kızlar nerelerdesiniz cocuklardanmı vakit bulamıyorsunuz kocalardanmı
niye saka yapıyorum diyorsun arkadasım belki hatasını anlar azıcık poh pohlar seni
en iyisi biz bunları kiraya verelim.satarsak geri iade olurlar yani elimizde patlarlar..mehatap kim kiralar bunları kız basımıza belamı alcaz der herkes
yaptırmadım benim sorunumda o zaten böyle test yapmadan bu tür ilac vermeleri benim sinirimi bozuyor
biz sık sık uzak yola gidiyoruz cocuklar haliyle terliyor eve geldiginden sobalı oldugundan dolayı soguk oluyor hadi ısıt diyene kadar cocuk hemen soguk alıyor biz adanaya gelene kadar yaklasık bir bucuk yasına kadar böyle bir sorun yoktu adanaya geldik cocuk sık sık hasta olmaya basladı ve genelde kısın baharları ve yazın hic bir sey yok ve bize verdikleri ilaclarda gelmiyor kızıma
korkutmus olmayım seni ama kücük kızımda biz o verem asısıyla cok kötü günlerimiz oldu kızımda verem asısı vücutta canlanmıs önce ası yapılan yer sisti kabardı ici su dolu büyük bir yara oldu sonra yüksek ates sürekli öksürük geciremedik bir türlü doktorun verdigi ilaclar cocgu daha kötü yaptı cocuk uyumuyor huzursuz uzun hikayede bu en sonunda tespit ettiler ve kızım bir ay verem tedavisi gördü daha 7 aylık filandı bunu yasadıgımızda insallah sizde yoktur
verem asısının yerinde yarası yokmu ondanda anlaya bilirsin tutup tutmadıgını
aman neler yaşamışsınız janet çok geçmiş olsun belinay ve janet çoçuklarınıza allah şifa versin bendede alerji var:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?