Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

herkeze bol öpücükler bol sevgiler aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz bana iyi dilekleri olanlarada sonsuz teşekkürler hepimiz mutluluğu hakediyoruz Allah cümlemize huzur mutluluk PARA versin oda önemli:)hepinizi kucaklıyorum GÜNAYDINNNN.....

selam kızlar nasılsınız kimse yok bugün gezmelerdemisiniz
yoksam koçişlerele :jeyyar::jeyyar:
bütün gün temizlik yaptım yoruldum ay :1hug:

frezya gözün aydın canım insan cocuğunu bir gün görmese cok özlüyor allahım acılarını göstermesin
allaha sükür evimdeyim ama hala yollar nedeniyle basım dönüyor sürekli viraj üstüne hava degisimi baya etkiledi insanın ğenede evi gibi yok
ama bir sürü is bekliyor simdi ] [
]

janet iyi yolculuklar tatlım..inşallah bu aralar son olur.
insallah canım cok bunaltı artık beni sürekli bu tür gezmeler bir seyde diyemiyorum

selam kızlar nasılsınız kimse yok bugün gezmelerdemisiniz
yoksam koçişlerele :jeyyar::jeyyar:
bütün gün temizlik yaptım yoruldum ay :1hug:
oh maşallah canım
şimdide temiz evin keyfini çıkar

sanada kolay gelsin canım
artık evinde dinlenirsin yorgunluğunu atarsın canım

günaydın kızlar gününüz aydın olsun canlarım
bugün erkenciyim arkadaşam gidicem Şeniz

günaydın arkadaşlar
dün giremedim sizleri çok özlaedim
nasılsınız umarım herkesler iyidir
hepinizi öpyorum.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim allah raz olsun

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

freyza gözün aydın bitanem ,janetcim sende hoşgeldin benim boynum tutulmuş acayip acıyor ya kızlar bu ara bende aşırı bi uyku var saat 9u zor ediyorum akşama doğru yatağımın hayalini kuruyorum bilmiyorum acaba bi kaçışmı bu kimseyle dalaşmadan yemeklerini veriyorum sofralarını topluyorum çaylarını yapıyorum iş bitiyor sonra ben yatıcam diyorum onların yatmasını bile bekleyemiyorum çünkü uykum geliyor neden acaba???

günaydın arkadaslar ugramadan edemedim misafirim geliyor bu gün daha yolun yorgunlugunu atamadım evi bir düzene sokmadan hemde yatılı misafir of ya niye esimin memleketine geldikki

Bundan 100 sene sonra dünya üzerinde sizin tanıdığınız hiçbir canlı insan kalmayacak...
durup düşün hergün eşim diye koynuna aldığın bir insan ertesi gün olmayacak bileceksin ki o kabirde ne azablar çekiyor sense rahat yatağındasın durup bir dakika düşün yeri gelip kavga ettiğin yeri gelip öfkelendiğin yeri gelip kızdığın o insan kolunu uzattığında tutacakken birden bire yok oldu
uzattığın kolun boşa anlamsız artık kızmaların son buldu çünkü kızacağın kimsen yok artık
hala yastığında kokusu duruyorken o toprağın altında çünkü
artık kızsanda öfkelensende o duymaz seni
sonrasına doğan pişmanlık
keşke yapmasaydım keşke bazen onuda dinleseydim onada hak verseydim demelerin boşa artık çünkü hiç bir insanoğlunun gücü yetmez onu geri getirmeye
bağır hadi sesini duyurmaya çalış çok seviyorum seni hata yaptım hep seni kırdım öfkelendim
herşeyse huysuzluk ettim hep kendimi dinledim
başkalarına kızdım sana bağırdım
kendime kızıdım sana bağırdım sana kızdım sana bağırdım
seni kırdım kalk hadi geri dön kokun hala yatakta
dönebilirmi ?
kapatın gözlerinizi hayal edin sevdiklerinizi ve kırdıklarınızı değermi dünyada birbirinizi kırmaya üzmeye öfkelenmeye
onsuz nefes almak sizi rahatlatıcaksa durmayın derin bir nefes alın
ama onsuzluk sizi boğacaksa yokluğunu bile düşünemiyorsan
artık bırakın kırmayı kırılmayıda KIYMET BİLİN....

kızlar ben kocama yazdım nasıl sizce ???

gunaydın canlarımm
nasılsınız umarımkı cok iyisinizdir
aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldiniz sizlerdee
optum canlarım hepinizide

günaydınnnn hanımlar yine yeni yeniden 1gün daha hadi keyifli saatler diliyorum hepinize

güzel ama bunu sana esinin yazması gerekti malesef erkek milleti biz öldükten sonra cokta yasımızı tutacagını sanmıyorum
tecrübe ile sabit cevremdeki erkeklerin bir cogu esi öldükten sonra üc dört ay sonrasında es arıyor ve bir yıl gecmedende evleniyor yani mezardaki esinden özür dileyen erkek cokta nadir bulunur yalnız bir tanesine rasladım bulursam buraya eklerim
olan yine kadına oluyor esi ölse bile cok nadir baskası ile evleniyor ve genc yasta esini kaybeden kadın kendini yalnızlaga mahkum edip yıllarca kendini harcıyor buda bir kader heralde

doğru söylüyosun janetcim çok aşığım diyen erkek bile eşi ölünce hemen evlilik fikrine düşüyor
kadınlarsa her zaman fedekar.çocuğu için yada eşinin anısı içinde olsa tekrar evlenmiyor
özelliklede eşini çok seven kadınlar evliliği kesinlikle düşünmüyolar ama erkekler öylemi asla değiller:1no2:

selamlar kızlar...chencim yazını çok beğendim canım hayat çok kısa kimsenin kalbini kırmaya değmez hiç birşey bence de...öpüyorum hepinizi...

slm canlarım nasılsınız
geçmişi okuyamadım
ben çok yorgunum dün temizlik yaptım ve çok yoruldum
neyse hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…