Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

niye kimse yokya herkesin kocası düzeldi galiba ama benimki düzelmez kardeşler oyunmuş hepsi bi dayağı eksikti cuma günü dayağınıda attı şimdi ev ark arıyorum

elleri kırlsın inşallah cnm
sebeb neydıkı bitane ya yok cnm ben kızımdan pek zamanım olmuyo birde sbs çok yaklaşiti oğlum dan çok beni heycan sardı ondan cnm allah yardımcın olsun:Saruboceq:

selam kızlar dedimya bi kadınla msnede cıvık cıvık konuşmasına çok denk geldim en son kadını sildim diye oturuyordum içimemi doğdu nedir hiç bakmam tlf msj geldi abdullah adında biri ama güzel söz yazmış içime bi kuşku doğdu eşim mutfakta iken aradım özeldenki ses bayana ait sonrada olan oldu bağırdım çağırdım oda yakama yapıştı bende onun yakasına yapıştım etmediğim laf kalmadı kaynanamlar yoktu bağırışlarımız komşular felan hep duymuş eltim girdi aramıza ayırdı ertesi gün kayınpeder ve kaynanam benimle görüştü ben tencereyi tıkırdatıyormuşum karıştırmasam msneyi tlfonu hiç bişey olmazmış böylede kavga çıkmazmış benim yüzümden oğullarıda kötü olmuş oğullarına güveniyorlarmış öyle bişey yapacak insan değilmişben bağırmışım oyüzden dayak yemişim susmam gerekirmiş bende sadece siz nasıl insanlarsınız anlayamadım sizi bi kerede oğlunuzun yaptığından utanın o yaptığı için değil ben baktığım için kabahatliyim öylemi dedim sizede diyecek bişeyim yok hepinizi allaha havale ediyorum dedim çıktım odama kaç sat ağladım bilmiyorum zaten eşim boğazımı felan sıktıydı bütün boğazlarım morluk içinde boğazımda acıyor yanma var allahım bana sabır evrsin artık eşimden nefret ediyorum daha evlendiğim11ay oldu yazık ya ben onun için ta ist geldim anamı babamı toprağımı bırakıp geldim aldatılmayı hak edecek ne yaptımki ben her istediğinde yattım şu zamanda kaç kadın vardır hem elti hem görümce hem kaynana ile aynı evi paylaşan seni sevdiğim için çektim onları geldim yanına bumu benim hakkım şimdi sessizim konuşmuyorum araştırıyorum kızlar kendimi garantiye aldığımda bitiricem artık çekilcek gibi değil çünkü kaldıramıyorum artık tüketti benide sevgimide

canım ne bu böyle ya çekilmez cidden ama ailenin yanına çek git daha beklemene ne gerek var

chen canım çok üzüldüm geçen yazılarını okudum ve şimdikini okudum inanamadım bi çare bulup git canım ya durma daha kendini hayatını karartıyosun sen ailene git belki destek olurlar sana atıcak halleri yok ya

ah şu korkularımı yenebilsem ailemin yanına gittiğimdede çıkacak sorunlardan pis insanların dulum diye arkamdan edecekleri sözler bunlar korkutuyor beni

ah şu korkularımı yenebilsem ailemin yanına gittiğimdede çıkacak sorunlardan pis insanların dulum diye arkamdan edecekleri sözler bunlar korkutuyor beni

chen çok üzüldüm canım yaşadıklarına.eşinide ailesinide allaha havale ediyorum.bunlar nasıl insan anlamadım.oğullarına nasihat edeceklerine aranızı bulacaklarına hala oğullarını savunuyolar:jeyyar:
canım bu laf olacak psikolojisinden kurtul.sen bu evde kalırsan herşey senin için daha kötü olur.kendi ayaklarının üstünde durabilirsin canım.asıl çocuğun olursa bırakman zor olur ama şimdi bebeğinde yokken bırak git derim ben
yazık kendini daha fazla harcama.eşine çok fedekarlıkta bulundun sonuç ortada
ben şunu öğrendim hayatta hiç kimseye hakkettiğinden fazla değer vermiyecen sen de verme canım:1no2:allah yardımcın olsun:Saruboceq:

cnm inanki çok çok üzüldüm ama elimzden bir şey gelmiyo sadece seni teseli
edebiliyoruz bitanem bak cnm bence düşünecek hiç bir cözüm kalmamiş ailenel direk konuş olmasa kendi ayaklarının üstünde dur cnm
hem seni bu evde bağlayan çocukta yok bence yolyakınken dön yoksa ilerde değişir diye beklemem değişseydi benim eşim değişirdi 15 yıldır cnm
allah yardımcın olsun hakında hayrlsı neyse onu nasıp etsın sana dilerimki allahtan onları en beklemediği yerden cezalandrsın yüce rabbım..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın benim gibi mutsuz arkadaşlarım
ne olacak bu halım bilmiyom
bende artık biktim eşimin ban olan sayğisizliğindan
yol çara aryom olmuyo bonumu büken iki evladım var ve geride benim arkamad olan hiç kimsem yok sadece
YÜCE RABBIM VAR.
o yüzden bende kafayı yemek yüzereyim eşimin hiç yok yere beni kırmasından ve üzmesinden biktim
artik tahmülüm yok yaş gittikce insan herşey katlaamıyo
şu oğlumun okulu bitsin diye bekliyom ama herhalde o zamana kadar anne oğlu beni mezara koyarlar
sadece çok mutsuzum çok iki gündür kendimi tutmiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum
çocuklaıma çok bağiran bir anne oldum çünkü benim mutsuzluğumu onalr yansıtıyorum
sadece şunu anladım yazık etmişim kendime 15 yıl bu değersiz insanlar kendimi feda etmişim.
ama artık geri gelmez o yıllarım
içim çok acıyo ALLAHIM sana havale ediyorum sen herşeyi gören duyan ve bilensin
sana havale ediyorum .
allahım banada sabır ver verkı çocuklarımın bana ihtiyacı var
arkadaşlar sabah sabah ta sızın kafanızı şişirdim afedın amma içimdeki bu sıkıntıyı satırlara dökmek istedim.
hepin allaha emanet olun.

frezyacım boşver canım fazla kafana takma herşeyi
maalesef erkekler kadınlar gibi ince düşünemiyolar çok rahat kalp kırabiliyolar.sinirlendiklerinde ağızlarından çıkanı kulakları duymuyotek senin eşin böyle değil canım inan benimkide dönem dönem kırıcı oluyo sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranıyo:jeyyar:
ama şu noktada sana katılıyorum canım insanın yaşı ilerledikçe daha önceden sabır gösterdiği haksızlıklara yada saygısızlıklara tahammül edemez oluyo
örneğin bende 5 yıl önceki sabra sahip değilim sanki şimdi daha çabuk kırılıyorum:çok üzgünüm:daha fazla saygı ve ilgi bekliyorum eşinden
ne biliyim yinede kendini fazla yıpratma canım çocukların içinde olsa dik dur öptüm seniŞenizŞenizŞeniz

canım işin başındayken ailenle konuş yoksa bizim gibi çekersin yaşın ilerler çocuklar elini ayağını bağlar
iyi düşün kararını ona gör ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…