Ben de aynı şekilde düşünüyorum. 30 yaşıma bir geleyim istiyorum..Ben çocuk severim eğer seninki gibi yardımcı eşim olsa bir tane daha yapardım ama daha yaşın çok küçük gençliğini yaşamak senin de hakkın bence eşine bunu söyle ilerde yıllar var önünüzde acele etmeye gerek yok.
Sizin bebis kaç yaşında ??Aynı biz. Bakalım ben nasıl vazgecireceğim. Ama bazende diyorum yaş ilerleyince pişman olmakta var işin ucunda.
Doğduğundan beri her gece bakıyor. Ben okula giderken haftasonları bakıyo daha ne zorlugunu gösterebilirim kiKizinin bakimini bi haftasonu esine birak yemegi oyunu uykusu falan zorluklarini gorsun belki vazgecer
Sanki konuyu çok ciddi alırsam durum resmilesecek gibi. Sanki ciddiye almazsam yok olacak gibi. Ne alakaysa artık. Deve kuşu misaliÇok güzel ifade etmişsin kendini, bayıldım sana. Bu işlerin emrivaki ile yürümeyeceğini anlaması lazım eşinin. Üstelik daha çok çok geçsin. Anne mutlu olacak ki bebek mutlu olacak. Bence gülerek, geçiştirerek değil de ciddi ciddi hazır olmadığını anlat.
Doğduğundan beri her gece bakıyor. Ben okula giderken haftasonları bakıyo daha ne zorlugunu gösterebilirim ki
Sağolsun çok yardımı oldu ama ben hazır değilim işte...Maşallah adamın elinde olsa kendi de doğuracakmiş
Ertelenecek başka yolu yok zaten ama eşimi kırmadan ertelensin istiyorum. Şimdi hamile kalsam ben 21 yaşında olunca doğacak. 21 yaşında 2 çocuk annesi olamamO zaman gercekten istekli ama yasin daha cok kucuk onunuzde uzun zaman var.esin biraz sabredebilir sende bu arada istediklerini gerceklestirirsin. Her seferinde istemediğini dile getirirsen belki erteleyebilirsiniz
Allah yazdıysa olursun bende öyle diyordum asla evlenmem yurt dışına gitmem çocuk yapmamErtelenecek başka yolu yok zaten ama eşimi kırmadan ertelensin istiyorum. Şimdi hamile kalsam ben 21 yaşında olunca doğacak. 21 yaşında 2 çocuk annesi olamam
Amaaannnn.Benim eşim de bu kadar yardımcı olsaydı hooop diye üçüncüyü yapardım valla ne diyim bende 21 yaşındayım 1.5 Yaşında oğlum ve 7 aylık kızım var eşim ev işlerinde yardımcıdır ama onun hayatı benden zor ve ben ondan hiçbirşey beklemiyorum . Canım eşin seni ve çocuklarını bu kadar seviyorsa yap bir tane daha büyüsün :) sonra daha da yapmazsın :) ben 5 sene sonra üçüncüyü düşünüyorumeğer kaza kurşunu filan olmazsa tabi
Bazı kk üyeleri diyor ya korunarak hamile kalan bir kadın daha :)
Evet ben o korunarak hamile kalan kadınlardanım burdan duysunlar sesimi
23 aylık. Gerçi ben ilk çocuk içinde baya uğraştırmıştım ama pes etmiyor :) şimdiden alttan alttan işlemeye başladı 2. için. Çocuk çok çok güzel bir şey o kesin ama çok özveri istiyor. Belkide bz de amaaan doğan büyür mantığında olsak bu kadar korkmazdık.Sizin bebis kaç yaşında ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?