benimkide aynı böyle biliyormusun annem veya ailemden birisi gelse sinirlenecek bir sey muhakkak buluyor artık beni bu konuda cok üzmeye basladı bunu kendine söylediginde sen yanlıs anladın ailen benim icin cok önemli yaparmıyım böyle diyor ama yapıyor istedediğin gibi allahtan evde durmuyor arkadaşının işyeri var ona yardıma gidiyor iki gündür, evde olsa surat on karış kime bağırsam diye düşünüyor bir dahaannem burda olduğu için bana sesini çıkaramıyor ama hep kızıma bağırıyor inşallah bir an önce düzelir işler yaa...
günaydıııııınnnnn çok güzel çok anlamlı janetcim geriye dönebilsek farklı olurdu gerçekten emeğine sağlık ve teşekkür ederim güzel dileklerin için ayrıca diğer arkadaşlarmada tşk ederim ben yokken baya bi kaynatlmış bakıyorumda aman hep öyle oalım bazen diyorum net kopsa kapansa naparım sizlerle rahatlyorum gerçekten kızlar iyiki varsıız öpüyorum hepinizi ayrı ayrıŞenizYaşlı bir marangozun emeklilik çağı gelmişti. İşveren müteahhidine, çalıştığı konut yapım işinden ayrılarak eşi ve büyüyen ailesi ile birlikte daha özgür bir yaşam sürmek tasarısından söz etti. Çekle aldığı ücretini elbette özleyecekti. Ne var ki emekli olması gerekiyordu. Müteahhit, iyi işçisinin ayrılmasına üzüldü ve ondan, kendine bir iyilik olarak, son bir ev yapmasını rica etti. Marangoz, kabul etti ve işe girişti, fakat gönlünün yaptığı işte olmadığını görmek pek kolaydı. Baştan savma bir işçilik yaptı ve kalitesiz malzeme kullandı. Kendini adamış olduğu mesleğine böyle son vermek ne büyük talihsizlikti!... İşini bitirdiğinde işveren, evi gözden geçirmek için geldi. Dış kapının anahtarını marangoza uzattı. �Bu ev senin� dedi, �Sana benden hediye� . Marangoz, şoka girdi. Ne kadar utanmıştı! Keşke yaptığı evin kendi evi olduğunu bilseydi! O zaman böyle yapar mıydı hiç! Bizim için de bu böyledir. Gün be gün kendi hayatımızı kurarız. Çoğu zaman da, yaptığımız işe elimizden gelenden daha azını koyarız. Sonra da, şoka girerek, kendi kurduğumuz evde yaşayacağımızı anlarız. Eğer tekrar yapabilsek, çok daha farklı yaparız. Ne var ki, geriye dönemeyiz. Marangoz sizsiniz. Her gün bir çivi çakar, bir tahta koyar ya da bir duvar dikersiniz. �Hayat bir kendin yap, tasarımıdır� demiştir biri. Bugün yaptığınız davranışlar ve seçimler, yarın yaşayacağınız evi kurar. Öyle ise onu akıllıca kurun. Unutmayın... Paraya ihtiyacınız yokmuş gibi çalışın. Hiç incinmemiş gibi sevin. Kimse izlemiyormuş gibi dans edin.
bende öyleyim canım huzurum olsada kacıracak bir cok sebeb cıkıyor söyle sakin sakin hic stres sıkıntı yokken yasabilmeyi cok isterdim bu konuda yalnız degilsin
bende biliyorum canım bunu ama benim sıkıntım hep ev ici degil baska etkenlerde var evdekileri görmezden gelebiliyorsun zamanla gecer diye kendini avuta biliyorsun ama cevrende her gün bir sorun cıkarsa kendi hatalarının acılarını bize cıkarsa huzurda olmuyor cevreyi nasıl kontrol altına alacağız inanki onlar daha cok huzuru kacıyoröyle deme canım ya
huzuru yaratmak birazda bizim elimizde.öyle herşeye canımızı sıkıp kafaya takmazsak eminim daha huzurlu oluruza.s
sonuçta sıkıntısı olmayan bir insan hiç görmedim ben
hayat işte
bende biliyorum canım bunu ama benim sıkıntım hep ev ici degil baska etkenlerde var evdekileri görmezden gelebiliyorsun zamanla gecer diye kendini avuta biliyorsun ama cevrende her gün bir sorun cıkarsa kendi hatalarının acılarını bize cıkarsa huzurda olmuyor cevreyi nasıl kontrol altına alacağız inanki onlar daha cok huzuru kacıyor
hayırlı cumalar arkadaslar aysegül cok sevindim senin adına insallah daha güzel günleriniz olurda bizimle paylasırsın
tinkimi sen nasıl oldun dün pek tadın yoktu heralde durumdan onu anladım sabret canım insallah hersey bir gün yoluna girecek herkesin hayatında böyle inisler cıkıslar var bak bu günlerde gececek ve insallah rahata kavusacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?