• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

benimkide böyle bir kulübe üye oldugumu bilse birde akıl veren ben oldugumu kalpten gider kesin:tomato::tomato::tomato:
benim kocama göre o cok mükemmel:lepi:bir insan beni hep düsünür:teselli: ama ben niye anlamıyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

cuma_islamcokguzel.gif

FATİHA SÜRESİ

RAHMAN VE RAHİM ALLAH ADINA HER TÜRLÜ ÖVGÜ BÜTÜN ALEMLERİN RABBİ ALLAH'A ÖZGÜDÜR.

RAHMAN VE RAHİMDİR. HESAP GÜNÜNÜN HAKİMİDİR. YALNIZ SANA KULLUK EDER ; YALNIZ SENDEN YARDIM DİLERİZ.

BİZİ DOSDOĞRU YOLA İLET NİMET BAHŞETTİKLERİNİN YOLUNA ; GAZABA UĞRAYANLARIN VE SAPKINLARINKİNE DEĞİL!

Hayırlı cumalar diliyorum güzel insanlar... Kalbinizden Allah sevgisi, dilinizden şükür, yüzünüzden tebessüm, hanelerinizden huzur eksik olmasın...

canlarım sizlerede hayırlı cumalar
tabiya erkekler dört dörtlük hiç hataları yok :mymeka:
benimkide aynı :kızgın:diyorum ki ona a anan seni doğururkren
kusursuz yaratmış bizim analarımızın suçu nae acep
allahım yaratırken bizi unutmuşmu ne töbe töbe :Saruboceq:

iyi aksamlar kizlar.benim koca yarin is icin yurt disina cikiyor 3 hafta evde yalnizim senağlama

bu arda coook gecmis oldun janetcigim.

tinkimi canım evdede yapılabilecek işler var.onları deneyebilirsin ozaman birşey demez herhalde.ben de lisans mezunuyum hemde dercelilerden ama evde oturuyorumbenimki ondan fazla maaş almama katlanamıyorda.benimde canım sıkıldığı için evde ingilizce dersleri veriyorum.konu dağıldı bu arada yani evde birşeyler yapabilirsin eminin becerinin olduğu birşeyler vardır.a.s.

izn vermezsede ozaman sen çalışta görelim de bakalım.delikafadulden

mehetap canım yapıyordum evde animasyon kıyafetleri
dikiyordum ayrıca şakira kemerleri hatta ekibim bile vardı ama bu kriz mahvetti
bu işleri şimdilik iş yok o zaman memmnundu canım :mymeka:
napcaz kızlar bu koçişleri atsak atılmıyor satsak satılmıyor :roflol::roflol:

en iyisi biz bunları kiraya verelim.satarsak geri iade olurlar yani elimizde patlarlar..

kaydirigubbakcemile5

yada bizde onların yerine bunu yapalım :kahve:

meraba kızlar nasılsınız?janet geçmiş olsun canım tez zamanda iyileş olurmu
belinay inş sizin işlerde açılır ya kriz etkilemyecek falan dendi ama çok fena etkiliyor işi çok iyi olan bir arkadaşımın eşi vardı cafesi vardı çok etkilenmiş benim dayım istanbulda yılardır hep sorumlu müdür olark dolgun sayılacak bir maaşla çalışan bir elemandır işten çıkarmışlar çok üzüldüm yaaa:(tinkimi inş senin eşinde iş değiştirmez artık seninde işlerin açılır ya
bende o gün dedim ki eşime biliyomusunuz kk nın içinde bir klüb var ona iye oldum diye dedi ne klübü dedimki işte evliyim ama kocam yok baktım çok bozuldu dediki sende işi abarttın bende dedimki kocacaım şaka yapıyommmm:)))

kızlar nerelerdesiniz cocuklardanmı vakit bulamıyorsunuz kocalardanmı
niye saka yapıyorum diyorsun arkadasım belki hatasını anlar azıcık poh pohlar seni

en iyisi biz bunları kiraya verelim.satarsak geri iade olurlar yani elimizde patlarlar..mehatap kim kiralar bunları kız basımıza belamı alcaz der herkes

kızlar nerelerdesiniz cocuklardanmı vakit bulamıyorsunuz kocalardanmı
niye saka yapıyorum diyorsun arkadasım belki hatasını anlar azıcık poh pohlar seni

en iyisi biz bunları kiraya verelim.satarsak geri iade olurlar yani elimizde patlarlar..mehatap kim kiralar bunları kız basımıza belamı alcaz der herkes

canım ne po pohu adam kızmaya başlayacaktı diye öyle dedim tipi değiştikaydirigubbakcemile
ya kocam benim hafta sonuda çalışıyor ben ve kuşum evde yalnızız:mymeka:

iyi akşamlar...janetcim ben bu aralar hem kocadan hemde kızımdan fırsat bulamıyorum o yüzden pek uğrayamıyorum canım.kızım hasta günlerdir alerjik astım çıktı onunla ilgileniyorum sürekli,canım çok sıkkın.hepinizi öpüyorum.

gecmis olsun canım
ya simdiki doktorlar hep aynı tehsisi koyuyor benim kızımada alerjik astım diyor verdikleri ilacta daha cok öksürük yapıyor bu bir kac tekrarladı bu sefer doktora söyleyecegim vermesin diye
benim büyük kızımda var bu sorun dogumda su yutmus grip veya soguk algınla düssün ikinci günü hemen öksürmeye baslıyor ve arkası hic kesilmiyor
ben vikis sürüyorum dut pekmezi ve zeytin yağı veriyorum cok faydası oluyor ama cok sık hasta oluyor yoruldum artık bende
cocuklar kolay büyümüyorlar allah yardımcımız olsun daha cok isimiz var gibi gözüküyor

Sağol canım.kızıma alerji testi yapıldı canım ev tozu akarlarına karşı alerjisi çıktı,ciğerlerindede bronşit var dedi yani alerjik astım dedi.bende pekmez,bal veriyorum geceleri yatarken vikiste sürüyorum ne yapacağımı şaşırdım artık.dün de verem testi yapıldı pazartesi sonucunu alıcam oda inşallah temiz çıkar da içim rahatlar.sende kızına alerji testi yaptırdın mı?

yaptırmadım benim sorunumda o zaten böyle test yapmadan bu tür ilac vermeleri benim sinirimi bozuyor
biz sık sık uzak yola gidiyoruz cocuklar haliyle terliyor eve geldiginden sobalı oldugundan dolayı soguk oluyor hadi ısıt diyene kadar cocuk hemen soguk alıyor biz adanaya gelene kadar yaklasık bir bucuk yasına kadar böyle bir sorun yoktu adanaya geldik cocuk sık sık hasta olmaya basladı ve genelde kısın baharları ve yazın hic bir sey yok ve bize verdikleri ilaclarda gelmiyor kızıma
korkutmus olmayım seni ama kücük kızımda biz o verem asısıyla cok kötü günlerimiz oldu kızımda verem asısı vücutta canlanmıs önce ası yapılan yer sisti kabardı ici su dolu büyük bir yara oldu sonra yüksek ates sürekli öksürük geciremedik bir türlü doktorun verdigi ilaclar cocgu daha kötü yaptı cocuk uyumuyor huzursuz uzun hikayede bu en sonunda tespit ettiler ve kızım bir ay verem tedavisi gördü daha 7 aylık filandı bunu yasadıgımızda insallah sizde yoktur
verem asısının yerinde yarası yokmu ondanda anlaya bilirsin tutup tutmadıgını

aman neler yaşamışsınız janet çok geçmiş olsun belinay ve janet çoçuklarınıza allah şifa versin bendede alerji var::(

yaptırmadım benim sorunumda o zaten böyle test yapmadan bu tür ilac vermeleri benim sinirimi bozuyor
biz sık sık uzak yola gidiyoruz cocuklar haliyle terliyor eve geldiginden sobalı oldugundan dolayı soguk oluyor hadi ısıt diyene kadar cocuk hemen soguk alıyor biz adanaya gelene kadar yaklasık bir bucuk yasına kadar böyle bir sorun yoktu adanaya geldik cocuk sık sık hasta olmaya basladı ve genelde kısın baharları ve yazın hic bir sey yok ve bize verdikleri ilaclarda gelmiyor kızıma
korkutmus olmayım seni ama kücük kızımda biz o verem asısıyla cok kötü günlerimiz oldu kızımda verem asısı vücutta canlanmıs önce ası yapılan yer sisti kabardı ici su dolu büyük bir yara oldu sonra yüksek ates sürekli öksürük geciremedik bir türlü doktorun verdigi ilaclar cocgu daha kötü yaptı cocuk uyumuyor huzursuz uzun hikayede bu en sonunda tespit ettiler ve kızım bir ay verem tedavisi gördü daha 7 aylık filandı bunu yasadıgımızda insallah sizde yoktur
verem asısının yerinde yarası yokmu ondanda anlaya bilirsin tutup tutmadıgını

Kızıma yapılan verem aşısı değil canım verem testi çok öksürünce doktorların çoğu bu testi istiyor emin olmak için,ben kızıma geçen yılda yaptırmıştım sonuç temiz çıkmıştı.verem aşısı 6 yılda bir tekrarlanması gerekiyormuş kızımın aşı zamanı gelmiş ama seneye okulda yapılacağı için yapmıyoruz demişlerdi o zaman.yani aşı bu sene okulda olucak.eminim çok kötü günler yaşamışsındır o zamanlar allah kimsenin başına vermesin.:1no2:

aman neler yaşamışsınız janet çok geçmiş olsun belinay ve janet çoçuklarınıza allah şifa versin bendede alerji var::(

Canım bendede var alerji zaten bende olduğu için kızımda da var.doktor demişti bana sende varsa çocuğundada %90 olur diye.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün sabah çıktım evden gezmeye çocuklarla akşama geldim çünkü çok sinirliyim gezmesem akşama kadar yatardım :kızgın:
benim koçişle tartıştık dün gece
yine malum iş konusu :çok üzgünüm:
daha başka fikirler geliştiriyor
işleri iyi gitmiyorsa benim suçummu bir surat bir tafra kaç gündür
bilmiyorum sabır diyorum ama nereye kadar bende bilmiyorum :1no2:
ama iyiye gitmiyoruz bunu çok iyi biliyorum :çok üzgünüm:

aynı dert bendede var tinkimi geldiğinden beri surat on karış hiç konuşmadı benim ne suçum varsabenneyaptımki

Back