Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

janet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.631
8
116
49
Adana
adını değistirdim arkadaslar kulübümüzü moderatör arkadasım konu tekrarı diye kapattı çünki ama bu başlı başına ayrı bir konu aynı evde aynı yatakta aynı koltukta otururken yalnızlık cekmek ayrı dünyalarda yasamak bir cok kadın öyle aslında evli olupta kendini yapayalnız hissetmeksenağlama
insallah bu sefer anlayısla karsılar moderatör arkadasım a.s. ve bizimde bir kulübümüz olur ve bizde yalnız değiliz bizim gibi kadınlarda var diye birbirimize destek oluruz kaydirigubbakcemile5

canım umarım konun kapanmaz bu defa....ben tam olarak bu kulübe giremem çünkü böyle hissetmiyorum sadece günü birlik, küs olunca kendimi çok yalnız hissettiriyor bana.....ben de aynısını ona yapıyorum...ama uzun süreli çok şükür öyle bir hisse kapılmadım.....

bende çamaşır suyunun dediğine katılıyorum küsken yaşanıyor, barışınca öyle bir düşüncem kalmıyor ,çok zor bir durum olmalı senin adına üzüldüm arkadaşım umarım zamanla aşabileceğin sorunlardır...

evet tekrar açıldığına sevindim akşam üstü işten geldi bugün arifeydi ya
yemek yedi bi uzandı sat 17de daha uyuyo şu saatte sabah olur artık gelde
sinir olma şimdi yaaaaaaaaa ormantik adammmklava:klava:

ben duygusal yalnızlık diil ama bedensel yalnızlık yaşıyorum eşimin işi gereği... asker olduğu için zaman zaman şehir dışı görevleri ve tabiiii nöbetleri var! bu anlamda bende varım... tekrar açıldığına sevindim... :)

bu arada nacizane fikrim olacak konunun adı ile ilgili... '' ben evliyim ama yalnızım '' daha uygun olmaz mı dersiniz...

sanırım bu durumda olan çok hemcinsimiz var...
evli ama yalnız...
benim de eşim eve gelir gelmez yemeğini yer,sofrayı toplayana kadar ya uyur,yada tv.kumandasını alır tv izlemeye dalar...sohper mohpet yok,sus tv izliyorum...

offf ya bütün erkekler aynı galiba....

yaw benim kocam bu aralar eve bile gelmiyor.adam daha da zengin olma hayallerinde pesinde hic bos vakti yok cok sinir oluyorum.sadece kocadan degil dostan arkadastan da yana yalnizim kimse yok kafayi yiyecegim

aslında bu değildi konumun adı evli olupta yalnız olanlar kulübü idi
aslında coğu cift böyle asker esleri polis esleri bir cok tanıdığım var öyle sürekli yalnız yasayan bayanlar
yada esiyle aynı evde aynı koltukta otururken yalnızlık ceken bayanlar onları düsündüm ama dün esi gurbette olanlarla birlestirdi modaratör arkadasım benim anlatmak istedigim farklıydı oysa
bazı arkadaslar acımıs bana ben esimin isinden dolayı yalnızlık cekiyorum mesala bu gün yirmi dört saat calısacak ve yarın belki aksama kadar uyuyacak bir cok ğün böyle asker arkadasların esleride bir operasyona gidince günlerce gelmiyor onlarda yalnız sayılır ve biz evliyiz
bir cok cifte bakıyorum onların hep beraber olmaları hatta kavgaları bile hos geliyor evliyken yalnızlık cekmek zor bence

yaw benim kocam bu aralar eve bile gelmiyor.adam daha da zengin olma hayallerinde pesinde hic bos vakti yok cok sinir oluyorum.sadece kocadan degil dostan arkadastan da yana yalnizim kimse yok kafayi yiyecegim
bahanesi vardır ama ben kimin icin calısıyorum gurbet zor benim ailemde uzak sayılır aslında onlar olsa pekte yalnız sayamam kendimi ama onlar yok eş sürekli calısıyor
canım sıkılıyor haliyle

kızlarrrr nasılsınız bayramınız nasıl geçiyor
bizimki ehhhhh işte öpüyorum hepinizia.s.a.s.a.s.

yaaa benim kocam da öyle. işten geliyor,yemek şu bu derken 1 saate koltukta uyuyakalıyor. insan konuşacak birilerini arıyor bütün gün,ben de minik kızımla konuşuyorum artık:)
hele ki haftasonları... kapanıyor bilgisayarın başına çocuklar gibi oyun oynuyor saatlerce beni sinir ediyor haliyle tabi.. insan bi kalk gidelim canım şöyle bi ailecek gezelim hava alalım der... offf offf napzaz biz bunlarla bölemirmirmirmir

allah kolaylik versin canim.napacagiz biz bunlari bende bilmiyorum.benimki bu saat oldu evde yok hala.olsada zaten ha varligi ha yoklugu. kafamçokkarıştı

valla bilmiyorum canım,girdik bir yola Allah sabır versin demekten başka çaremiz yok:)

evet canım bir tanede bende mevcut ne yazıkki
işten gelir iyi güzel yemek fazlı filan otururuz koltuklarımıza elinede her zamanki gibi kumandası
bende yanı başında dikiş makinası gibi konuşmaya devam ederim adam beni dinler gibi yapıyrmuş ben susunca hııııııııı dediği zaman acayip gıçık olurum yani
ve duvarla konuştugumun farkına varırım bu sefer:roflol:
bazende hiç konuşmadan elinde kumanda o kanal senin bu kanal benim dolaşır
ben sap gibi öyle kalırım ve yalnız hissederim kendimi benneyaptımki
ben bu sefer aynı şeyi yaptımmı yakınır yegane
ben neyim yanında be adam neyimkötükedihüso
işte şuan bile aynı seneryo bende onu tv siyle başbaşa bıraktım
buralardayım sizlerle kk da olmasaymışlaelaelaelaelaeişte ben bu olurdumlaelaelaelaelae

kızlar nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor
bakın dua edin eşiniz televizyon seyretsede
yanınızda benimki hep uyuyor mirmirmirmirmirmirmirmirÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…