geldim kızlar allaha sükür bu gün eniste beyi yogun bakımdan cıkardık görümcemide hastaneden eve getirdik allaha sükür cocuklarıda iyi
ama bizi cok korkutular görümcemin yüzününü hep arabanıncamları kesmis kafatasında kırık her yerleri ezik kesik ve morluklar var cocukların kolarında kırıklar ve yüzleri filan baya kötü
ama eniste bey cok ağırdı direksiyona carpmıs göğüs kemigi akciğere girmis ic kanama hastanede ic kanamayı durduracak hic kimse yok ama bir ata sözü varya iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelir diye esimin bir akrabası kayseri erciyes hastanesinde genel cerrah ona haber etmek geldi aklına oda yigenin dügünü icin kozana gelmis hemen hastaneye yetisti ve ilk müdaheleyi yaptı göğüsü yardi ve bir hortum yardımıyla ic kanamayı dısarı akıtmaya basladı evel allahta eğer o olmasa 15 20 dakika yasamazmıs bir cok doktor aynı seyi söyledi
ama benim üzüldügüm koskocaman adanada üc hastane gezdik kimisi enfeksiyon var dedi kimisi göğüs cerahımız yok dedi insan cok kötü oluyor o zaman neyse gecti ya allaha sükür allahım kimseye göstermesin
canım çok geçmiş olsun arada bu toğiğe girip okuyorum arkadaşlarda epey merak etmişlerdigeldim kızlar allaha sükür bu gün eniste beyi yogun bakımdan cıkardık görümcemide hastaneden eve getirdik allaha sükür cocuklarıda iyi
ama bizi cok korkutular görümcemin yüzününü hep arabanıncamları kesmis kafatasında kırık her yerleri ezik kesik ve morluklar var cocukların kolarında kırıklar ve yüzleri filan baya kötü
ama eniste bey cok ağırdı direksiyona carpmıs göğüs kemigi akciğere girmis ic kanama hastanede ic kanamayı durduracak hic kimse yok ama bir ata sözü varya iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelir diye esimin bir akrabası kayseri erciyes hastanesinde genel cerrah ona haber etmek geldi aklına oda yigenin dügünü icin kozana gelmis hemen hastaneye yetisti ve ilk müdaheleyi yaptı göğüsü yardi ve bir hortum yardımıyla ic kanamayı dısarı akıtmaya basladı evel allahta eğer o olmasa 15 20 dakika yasamazmıs bir cok doktor aynı seyi söyledi
ama benim üzüldügüm koskocaman adanada üc hastane gezdik kimisi enfeksiyon var dedi kimisi göğüs cerahımız yok dedi insan cok kötü oluyor o zaman neyse gecti ya allaha sükür allahım kimseye göstermesin
kapris tinkimi janet nirdesiniz yavv?özledim valla...:)
murgiz aslen diyarbakırlımısın,bende oralıyım da ....
sagol canım evet bende öyle düsünüyorum ya birine bir sey olsaydı ne kadarda kötü olsa esin yerini kimse tutamaz helede cocuklar icin onların yüzünü nasıl güldürürdük biz allahım kimseye bunu yasatmasın cok zor bir dönemdi ama allaha sükür atlattıkfisfisfis
kız bizim ormantik bakan niye vazgecti kocasımı gördü yoksa bakanlıgınıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Benimkide geçen gün pc nin geçmişine bakmış acaba ben kk da nerelere giriyorum diye işte sayıyor şuraya,buraya birde ben evliyim ama kocam yok kulübüne giriyormuşsun senin kocan yokmu dedi bana bende sence varmı dedim cevap bile veremedi.kaydirigubbakcemile3 Allah yardım etsin canım iş değiştirmesi zor hep tedirgin olursun.Benimkide bayramdan beri evde işleri yok yeni işyeri açmıştık 3 ay oldu kriz çok etkiledi inşallah işlerimiz açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?