kocalardan intikam kampanyası baslatmıs bulunuyorum arkadaslar aynı seyi isteyenler imza kampanyasına katkıda bulunsunayrıca önerilerinizi bekliyorum
canım umarım konun kapanmaz bu defa....ben tam olarak bu kulübe giremem çünkü böyle hissetmiyorum sadece günü birlik, küs olunca kendimi çok yalnız hissettiriyor bana.....ben de aynısını ona yapıyorum...ama uzun süreli çok şükür öyle bir hisse kapılmadım.....
Sağol canım.kızıma alerji testi yapıldı canım ev tozu akarlarına karşı alerjisi çıktı,ciğerlerindede bronşit var dedi yani alerjik astım dedi.bende pekmez,bal veriyorum geceleri yatarken vikiste sürüyorum ne yapacağımı şaşırdım artık.dün de verem testi yapıldı pazartesi sonucunu alıcam oda inşallah temiz çıkar da içim rahatlar.sende kızına alerji testi yaptırdın mı?
canım benim oğlum doğuştan alerjik astımlı.en kötü yanı ufak bir öksürüğün dahi bronşite çevirmesi.yalnız kızın kaç yaşında senin .bizim doktorumuz.4 yaşından önce vikse izin vermedi artırıyor.diye.evinde düzenlemeler yapabilirsin bu konuda çok tecrübeliyim.6 yıldır bununla yaşıyorum.evimizdeki halıların hepsi sıfır yünden anti alerjik ve bakteri tutmayan türden.yanında ev süpüremem,deterjan kullanamam,çamaşırı onun bulunduğu odada kurutamam,süreklide odasında nemlendirici çalışıyor.ancak bu şekilde oğlumu rahatlatabildik.ben bronşit olduğunda bıldırcın yumurtasını sütve balla çırpıp içiriyorum.ayrıcada dut pekmezi veriyorum.ama direk değil doktorumuz ılık suyla sulandırıp vermemi söyledi.birde ayva yaprağı kaynatıp içiriyoru.bide bunları dene bize çok faydası oldu..
seni çok öpüyorum ve işin zor tatlım allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?