kızlar ben geldımm
nasılsınız bakım ınsallah ıyısınızdır
ben tatıl olunca esımın yanına gıttım bılıyosunuz esım ısı nedenıyle sadece hafta sonları eve gelebılıyodu
tatıl olunca bız yanına gıttık ama ne fayda genede onu hıc goremıyorum bennn
yanımda oldu halde ozluyorum onu
eve geldıgınde de cok yorgunum dıyo yemek yıyıp tv ızlıyo tek kelıme konusamıyorum onlaa
offfffffffffffffffff sıkıldım artıkkkkk bu hayattan yaaa nedenn eslerımız azcık ılgılı degıl bızle yaa
neyse kızlarr sıkmım sızıde optum hepınızıde arada ugrarım sızlere gorusmek uzere cnlarım kendınıze ıyı bakın allaa emanet olun

biz iyice koptuk esimle neler oluyorsa bir telefon geliyor ailesinden surat beş karış asık acayip acayip konusmalar tabi ben dayanamıyorun ne oluyor dedim zaman bir kavğa o sadece huzur istiyormus ben herseyi susup cevap vermeyecekmisim öyle huzur olurmus ve ben bu gün itabaren susmaya karar verdim sadece ev islerini yapıp kızlarını babalırından mahrum etmeyeceğim
cok hasaslaştılar kızlar büyük kızım sürekli babamı özledim onunla konusacağım bazen ağlamaya baslıyor kücük kız ise nerdeyse evden göndermeyecek özlüyorlar eğer onları ayıracak olsam bu sefer vicdan azabı beni biterecek
dün yine hic yoktan tartıstık sadece huzur istiyorum diyor tamam dedim eğer huzurusuzuslugun benden ise ben giderim tık cevap yok işe gitti ve bu sabah geldi artık cidden ben evliyim ama kocam yok

Son düzenleme:

ah canım ya böyle konuşma lmaz:biraz soğuk davran uzak dur ondan bakalım sesini çıkarma hiçbir şeye ne olacakCADIARZU
inşallah düzelir aranız canım

of kızlar offff içim daraldı Allah hepimizin eşlerine akıl fikir versin janetcim hoşgeldin bencede bi süre sus hemde tam sus yani hiç bi şekilde onunla ilgilenme yemekte sus tv seyrederken sus mutlaka bi sorun olduğunu anlayacak ve sorduğu zaman evliliğimizi ve bizi gözlemliyorum bi süre daha gözlemlicem böyle devam ederse aileme bildirip ayrılmayı düşünüyorum de ver fitli bırak sen düşüneceğine o düşünsün benimde hep rahmim iltihaplıydı bebeğim olmuyordu şimdi ilk bebeğim oldu ve ulturasona götürmüyorlar hastanede yok özelide pahalıymış ne gerek varmış felan bende çok ağladım eşime dünya söyledim bi hayalim vardı eşimde olur gözüyle bakıyordu ist gidip wep tasarım kursuna gidecekti ama hastanelerin servis ihalesini kazanmışlar ve eşim servisi çekecek bitti bütün ümitler ayrılmanın imkanı yok ama benim adımda esraysa ben biliyorum şimdiden çalışmaya başladım kpss ye çalışıcam memur olucam öyle yada böle en fazla 1sene daha bu evde mahkumum bugün hamile kıyafeti aldım eltim küstü ona bişey alınmadı diye kaynananm hiç susmuyor herkes bi antika eşim iyi bu ara çok şükür bi sorun yaşamıyoruz her zamanki bağırmaları tabi devam ediyor ama umursamıyorum zaten hamileliğin verdiği bi buğram var iyice daraldım kimse üzülmesin Allah herkesi mutlu etsin bi süre susmayı deneyin kızlar en iyisi o bakalım ne olacak hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım sırdaşlarım:)

biz kaynanam yanından geldikten sonra küsmüs annesi esim sinirli oldugu icin güya bir sey dememiş ama sözde hasta olmus
esime durumu anlatmıs böyle böyle yaptı bana bunu söyledi bir hafta boyunca kestiriz dedi sonra kızdı diye bende durumu anlatım hepsini onayladı esim oda aynısı anlattı diye
o gün kızmıs annesine neden böyle yapıyorsun sende suc diye her zaman huzursuzluk bıktım artık diye görüstürmeyeceğim sizi artık ona ne dediyse kaynanam siz ayrılmayın oğlum ben görüsmem demiş ama bu sözleri esim ona ne dediki de mechul
15 yıl olacak biz evleneli cok yıprandık cok sey yasadık aldatma bile dahil buna
dün girdim bir sayfayı yeniden bulmak icin gecmise girdim bir baktım arkadaslık sitesi ben koptum tabi kızdım bosa artık beni ben gideceğim esyaları topladım kızların giysilerini sonrada sinirlerim bosaldı saatlerece ağladım
kendi o sırada isten eve geldi ğüya arkadasları vermis bak bu site güzel diye hic bir sey yapmamımıs bu sitede
olanları anlattı bensiz kac ğün ne yasadığını benim sinirli bir yapım oldugunu politik davranmam gerektigini ama bende dayanamıyorum herseyi söylesinler ben nasıl susayım onlar tanıyamadılarmı beni diye yemin etti arkadaslık sitesinde bir sey olmadığına ve eltimin yüzünü görmek istemedigine hatta o ğün polis evinde bile kalmayı düsündüğüne ve artı o gün benim yazdığım gercekten ben evliyim ama yalnızım diye yazdığım yazıyı okumus ben cocukları uyutacağım diye acık unutmusum bir güzel oda bilgisayarı kapatmaya gelince yazdıklarım okumus heralde gecmisi yasadı biraz ve haklı oldugum konuları görünce pismanlık duygusu
sonuc barıstık insallah karısan görüsen ve laf sokan insanlar olmazda böyle devam eder

Son düzenleme:
eşinle aranızın düzeldiğine sevindim canım
inşallah hep böyle devam eder
hepimizin dönem dönem gerildiği oluyo canım biraz sakin ve soğukkanlı olmakta fayda var
eşinin ailesini yada evliliğini kötü etkileyen kim varsa tınlama canım kimse için eşinle kötü olma değmez inanlmaz:boşver olan sana ve evliliğine olur

günaydın arkadaslar hepinize güzel bir gecirmesi dileğiyle mihriban canım sağol sanada kolay gelsin frezyacığım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…