Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

allaha sükür dayak olayı hic olmadı benimde öyle bir olayda ne tepki verecegimi bilir benim annemi babam hic dövmedi bende dayak yersem durmam oda biliyor ama kaynanam biz evlendikten sonra bile dayak yedigini bilirim ama simdi kayınbabamı suclamıyorum ceneleriyle hak ediyorlarmıs birde benim öyle bir lüksüm yok annengile gitmem diye bosanma sebebi olur o ve bunda cok ciddiyim
tinkimi canım inanki her sey nasip kısmet meselisi benim esim polis memuru ünüversite mezunu aldıgımız maası duysan ama malesef her gün kötüye gidiyor alltınlarım hep satıldı ve hep esimin ailesi yüzünden sayılır yeri geliyor cebimde 1 milyon para olmuyor nedeni hep onların sorunları gel oglum git oglum hic düsünmüyorlar buna nerden geliyor diye tabi oda bizden kesiyor cocukların üstünden kesiyoruz eve bir sey almıyoruz sonucta paramız varken cok fazla yokluk cekiyoruz ve evlendigimizden beri böyle
sen en azından para yok diye üzülüyorsun ben olan parayı harcayamıyoruz ailesi cok lüks yasıyor onlar öyle lüks icinde yasarken bizim parayıda onların gidip harcamak
bizim sıkıntı cekmemiz beni daha cok üzüyor resmen varlık icinde kızlarımla ben yokluk cekiyoruz

benimde kan beynime sıcradı ama gene suclu ben oldum annesi saka yapmıs nasıl saka anlayısı varsa hicte saka yapmadı benimki annesinin gafına ne uyduracagını bulamadı annesini haklı cıkaracak ya of ya sizinde canını sıkdım ama ne yapayım kendi kendime atıp tutmaktan cok sıkıldım bazen acaba onlar haklıda bendemi bir seyler var diyorum piskolojimi iyce bozdular ama yorumlarınıza bakınca haklı oldugumu anlıyorum suc bende degil yani
iyiki varsınız arkadaslar

canım benim tabiki haklısın neden canımızı sıkıcaksın ki biz ne için burdayız dertlerimizi sıkıntılarımızı tabiki anlatıcaz malesef eşine dostuna anlattığın zaman bıyıkaltı gülüyorlar
dalga geçiyorlar bu dünya böyle veren eller ölmesin diye bir laf vardır sizlerde bilirsiniz
bizde varken yani daha batmamışken eşimiz dostumuz çoktu özellikle eşimin
sülalesi ama şimdi bak kimse yok yok çünkü sağılan inek bitti

öyle canım bir gün yüzünü as senden kötü kime yok yada yardıma ihtiyacın oldugunda bakmıssın hic kimse yok
inanki herkes cıkarları icin calısıyor gününümüzde bizde kendimizi üzdügümüzle kalıyor sadece

36 yasında canım evlendigimizde ise 24 dü o zamanda aynıydı simdide aynı degisen hic bir sey yok sadece benim sinirlerim artık kaldırmıyor herseyi altan alamıyorum

dayaktan bahsetmişsiniz kızlar allaha şükür öyle birşeyimiz asla olmadı
olmadı çünkü çok niyetlendi istersen dene dedim etki tepki olayı olur
yüce rabbim banada el vermiş ayak vermiş elim yetmesse ayağımla yine seni deviririm dedim ve yaparım bilir bu yüzden çekinir isterse bi denesin :mymeka:

bana geçenlerde ne dedi biliyomusunuz en büyük hayali beni dövmekmiş
ölürse gözü açık gidermiş bende sen yeterki öl merak etme öldüğünde ben
japonla yapıştırırım gözünü merak etme dedim :roflol::roflol: çok bozuldu
ağzıma sağlık ne güzel dedim :teytey::teytey:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 agzına saglık canım ne güzel demisin japon yapıstırıcıların benden

Son düzenleme:

Janetciğim okudum çok üzüldüm :çok üzgünüm: Galiba eşiniz ilk çocuk , erkek evlat olarak büyük olanlar daima daha fazla eziliyorlar ve eşini de ezdiriyorlar. Birşeylerin yanlış olduğunu görmelerine rağmen seslerini çıkarmıyorlar savunmuyorlar. Ve inanır mısın kolay kolay da değişenlerini duymadım . Küçüklerin eşleri daima daha kıymetli oluyor . Çevremde gördüğüm hep böyle.. İnşallah daha geç olmadan hayatınızda herşey düzene girer çok mutlu olursunuz Canım :Saruboceq:

sagol canım cok iyi bildin esim en büyük cocuk
dedigin gibi bende degisecegini sanmıyorum ama en azından yapılan haksızlıklarda arkamda hissetsem hemen onların tarafını tutmasa bazen diyorum onlardan bu kadar sinir olmamın en büyük etken sensin sinir olmama bile izin vermiyorsun hep onların tarafını tutuyorsun ve ben onlardan daha cok sinir oluyorum

36 yasında canım evlendigimizde ise 24 dü o zamanda aynıydı simdide aynı degisen hic bir sey yok sadece benim sinirlerim artık kaldırmıyor herseyi altan alamıyorum

canım diğer yazdıklarınıda okudum senin adına üzüldüm eşin üniversite mezunuymuş nasıl bu kadar çocuksu düşünebiliyor nasıl zamanla olgunlaşmıyor çok şaşırdım
sen her konuda çok haklısın sakın kendini suçlama canım
ben çok sabırlı bir insanımdır ama bu kadarına ben bile dayanamazdım sana bravo canım

allah iyiliğini versin canım
bugün kızımın ameliyatından ötürü çok sıkıntılıydım canım sayende güldüm
allah senide güldürsün:roflol:

Canım İnşallah Allah hakkınızda hayırlısını versin.. Umutsuz olmakta doğru değil , 2 de evladın var onlar büyüdükçe akılları daha çok erdikçe emin ol birçok şey değişecek. Onların istekleri idealleri asilikleri olacak. Seni çocukların koruyup kollamaya başlayacak bunları zamanla görürsün.. Sen kendini güçlü tut

allah iyiliğini versin canım
bugün kızımın ameliyatından ötürü çok sıkıntılıydım canım sayende güldüm
allah senide güldürsün:roflol:
hayırdır mihriban önemli bir seymi var kızında allah tez zamanda saglıgına kavusturur insallah:Saruboceq:

günaydın hanımlar güzel haftasonları diliyorum ve burdaki bütün güzel hanımlara allahtan sabır diliyorum canlarım benim çok zor bu yazdıklarınızı yaşamak kızlar ne kadar güçlüsünüz sizler ya gerçekten başarı sizinki ben kendi adıma bişey dememeye susmaya karar verdim sizlerin arkasındayım bunu bilin kendi eşimin ilgisizliği var başka bişeyi yok açıkcası dehdehle idare ediyoz biz hayatı dilerim sizin eşlerinizde düzelir azcıkda olsa kıymetinizi anlarlar anlamazlarsada allah bildiği gibi yapsın onları ben annemden çok çektim babam çok kötü bi baba ve kocaydı yeri geldi nefret ettim halada babamı çok sevdiğim söylenemez kızlar bunu yazmak çok kötü belki ama küçükken yaşadıklarımı ben bilirim anacığımın gözünün mor olduğu maşayla dövdüğü zamanları bu yüzden çok tepkiliyim bazı erkeklere elimden gelse cezalarını ben kesecem o kadar sinirliyim yani :))

slm arkadaşlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
kader arkadaşlarim
kızlar inaniki okudukça çok üzülüyorum yazdıklarınızı artık beni anlayın çok yaşadim
o günleri hep annesinin yüzünden olurdu ama şimdi yok
ve o yüzden miğren hastası oldum sınırlerım alt üstü oldu
off off düşünmek istemiyorum
hanı derler ya kız annesının kaderın yaşarmiş doğru
neyse hepiniz çok öpyorum görüşmek üzere

mıhrı cnm çok geçmiş olsun cnm inşallah amlyatınız güzel geçer cnm benim
sen içini ferah tut güzelim dualarım seninle

selam arkadaşlar kimse yok bugün topiğimizde
anladım anladım bugün pazar koçişlerle
gezmelelerdesiniz inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…