• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl bakiiiim..hoşgeldin janetcim.a.s.

herkes temizlikten bahsediyor.kızlar ya başlamışken şöyle bide benimkine el atsanız..:Saruboceq: yerimseniben
tatilden nefrete ediyorum 2 erkek evi alt üst etti.ama şu tatil bi bitsin ben biliyorum yapacamı evi resmen kazıyacam.

benim jeton bugün biraz ters düştü. koçişim evde durmuyor diye dırdır ediyordum yaaaaaa şimdide bir evden çıksın diye dua ediyorum .. o günleri mumla arıyorum .çok sıkıldım çok kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

onlar evde durdugunda söyle rahat rahat dursalar hic istekleri bitmez tabi bunun icinde evin isleri bitmiyor bulasık camasır derken her sekildede kadın yoruluyor

iyi akşamlar kızlar bugün arkadaşımdaydım
sabah çıktım evden yeni geldim
bütün gün bebek şekeri yaptık bitirdik ama
bizde bittik çok yoruldum :çok üzgünüm:

ben biktim artik esimin umursamazligindan diyorum diyorum kendime yada duvara konusuyorum

günaydın tüm dostlarıma
bugünüz hergünden güzel olsun sevgili arkadaşlarim
çok erkenciyim gen uyku tutmadı
ne olacak bu halım hepiniz öpyorum

günaydın hanımlar dün noldu anlatayım sie midem bulandı ama çok kötüyüm eşime söyledim uzandım bana demesinmi al şu çocuğuda bi sigara içiyim dedi yuh dedim ya midem çok kötü dedim senin sigaran dahamı önemli dedim midemden hiiiiç kusuruma bakma dedim içmeyi ver şuna bakın ya hastalığım sanki yalan uydurdum tövbestafurullah

günaydın hanımlar
ayşegülcüm erkekler nedense kadınında hastalanabileceğine pek inanmıyolar:jeyyar:

günaydın hanımlar dün noldu anlatayım sie midem bulandı ama çok kötüyüm eşime söyledim uzandım bana demesinmi al şu çocuğuda bi sigara içiyim dedi yuh dedim ya midem çok kötü dedim senin sigaran dahamı önemli dedim midemden hiiiiç kusuruma bakma dedim içmeyi ver şuna bakın ya hastalığım sanki yalan uydurdum tövbestafurullah

canım geçmiş olsun tatlım aklında olsun miğden bulandığında göbek deliğine
vikis koy bir parmak üstünede bir bez koy inan çok rahatlatıyor
nedense bizim yorulmaya ve hasta olmaya hiç hakkımız yok malesef :kızgın:
günaydın hanımlar
ayşegülcüm erkekler nedense kadınında hastalanabileceğine pek inanmıyolar:jeyyar:

malesef canım öyle a.s

ellerine sağlık canım...dinlen yorgunluğunu at üstünden

sağol canım dünü ağrı kesicilerle kas gevşetiçilerle atlattım
bizimki iş yerinden palet getirmişti kömür tutuşturmak için
kır dedim ben kıramam dedi benmi kırıcam dedim söylenene söylene bir
çuval kırdı ısınırken gevşiyo ama uyuz :kızgın:
kendim kıramıyorum baltada yok taşla ben atıyom taşı odunlar yay gibi zıplıyor
kendi zorluğunu göünce kafasına yattı benim kıramıycam :kızgın:
ormantik işte ne beklersinki :mymeka::oklava:

ay inanmıyorum tinkimi sendenmi bekledi resmen yuh ya bunların hepsini bir araya toplucan bağlıcan yakıcan erkekmiş alın size erkek nasıl erkeklikse bu benimkide tembeldir çookk hemde evde çöp birikir tek görevi zaten onları atmaktır dağ gibi olur çöp tacak adam yok tabi düşünsenize bebek var bizde bezler birikiyo dağ gibi oluyo balkon ya söylüyom söylüyom unutuyo işine gelmiyo ben bebeği bırakıp nasıl atıyım ya aşağı inipte annem geliyo benim yakın zamanda çok mutluyum eşimde çok mutlu çünkü benim annem erkek gibidir hep eşimin işlerini halleder eşimde iyice rahat eder ondan çok mutlu o da

Bizim eşlerimiz neden herşeyi bizden bekliyorlar yada biz neden hasta olamıyoruz .. Hasta olsak da sürüne sürüne ayakta atlatıyoruz .. Yine de yaranamıyoruz... senağlama Niyeeeee , çünkü nazzzz yapmayı yastık gibi köşeye geçip oturmayı beceremiyoruz da ondan.. CADIARZU E tabi onlar da hep bana hep bana diyorlar.. Ne kadınlar var Poposunu kaldırmıyorlar gayette kıymetli oluyorlar .. kafamçokkarıştı Bu biraz bizim aşırı düzenli titiz olmamızdan , proğramlı olmamızdan kaynaklanıyor olmalı ... :sm_confused:

Bizim eşlerimiz neden herşeyi bizden bekliyorlar yada biz neden hasta olamıyoruz .. Hasta olsak da sürüne sürüne ayakta atlatıyoruz .. Yine de yaranamıyoruz... senağlama Niyeeeee , çünkü nazzzz yapmayı yastık gibi köşeye geçip oturmayı beceremiyoruz da ondan.. CADIARZU E tabi onlar da hep bana hep bana diyorlar.. Ne kadınlar var Poposunu kaldırmıyorlar gayette kıymetli oluyorlar .. kafamçokkarıştı Bu biraz bizim aşırı düzenli titiz olmamızdan , proğramlı olmamızdan kaynaklanıyor olmalı ... :sm_confused:

canım haklısın e işte zamanında canımızın değerini bilmemişizde ondan
bu saaten sonra naz yapsak neye yarar geçti artık yani en azından
benim açımdan öyle :delphin::delphin:

gözün aydın aysegül insallah bir an önce kavusursun annene
tinkimi gecmis olsun canım bizim rahatsızlıgımızın bir cok sebebide stresten kaynaklanıyor kendimizi sıkarken sıkarken kilitleniyoruz iste böyle sonrada ya kas gevseticiler ya sinir ilacları aslında kocalara verip bu ilacları söyle bayğın baygın bakan kocalar yapsak bizde ne güzel oh rahatlarızmı acaba yok yok nerdeeeeeeeeee

bende öyle bacım naz yapamadıgımızdan belli bir zamandan sonrada naz yapsan ne yapmasan ne anlamıyor bile ormantik

Genç adam yasli kari-kocanın evlerine misafir olur 75 yasindaki amca
karisindan bir fincan daha çay isterken "Çiçegim, bir bardak daha
verir misin?" derSonra da "petegim, hiç sekersiz lütfen" diye ekler
65 yaşındaki tatli karisinin getirdigi tavsan kani çayi alirken de
"bebegim, sana çok zahmet oldu" diye eklerGenç adam, yasli amcanin
karisina kullanidigi sevgi sözcüklerinden çok etkilenir "Amcacigim,
kaç yillik evlisiniz?" diye sorarYasli ama dinç adam,"40 seneyi
geçtik evladim"der
Genç adam: "Vallahi masallah, Allah muhabbetinizi arttirsiniz
Sürekli çiçegim, petegim, bebegim gibi güzel sözlerle hitap
ediyorsunuz galiba"
Yanaklari pembelesmis teyze "Dogru, bir kaç yildir hep bana böyle
hitap ediyor" deyip mutfaga dogru yöneldiginde yasli amca genç adamin
kullagina dogru egilerek:
"siisst, çaktirma, 2 sene önce adini unuttum, hala hatirlayamiyorum"
der

Genç adam yasli kari-kocanın evlerine misafir olur 75 yasindaki amca
karisindan bir fincan daha çay isterken "Çiçegim, bir bardak daha
verir misin?" derSonra da "petegim, hiç sekersiz lütfen" diye ekler
65 yaşındaki tatli karisinin getirdigi tavsan kani çayi alirken de
"bebegim, sana çok zahmet oldu" diye eklerGenç adam, yasli amcanin
karisina kullanidigi sevgi sözcüklerinden çok etkilenir "Amcacigim,
kaç yillik evlisiniz?" diye sorarYasli ama dinç adam,"40 seneyi
geçtik evladim"der
Genç adam: "Vallahi masallah, Allah muhabbetinizi arttirsiniz
Sürekli çiçegim, petegim, bebegim gibi güzel sözlerle hitap
ediyorsunuz galiba"
Yanaklari pembelesmis teyze "Dogru, bir kaç yildir hep bana böyle
hitap ediyor" deyip mutfaga dogru yöneldiginde yasli amca genç adamin
kullagina dogru egilerek:
"siisst, çaktirma, 2 sene önce adini unuttum, hala hatirlayamiyorum"
der

süpersinnnnnn rep veremedim daha önceden sana verdiğim için veremiyormuşum sürem var daha heralde ama bayıldımmmmmmmmmm :roflol::roflol:

Ama tepem atarsa da iyi atar . :oklava: yine de nadiren de olsa pilimin bittiğini hissettiğim anlar oluyor ( senede 2 kere ancak diyelim ) :roflol: esiyorum gürlüyorum . sen şöylesin elin adamları nasıl kıymet biliyor da sana yaranılmıyor da vs..... bir sürü sayarım ne haliniz varsa görün derim ( oğlum ve eşime ) benden bu kadar bundan sonra böyle hadi bakalım derim gider yatarım .. Sonra bakarım ki iş başa düşmüş ... sırnaşık şey Bazen bana geliyorlar ama iyi geliyorlar sağolsunlar :teytey:

canım bazı erkekler naz çekiyo bazıları çekmiyo
örneğin benimki hayatta nazımı çekmez 3 hamilelik geçirdim midemin en kötü olduğu zamanlarda bile işe giderken erkenden kalkıp kahvaltısını hazırladım.bilirsin sabah erken saatlerde hamilelerin midesi daha kötü oluyo en azından benimki öyleydi.ben birkaç defa 1 ay kendin idare et kalkmayayım ben kötü oluyorum ben dedim adam bana niye ben gezmeyemi gidiyorum ki dedi:jeyyar:
şimdi gel böyle bir adama naz yap anlamayan anlamıyo canım
evet ama senin dediğinde var bende yani ölsemde kalkıp her işi yapıyorum.çünkü onun elinden hiç bişey gelmez ona asla güvenemem mecburen yine iş başa düşüyo:çok üzgünüm:

Back