kaydirigubbakcemileaslında böyle olacakkenanlamadım nası yani -tatlicadiarzu-
çok güzel açıklamışsın ilahikaydirigubbakcemileaslında böyle olacakkenböyle olmak gibi bir sey
bahanesi vardır ama ben kimin icin calısıyorum gurbet zor benim ailemde uzak sayılır aslında onlar olsa pekte yalnız sayamam kendimi ama onlar yok eş sürekli calısıyoryaw benim kocam bu aralar eve bile gelmiyor.adam daha da zengin olma hayallerinde pesinde hic bos vakti yok cok sinir oluyorum.sadece kocadan degil dostan arkadastan da yana yalnizim kimse yok kafayi yiyecegim
yaaa benim kocam da öyle. işten geliyor,yemek şu bu derken 1 saate koltukta uyuyakalıyor. insan konuşacak birilerini arıyor bütün gün,ben de minik kızımla konuşuyorum artık:)
hele ki haftasonları... kapanıyor bilgisayarın başına çocuklar gibi oyun oynuyor saatlerce beni sinir ediyor haliyle tabi.. insan bi kalk gidelim canım şöyle bi ailecek gezelim hava alalım der... offf offf napzaz biz bunlarla bölemirmirmirmir
sanırım bu durumda olan çok hemcinsimiz var...
evli ama yalnız...
benim de eşim eve gelir gelmez yemeğini yer,sofrayı toplayana kadar ya uyur,yada tv.kumandasını alır tv izlemeye dalar...sohper mohpet yok,sus tv izliyorum...
offf ya bütün erkekler aynı galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?