Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız bakalım benim moralim çok
bozuk benim koçiş yine iş değiştiriyor hala dikiş tutturamadı bir işte
ben anlamıyorum ya insan bir ayda girdiği işten sıkılırmı :mymeka:
evdede olsa yok adam olmasada :1no2::1no2:
ayy caniim tinkimim kiyamam sana yaaa.
insallah bu seferki isinde dikis tutrurur.allah yardimcin olsun.
tinkimi bitanem inşallah gireceği işte dikiş tutturup orda çalışmaya devam eder üzülme kıyamam ben sana
tinkimi canım sıkma canını ya,:teselli:
elbet birgün oda sıkılıp pes edecektir. fisfisfis
sen ona sadece şu anki işsizlikten ve gittikçe daha çok işsiz olacağından falan bahsedip biraz duygu sömürüsü yap.düzen tutturamazsan ilerde başını taşlara çok vurursun de bakalım.ama tatlı dille anlatki etkili olsun.sizide olumsuz etkilediğini falan söyle belki üzülürde iş bulduğuna şükreder. işine burnumu sokuyorum diye kızarsın belki ama sizi diüşündüğüm için tatlım.benim yaşadığım şehirde her 3 kişiden 1 i işsiz kaldı kriz var diye .aileler çok zor durumda üzüldüğüm için söylüyorum.sevgiler canıma.s.
Mrb söylediklerin o kadar tanıdık ki..seni çok iyi anlıyorum ama emin ol üzülmen hiç bi şeye fayda etmeyecek..rahat ol ne yaparsa yapsın o da bir gün bundan yorulacak..benim eşimde aynı şekilde her an bekliyorum.çıktım işten diyerek gelecek bi gün ama ..artık aldırmıyorum..
ya inş bu işte mutlu olrda sende mutlu olursun canım
zaten işsizlik küresel mali kriz çok fenaymış özellikle istanbulda çok işsizlik artmışbenneyaptımki
arkadaşlar bende bu kulübe üye olmak istiyorum.çünkü benim kocam işi dolayısyla eve pek gelemiyor.haftanın 4 veya 5 gününü yalnız geçiriyorum.ayrıca gurbetteyim.ona ihtiyaç duyduğum anlarda yanımda değil..balonuma her gece 2 tane kumru geliyor.orda uyuyorlar.bazen onlara özeniyorum.hatta geçen gün onlara bakıp ağladım.tabi adet dönemi öncesi biraz da duygusaldım.neyse kızlar bende üye olmak istiyorum...
Hoşgeldin canım aramızaa.s. bende senin gibi gurbetteyim burda kimsem yok.istanbulun neresindesin canım.
canım hoşbulduk...avrupa yakasındayım sen?
Ben burdayım canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...a.s. ben eşinin yerine kutlayayım canım öpüyorumŞeniz
canım nice mutlu,birlikte ve sevgi dolu yıllara.inşallah bundan sonraki yıllarda koçişin evde olur da beraber yaşlanırsınız.sıkma canını da, ya erkek milleti değilmi hepsi çocuk :teselli:.inşallah onlarda büyüyüp adam olcaklar.seni kocaman öpüyorum.a.s.
arkadaşlar bende bu kulübe üye olmak istiyorum.çünkü benim kocam işi dolayısyla eve pek gelemiyor.haftanın 4 veya 5 gününü yalnız geçiriyorum.ayrıca gurbetteyim.ona ihtiyaç duyduğum anlarda yanımda değil..balonuma her gece 2 tane kumru geliyor.orda uyuyorlar.bazen onlara özeniyorum.hatta geçen gün onlara bakıp ağladım.tabi adet dönemi öncesi biraz da duygusaldım.neyse kızlar bende üye olmak istiyorum...
iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız bakım bugün gezmekten buraya uğrayamadım yarında gündüz yokum evde yarın akşama görüşürüz canlarım öptüm hepinizide kocaman
birde bugün bizim evlilik yıl dönümümüz
bugün 19 sene oldu ama hatırlamadı bile :1no2::1no2:
evet bitanem yaa ev işi bitmek bilmiyo evde tek kala kala kafayı sıyıracam ben yaagez bakalım canım iyi yapmışsın bazen istiyor insan ya
janetten hiç haber yok heralde kötü bir şey oldu kızlar
yoksa bizi haberdar ederdi :1no2: