Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

janetcim emeğine sağlık
fıkra süperdi bayıldım canım çok güldüm:roflol:

harikaydı fıkran canım...akşam akşam güldürdün bizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm emeğine sağlık süper ya:roflol::roflol::roflol:öptüm seni

ayşeğül cnm tinkim kızlar çok geçmiş olsun dün pek okuyamadım
ah benim eşimde öyle benim miğrenim var tutumu gözümü açamiyorum ya olsem bakmaz
bu kadar nankör bazen ya yeter diyorum
insan hasta olamazmı akşama kadar evdesin niye hasta olyosun diyo salak
öfffffffffffff sonunda bunuda dedirtti ya vallahı bazan akşam eve geliyo tabi biz kayın validemle beraber yiyip içiyoruz yemeğini yiyip gidip uzaniyo ya bi kızınla ilğilensen yok nasıl olsa evde hizmetci var
zaten yoruluyom tamam o da haklı ama bende hiç düşünen yok kaynanan evin temizle kendi evin of biktim ya oğum ayrı beni üzüyo artik bulu çağinda o ayrı bir sorun ay ne yapacağim bilmiyom allah yardimcimiz olsun

evt cnm benim ama buralardayım ama öle gesiniorum işte sıkıntıdan pek ii sayılmam aslındada ii diyelim ii olalım işte dimi kuzum

üzülmeyin canım hepimiz aynıyız yazılara bakınca bizimkilerin türünden cok var
ve yaptıgım tespit bunlar kendini bulunmaz hint kuması sanıyor sanki kendilerden bir tane daha yok çok özel ler çok ise yarar ama biz kıymet bilmeyiz acaba burdaki yazıları okutsak kendi türlerindeki erkeklerin neler yaptıklarını öğrenseler ne derler merak ediyorum

ii olmaya çalışıorum belinaycım sen nasılsın

janet meraba cnm tamamıyle katılıorum sana kuzum.ne diyceklerki hiçbişeylerinden ödün vermesler yine

bende iyi olmaya çalışıyorum işte,eşimin kriz nedeniyle işleri yok çalışmıyor,o yüzden pek keyfim yok şu günlerde...

gunaydın kızlarr
nasılsınız insallah hepinizde iyisinizdir optum hepinizide canlarımm

hep öyle cnm kris fena vurdu benimki bu yüsden pek bi sinirli gerilio sonra benide gerio sonra al sana kavga gün aşırı edioruz artık kavgayı offf.düzelir inşallah cnm

dediğin gibi allahtan evde durmuyor arkadaşının işyeri var ona yardıma gidiyor iki gündür, evde olsa surat on karış kime bağırsam diye düşünüyor bir dahaannem burda olduğu için bana sesini çıkaramıyor ama hep kızıma bağırıyorinşallah bir an önce düzelir işler yaa...

belinay cım uzulma bitanem insallah en kısa zamanda esinin isleri duzelir yuvanızda tekrar eskı huzuru bulursunuz canım optum

inşallah cnm benim ya.ay keşke benimde annem gelse o zaman bisde kavga etmeyiz.bisde birbirimizi az görüoruz çok çalışıo nöbet falan işte.birbirimisi gördüümüsdede kavga edioruz zaten.en acısıda daha 6 ay oldu evleneli ve çok mutsuzum.

belinay cım uzulma bitanem insallah en kısa zamanda esinin isleri duzelir yuvanızda tekrar eskı huzuru bulursunuz canım optum

sağol canım...ama işler düzelse de benim ormantik kocam sayesinde bizim evimizde hiçbir zaman huzur olmuyor ki:1no2:

Yaşlı bir marangozun emeklilik çağı gelmişti. İşveren müteahhidine, çalıştığı konut yapım işinden ayrılarak eşi ve büyüyen ailesi ile birlikte daha özgür bir yaşam sürmek tasarısından söz etti. Çekle aldığı ücretini elbette özleyecekti. Ne var ki emekli olması gerekiyordu. Müteahhit, iyi işçisinin ayrılmasına üzüldü ve ondan, kendine bir iyilik olarak, son bir ev yapmasını rica etti. Marangoz, kabul etti ve işe girişti, fakat gönlünün yaptığı işte olmadığını görmek pek kolaydı. Baştan savma bir işçilik yaptı ve kalitesiz malzeme kullandı. Kendini adamış olduğu mesleğine böyle son vermek ne büyük talihsizlikti!... İşini bitirdiğinde işveren, evi gözden geçirmek için geldi. Dış kapının anahtarını marangoza uzattı. �Bu ev senin� dedi, �Sana benden hediye� . Marangoz, şoka girdi. Ne kadar utanmıştı! Keşke yaptığı evin kendi evi olduğunu bilseydi! O zaman böyle yapar mıydı hiç! Bizim için de bu böyledir. Gün be gün kendi hayatımızı kurarız. Çoğu zaman da, yaptığımız işe elimizden gelenden daha azını koyarız. Sonra da, şoka girerek, kendi kurduğumuz evde yaşayacağımızı anlarız. Eğer tekrar yapabilsek, çok daha farklı yaparız. Ne var ki, geriye dönemeyiz. Marangoz sizsiniz. Her gün bir çivi çakar, bir tahta koyar ya da bir duvar dikersiniz. �Hayat bir kendin yap, tasarımıdır� demiştir biri. Bugün yaptığınız davranışlar ve seçimler, yarın yaşayacağınız evi kurar. Öyle ise onu akıllıca kurun. Unutmayın... Paraya ihtiyacınız yokmuş gibi çalışın. Hiç incinmemiş gibi sevin. Kimse izlemiyormuş gibi dans edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…