Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

Mrb söylediklerin o kadar tanıdık ki..seni çok iyi anlıyorum ama emin ol üzülmen hiç bi şeye fayda etmeyecek..rahat ol ne yaparsa yapsın o da bir gün bundan yorulacak..benim eşimde aynı şekilde her an bekliyorum.çıktım işten diyerek gelecek bi gün ama ..artık aldırmıyorum..

ya inş bu işte mutlu olrda sende mutlu olursun canım
zaten işsizlik küresel mali kriz çok fenaymış özellikle istanbulda çok işsizlik artmışbenneyaptımki

ayy caniim tinkimim kiyamam sana yaaa.
insallah bu seferki isinde dikis tutrurur.allah yardimcin olsun.

yok canım yok bundanda sıkılır :1no2:

tinkimi bitanem inşallah gireceği işte dikiş tutturup orda çalışmaya devam eder üzülme kıyamam ben sana

sanmıyorum canım ya

yok canım niye kızayım burda derdimizi baylaşıyoruz birbirimize
neler yaptım neler konuştum ama benim koçiş benden başka herkezin sözünü dinliyor
kızım lise sonda seneye ünüversite ben nasıl yaparım nasıl okuturum diye düşünüyorum
adam iş beğenmiyor :mymeka:

evet canım ya olan bana oluyor ben geceleri sinirden uyuyamazken adam horul horul uyuyor gamsız......... hoş geldin canım bu arada

ya inş bu işte mutlu olrda sende mutlu olursun canım
zaten işsizlik küresel mali kriz çok fenaymış özellikle istanbulda çok işsizlik artmışbenneyaptımki

ahhhh bir laf anlatabilsem ben ona hani derler ya imam bildiğini okur
işte öyle malesef
en fazla bir ay sürer bu işte ondanda sıkılır :mymeka:
iyiki varsınız kızlar öptüm sizleri :1hug:a.s.

janettende haber alamadık nasıllar acaba
inşallah hayırlı haberlerle döner ama ben korkmaya başladım :1no2:

birde bugün bizim evlilik yıl dönümümüz
bugün 19 sene oldu ama hatırlamadı bile :1no2::1no2:

a.s. iyi akşamlar kızlar nasılsınız kimse yokmu bugün topiğimizde a.s.

Ben burdayım canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...a.s. ben eşinin yerine kutlayayım canım öpüyorumŞeniz

canım nice mutlu,birlikte ve sevgi dolu yıllara.inşallah bundan sonraki yıllarda koçişin evde olur da beraber yaşlanırsınız.sıkma canını da, ya erkek milleti değilmi hepsi çocuk :teselli:.inşallah onlarda büyüyüp adam olcaklar.seni kocaman öpüyorum.a.s.

arkadaşlar bende bu kulübe üye olmak istiyorum.çünkü benim kocam işi dolayısyla eve pek gelemiyor.haftanın 4 veya 5 gününü yalnız geçiriyorum.ayrıca gurbetteyim.ona ihtiyaç duyduğum anlarda yanımda değil..balonuma her gece 2 tane kumru geliyor.orda uyuyorlar.bazen onlara özeniyorum.hatta geçen gün onlara bakıp ağladım.tabi adet dönemi öncesi biraz da duygusaldım.neyse kızlar bende üye olmak istiyorum...

Hoşgeldin canım aramızaa.s. bende senin gibi gurbetteyim burda kimsem yok.istanbulun neresindesin canım.

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız bakım bugün gezmekten buraya uğrayamadım yarında gündüz yokum evde yarın akşama görüşürüz canlarım öptüm hepinizide kocaman

Ben burdayım canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...a.s. ben eşinin yerine kutlayayım canım öpüyorumŞeniz

canım sağol allah razı olsun

canım sağol allah razı olsun ama ne zaman büyücek
ben göremem o günleri :1no2:

hoşşş geldin canıma.s.

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız bakım bugün gezmekten buraya uğrayamadım yarında gündüz yokum evde yarın akşama görüşürüz canlarım öptüm hepinizide kocaman

gez bakalım canım iyi yapmışsın bazen istiyor insan ya
janetten hiç haber yok heralde kötü bir şey oldu kızlar
yoksa bizi haberdar ederdi :1no2:

yoksa bizi haberdar ederdi :1no2:[/QUOTE]
evet bitanem yaa ev işi bitmek bilmiyo evde tek kala kala kafayı sıyıracam ben yaa
bugün vede yarın da gezecem azcık insan içine cıkıp kafa dağıtmamız lazım yoksa hepten üşütecem kafayı :))
evet bende merak ettim janeti inşallah kötü bişe yoktur :Saruboceq:
hayırlı haberlerle bize döner inşallah

birde bugün bizim evlilik yıl dönümümüz
bugün 19 sene oldu ama hatırlamadı bile :1no2::1no2:

aaaa ne güzel nice yıllara maaşaaşlh 19 yıl olmuş daha bizim 4 yıl bizimkide bu yıl unuttuu:çok üzgünüm:
bugünde herzamnki gibi tv seyrediyor tek kelime etmiyo ben konuşmasam
evet janetten haber yok inş herşey yolundadır

yoksa bizi haberdar ederdi :1no2:
evet bitanem yaa ev işi bitmek bilmiyo evde tek kala kala kafayı sıyıracam ben yaa
bugün vede yarın da gezecem azcık insan içine cıkıp kafa dağıtmamız lazım yoksa hepten üşütecem kafayı :))
evet bende merak ettim janeti inşallah kötü bişe yoktur :Saruboceq:
hayırlı haberlerle bize döner inşallah[/QUOTE]

ohhhh gez gez benim yerimede gez bebişm var bu senede ücretsiz izindeyim evde çatlıyorummmmm havada soğuk kafamzı çıkaramıyoz evdenmirmirmirmir

hoşgeldin tatlım kaydirigubbakcemile5

kızlar ya gerçekten bu janetten hiç haber yok kötü birşeyler oldu galiba.yoksa o şimdiye kadar çoktan gelirdi.allah yardımcıları olsun eniştem çok ağır diyordu.birşey olmaz inşallah..

ben kurban bayramında tatile gitmekten bu yüzden korkuyorum.ben her tatilde kaçmak isterimde eşim hep kanlı bayram gitmeyelim diye ısrar eder...biraz haklı galiba en çok kaza ve ölümler bu bayramda oluyor.allah tüm kazazedelere yardımcı olsun.

hepinizi öpüyorum.a.s.

kapris tinkimi janet nirdesiniz yavv?özledim valla...:)
murgiz aslen diyarbakırlımısın,bende oralıyım da ....

iyi akşamlar canlarım
nasılsınız bugün bakalım herkes gene yok topikte yalnızmı kaldım nee
gönülyarası geldim bitanem nasılsın
janetten halen haber yok eniştesinemi yoksa bişe oldu Allah korusun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…