Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım herkez dizi seyrediyor heralde :roflol:

geldim kızlar allaha sükür bu gün eniste beyi yogun bakımdan cıkardık görümcemide hastaneden eve getirdik allaha sükür cocuklarıda iyi
ama bizi cok korkutular görümcemin yüzününü hep arabanıncamları kesmis kafatasında kırık her yerleri ezik kesik ve morluklar var cocukların kolarında kırıklar ve yüzleri filan baya kötü
ama eniste bey cok ağırdı direksiyona carpmıs göğüs kemigi akciğere girmis ic kanama hastanede ic kanamayı durduracak hic kimse yok ama bir ata sözü varya iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelir diye esimin bir akrabası kayseri erciyes hastanesinde genel cerrah ona haber etmek geldi aklına oda yigenin dügünü icin kozana gelmis hemen hastaneye yetisti ve ilk müdaheleyi yaptı göğüsü yardi ve bir hortum yardımıyla ic kanamayı dısarı akıtmaya basladı evel allahta eğer o olmasa 15 20 dakika yasamazmıs bir cok doktor aynı seyi söyledi
ama benim üzüldügüm koskocaman adanada üc hastane gezdik kimisi enfeksiyon var dedi kimisi göğüs cerahımız yok dedi insan cok kötü oluyor o zaman neyse gecti ya allaha sükür allahım kimseye göstermesin

canım çok geçmiş olsun allah göndermiş size o doktoru verilmiş
sadakaları varmış allahım evlatlarına bağışlamış
biz sen gelmeyince inan çok korktuk kötü bir şey oldu diye
allahım beterinden korusun canım tekrar geçmiş olsun
çok sevindim :1hug:

janet çok geçmiş olsun gerçekten de o doktorun orad olması şansmış iyi olacak hastanın ayağına dr gelir derler allahn işi çok şükür canım çok büyük bir olay atlatmışlar

canım çok geçmiş olsun arada bu toğiğe girip okuyorum arkadaşlarda epey merak etmişlerdi
rabbim onları birbirine ve sevdiklerine bağışlamış çok geçmiş olsun canım

janet canım görümcenlerin iyi olmasına sevindim inanki çok korkmaya başlamıştım kötü bişe oldu diye
şükür Rabbime durumları iyimiş enişteninde yoğun bakımdan cıktığına sevindim Allah onları birbirlerine bağışlamış tekrardan çok çok gecmiş olsun canım
aramıza döndüğüne çok sevindim bitanem kocaman öptüm seni

sagol canım evet bende öyle düsünüyorum ya birine bir sey olsaydı ne kadarda kötü olsa esin yerini kimse tutamaz helede cocuklar icin onların yüzünü nasıl güldürürdük biz allahım kimseye bunu yasatmasın cok zor bir dönemdi ama allaha sükür atlattıkfisfisfis

janet ablam hastaların durumlarının iyi gitmesine sevindim...rabbim bu günleri aratacak daha büyük dertler vermesin...:Saruboceq:

canım çok şükür senden iyi haberleri aldık.büyük geçmiş olsun ,allah tekrarından korusun inşallah.bukadarla atlatmışsınızya ona da şükür.haber alamayınca kızlarla çok merak ettik am şimdi içim rahatladı.inşallah en kısa zamndada yaraları iyileşir..seni çok öpüyorum..

kaydirigubbakcemile 4
iyi akşamlar kızlarrr
bende burdayım forumda sörf ediyordum azcık :jeyyar:

iyi akşamlar bende geldim ama kimse kalmamış herhalde...janetcim tekrar geçmiş olsun canım eniştenin iyi olmasına sevindim allah evlatlarına bağışlamış.

sagol canım bende cok özledim sizi ama cok kötü grip olmusum muhtemelen hastanelerden kaptım yatak dösek yatıyorum desem yeri var simdi bir hot koydum bardagada onu icmeye calısıyorum sagolsun benimki kalk sıcak seyler filan ic diyor ama muftak arka odalar almıs basını gidiyor birde onları düsün düsün sinirler bozuluyor aman ormantik bunlar iste degismiyorlar

kız bizim ormantik bakan niye vazgecti kocasımı gördü yoksa bakanlıgınıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kız bizim ormantik bakan niye vazgecti kocasımı gördü yoksa bakanlıgınıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:roflol::roflol:geliyor pc başına bön bön bakıyor beni sinir ediyor
sanki ben erkeklerle çetleşiyorum geri kafalı interneti sadece
çetleşmek sanıyor:mymeka::mymeka:kafa basmıyo adamın
çatır çatır yazıyon ne yapıyosun diyor bide görecek
ormantik bakanı vay kavgaya :roflol:

bu arada bahsettiğim işten vazgeçti sabah 6 dan akşam saat 4 e kadar kahvehanede
çalışıyor 4 ten sonra büfeye gidiyor çalışmaya bakalım kaç gün sürecek
sıkılır yine :mymeka::mymeka:

Benimkide geçen gün pc nin geçmişine bakmış acaba ben kk da nerelere giriyorum diye işte sayıyor şuraya,buraya birde ben evliyim ama kocam yok kulübüne giriyormuşsun senin kocan yokmu dedi bana bende sence varmı dedim cevap bile veremedi.kaydirigubbakcemile3 Allah yardım etsin canım iş değiştirmesi zor hep tedirgin olursun.Benimkide bayramdan beri evde işleri yok yeni işyeri açmıştık 3 ay oldu kriz çok etkiledi inşallah işlerimiz açılır.

inşallah canım allahım iş rastlığı versin rıskınızı arttırsın :Saruboceq:
iki gün sonra benimki yine sıkılır
benim en kısa zamanda bir işe girmem lazım ama nasıl izinde vermiyor
hadi işe girdim diyelim
benim ufaklıkta çok yaramaz annemi çok üzüyor bilmiyorum canım ne yapıcağımı
inankisenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…