Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben eşime güvenirim ama kadınlar konusunda asla
- Konu Sahibi mslnkn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşım sen kocana güvenmiyorsun..
Kocam acizdir bu fettan kadın kocamı ayartabilir çünkü cazibeli öyle böyle vs diyorsun..
Dünyada kötü insan çok fanusta yaşatamazsın kocanı.
Kadınları kötülemekten vazgeç kocanı kontrol altında tut.
Bugün müdür olur yarın başka kişi..
Erkek fingirdemek istiyorsa her şekilde yapar bunu..
İnatla kocama güvenirim kadınlara güvenmem diyorsun.
Adam seni aldatsa gidip kadının suratına tüküreceksin sanki.
Kocan tertemiz olacak..
Önce şuna açıklık getirelim ben yazımda da belirttim asla kadınları kötülemek gibi bi niyetim yok bende bir bayanım yanlış anlaşılmasın ben o kızı tanıdım tavrı konuşması haraketlerinden belli etti bana kendini (ki bunu bitek ben değil aynı işyerindeki eşimin diğer bayan arkadaşlarıda görebiliyor ) o tip kadınlar die ayırdım bu yüzden yazarken evet yazdıklarında çok haklısın erkek isterse herşekilde fingirderde hatta aldatırda ama ben kocama karşısındakine hayır diyememesinden dolayı güvenemiyorum beni rahatsız ettiğini bildiği halde hayır dememesinden şikayetciyim belki dediğin gibi ben suçu başkasına atıp kocamı temize çıkarmaya çalışıorum ama daha önce hiç böyle bir olay yaşanmadı tabiki kocamı alıp fanusta yaşatamam insanız hepimiz devamlı birbirimizle ilişki halindeyiz bu kız olmazda da başkasıda olabilir ama ben bu durumu ilk kez bu kızla yaşadığım için kızgınım ona ve kocama
Evet baya kokoş bir kız makyaj giyim kuşam çok abartı diebilirm o görünüş konusuna takılmıorum çünkü ben ondan güzel olduğuma eminim işve cilve konusuna takılıorum ilişkimizde etmediğimiz kadar kavga ettik bu olay üstüne artık bıraktım çok fazla bişey sormuorum ama bu seferde sormadan o anlatmıo o içimde hissettiğim tedirginlikten bir kurtulsam
allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun... bu müdür ne yaptı bu kadar da zıt bellediniz??
eşinizle beraber sigara içmiş ve bi gece de normal çalışma saatlerini biraz aşmışlar ki yanlarında başka kişilerde varmış... bu yüzden kadını-kızı artık her neyse tabiri caizse yerden yere vurmuşsunuz. yapmayın allah aşkına. siz baya baya kadını kıskanmışsınız, olabilir kıskanabilirsiniz bu çok normal ama... ama işte, ortada fol yokken yumurta yokken böyle ağır ithamlar iftiraya girer. günah... yok fettan, yok nasıl 21 yaşında nasıl müdür olmuş falan valla günah ya.
birincisi: kadın 21 yaşında müdür olması garip gelmiş ki bence özel sektörde çok anormal değil.. belki torpille geldi. belki iyi bir tanıdğı vardı belkide yıllarını verdi bu işe.. 13 ,14 yaşından itibaren çalıştı durdu.. hemen kötü düşünmeniz yanlış...kadın öncelikle burdan kaybetti zaten.. siz düşünüdünüz durdunuz 21 yaşında nasıl müdür olunur?aaa var bu işte bişe kesin hımmm belli bu kadın şöyle böyle ..hiç ilk yazdıklarımı aklınıza getirmediniz mi?
ikincisi : eşinize ilgi duyup duymadığı belli değil artı personelin ilgisinden hoşlanıyor demişsiniz.. o zaman sadece eşinize değil tüm personele bunları yapıyor ki henüz bir anormallik görmedim ben..
üçüncüsü: kız uzun boylu süslü püslü şık giyimli.. sizde topuklu giymeye başlamışsınız.. asıl düşünceniz bu gibi geldi bana.. kızın bakımlı ve hoş görünmesinden rahatsızsınız.. artı bekar olması..
ve eşinizde müdürüyle araya sınırı koymayı bildiği sürece birşeyden korkmayın diyeceğim.. henüz eşinizin yanlış yaptığını gösteren birşey yok elinizde..
aslında tüm olanlar bence kızın ilgi çekici bir tip olduğunuzu düşünmeniz bence.. hani bazı insanlar vardır "kocamın gözü kayarmı acaba" şüphesiyle yaşayanlar... adamın yakınında böyle bir kadın varsa kıskançlık yer bitirir o insanı..
birincisi : ben yazımda da belirttim insanların genç yaşta elde ettikleri başarılarına saygım var ama kızı tanıdım halinden tavrından nasıl bir kız olduğu anlaşılıyor (diyebilirsin sen takmışsın ondan öyle yorumluyorsun die ama bunu bir tek ben değil eşimin iş yerindeki diğer bayan çalışma arkadaşları da dahil herkes aynı şekilde düşünüyor ) boş yere kimsenin günahını almak istemem ama bazı durumlarda da göz var görüo
ikincisi :Çalışan tüm erkek personelle arası iyi ama nedense bayan personellere kök söktürüo bunu onlardan dinledim bu sebeple söyledim
üçüncüsü :Çalışma yaşamı gereği illaki bakımlı olması gerek giyim kuşamı önemli ama illaki şık olmak için abartı giyinmek yada o giyimin yanına bide abartı tavırlar eklemek gerekmio bence evet çok sık topuklu giymem ama bende sıklaştırdım sizde doğru teşris koymuşsunuz benle ilgili onun giyimi ilgisini çekebilir bende bulamadığını dışarda aramak isteyebilir die düşünüyorum bir kaç aydır çok saldım kendimi toparlanma ihtiyacı hissettim bekar olması konusu ayrı ona katılıorum
bence bu kız esıne ya gancayı taktı ya gercekten iş icabıyla hemde senı gordugu haldeesının ustune gıtmeden hergun ısten eve geldıgınde bunaltmadan gızlı gızlı takıp etmeye calıs eger ona esıne hıssettıgın seylerı bahsedersen uyuyan kocayı uyandırısın kendımden bılıyorum oyuzden fasla ustune gıtmemeye calıs ama kontrolude elınden bırakma artık esımde yapar dıye dusunuosun cunku guvenın kalmamıs saten hıcbır kadının kendı cınslerını guvenmez esın calısması lasım ve ordada bayan mudur var ve esının evlı oldugnu bıldıgı halde yapıcagını yapıyor senın esınde calısan oldugu ıcın bazı seylere tm demek sorunda kalabılır bu acıdan dusun bırazda ama bu hayatta kısmeye guvenmıcen ben buyuk laf ettım benı kocam aldtmaz hep karsı cınslerde hata derdım ama ne yazıkkı guselde olsak huyumuzda ıyı olsa mutluda olsak bu erkek ıllakı yapıor engelleyemıoruz oyuzden sıkma ustune gıtme bak benı dınle sen ustune gıtme uyuyan kocayı uyandırma o mudure baska gozle bakmasını saglarsın allah yardımcın olsun ah ah ben neler cektım ıysallah sende cekmessınn
eşinin seni aldatmayacağını düşünüyorsan onu sıkma bence. kadın ne yaparsa yapsın aldatmaz eğer dediğin gibi biriyse. kendini de, eşini de bunaltma.
yapacaksa da zaten yapar engelleyemezsin.
müdürün de kötü niyeti olmayabilir. kadınla erkek arkadaş olabilen canlılar.:97:
yapacaksa da zaten yapar engelleyemezsin.
müdürün de kötü niyeti olmayabilir. kadınla erkek arkadaş olabilen canlılar.:97:
Son düzenleme:
Arkadasım ben hıc kımseye sonuna kadar guvenmem,esımı cok sever sayarım fakat sonuna kdr asla,,, en yakınıma,yatagımdakı adama guvenmem cunku bı tabır vardır erkek mılletı...bence de esınız olayları saptırıyor,yok oğle mecburıyetler,isyerınde sıgara molası vs.olamaz boyle bırsey.Benım de bır yakınım su an aldatılmakta ne yazık kı ve olaylar ıcınden cıkılmaz bır hal aldı,,yakınım esının aldatmasından suphelıydı ama alt kat komsusu 9 aylık bebegı olan bı bayan olabılecegını kım dusunebılır!ustelık oğlesıne bı duruma gelmısler kı kacmayı bıle dusunmusler bırlıkte...bu yakınım da sarısın guzel gozlu fızık o bıcım, tam Turk erkegının tipi,,bebek gıbı, ustelık karıyerlı bı kadın.6 ys da kızları var.olaylar ortaya cıktıktan sonra sonuna kdr ınkar eden adam bırden o kadının savunucusu olup cıktı.ustelık kadının kocası da mevzuyu duymus durumda ve sadece evını satıp karısını alıp gıttı fakat enteresan olan kadının kocası da onlar arkadas sadece dıyerek yekınım olan bayanı cıldırtmıs durumda.bılemıyorum sımdı yakınım dıyor kı kocamı hıc tanıyamamısım bunu yapabılecek son kısıydı ama sevıyorum hala dıyor ve kazanmak ıcın cabalıyo ne yazık kı,,,ve ne yazık kı yanlıs yapıyor,,bı adam gıtmek ıstıyorsa bırakacaksın,ben onu bunu bılmem cok zor ama aldatıldıgını bılerek nasıl yasar ınsan,ustelık adam ben hatalıyım da demıyo,kocalı kadını sevıyo:) ne tuhaf...neymıs karısından duymadıgı sozlerı duymus ondan yahu bunu karısına soyleyebılecek kadar yuzsuzlestı bu adam sonunda...arkadasım bence acık acık konus esınle,,,ben cok uzuluyorum boyleyken boyle de ve bak bakalım neler olacak,eger o kadınla bırlıkte ıse ya kızgınlıkla ınkar edecek ya da ıtıraf,,,eger senın uzulmemen ıcın caba harcıyo gıbı bı tavrı varsa yoktur bısey dıyecegım ama yıne de dıkkatlı ol bence...
bence bu kız esıne ya gancayı taktı ya gercekten iş icabıyla hemde senı gordugu haldeesının ustune gıtmeden hergun ısten eve geldıgınde bunaltmadan gızlı gızlı takıp etmeye calıs eger ona esıne hıssettıgın seylerı bahsedersen uyuyan kocayı uyandırısın kendımden bılıyorum oyuzden fasla ustune gıtmemeye calıs ama kontrolude elınden bırakma artık esımde yapar dıye dusunuosun cunku guvenın kalmamıs saten hıcbır kadının kendı cınslerını guvenmez esın calısması lasım ve ordada bayan mudur var ve esının evlı oldugnu bıldıgı halde yapıcagını yapıyor senın esınde calısan oldugu ıcın bazı seylere tm demek sorunda kalabılır bu acıdan dusun bırazda ama bu hayatta kısmeye guvenmıcen ben buyuk laf ettım benı kocam aldtmaz hep karsı cınslerde hata derdım ama ne yazıkkı guselde olsak huyumuzda ıyı olsa mutluda olsak bu erkek ıllakı yapıor engelleyemıoruz oyuzden sıkma ustune gıtme bak benı dınle sen ustune gıtme uyuyan kocayı uyandırma o mudure baska gozle bakmasını saglarsın allah yardımcın olsun ah ah ben neler cektım ıysallah sende cekmessınn
İşte korktuğum şeylerden biride bu eşimin ben böyle düşünmüodum ama karım bu kadar üstüne gitti neymiş bu kız bi diyip dediğin gibi uyanması çok teşekkür ederim önerilerin için eşimle en son 2 hafta önce bir kavga yaşadık bunun üzerine mantıklı bir şekilde oturup konuştuk oda benim isteklerime tamam dedi bende sorgulamadım ardından 3 gün öncede arabayla eve bırakma olayı çıktı hani konuşmuştuk istemediğim şeyler olmayacaktı ama hayatım mecbur kaldım iş için v.s. bunları bende biliorum ama aynı şekilde ben onun istemediği davranışta bulunsam kıyamet kopar neyse allah hepimizin yardımcısı olsun canım sağol
Arkadasım ben hıc kımseye sonuna kadar guvenmem,esımı cok sever sayarım fakat sonuna kdr asla,,, en yakınıma,yatagımdakı adama guvenmem cunku bı tabır vardır erkek mılletı...bence de esınız olayları saptırıyor,yok oğle mecburıyetler,isyerınde sıgara molası vs.olamaz boyle bırsey.Benım de bır yakınım su an aldatılmakta ne yazık kı ve olaylar ıcınden cıkılmaz bır hal aldı,,yakınım esının aldatmasından suphelıydı ama alt kat komsusu 9 aylık bebegı olan bı bayan olabılecegını kım dusunebılır!ustelık oğlesıne bı duruma gelmısler kı kacmayı bıle dusunmusler bırlıkte...bu yakınım da sarısın guzel gozlu fızık o bıcım, tam Turk erkegının tipi,,bebek gıbı, ustelık karıyerlı bı kadın.6 ys da kızları var.olaylar ortaya cıktıktan sonra sonuna kdr ınkar eden adam bırden o kadının savunucusu olup cıktı.ustelık kadının kocası da mevzuyu duymus durumda ve sadece evını satıp karısını alıp gıttı fakat enteresan olan kadının kocası da onlar arkadas sadece dıyerek yekınım olan bayanı cıldırtmıs durumda.bılemıyorum sımdı yakınım dıyor kı kocamı hıc tanıyamamısım bunu yapabılecek son kısıydı ama sevıyorum hala dıyor ve kazanmak ıcın cabalıyo ne yazık kı,,,ve ne yazık kı yanlıs yapıyor,,bı adam gıtmek ıstıyorsa bırakacaksın,ben onu bunu bılmem cok zor ama aldatıldıgını bılerek nasıl yasar ınsan,ustelık adam ben hatalıyım da demıyo,kocalı kadını sevıyo:) ne tuhaf...neymıs karısından duymadıgı sozlerı duymus ondan yahu bunu karısına soyleyebılecek kadar yuzsuzlestı bu adam sonunda...arkadasım bence acık acık konus esınle,,,ben cok uzuluyorum boyleyken boyle de ve bak bakalım neler olacak,eger o kadınla bırlıkte ıse ya kızgınlıkla ınkar edecek ya da ıtıraf,,,eger senın uzulmemen ıcın caba harcıyo gıbı bı tavrı varsa yoktur bısey dıyecegım ama yıne de dıkkatlı ol bence...
Çok üzüldüm ben kendime üzülürken çok daha zor durumları unutuyorum çok karışık durumu allah yardımcısı olsun o yakının ne zor bir durum ama bence ne kadar severse sevsin (büyük konuşmakta istemiorum ama ) affedilecek suç değil hakkında en hayırlısı neyse o olsun diyelim .
erkeklere güven olmaz bu hep söylediğim bir şeydir aldatma potansiyelleri olan varlıklar bana göre ,
ha karşıdan da ısık görmesi işlerini kolaylaştırır o kadar... bahane de hazır beni o ayarttı ayartılma kardeşim!!!
ama bu hep böyledir ..bu ailelerin kızm sana güvenim sonsuz etrafa güvenmiyorum diye her yere izin vermeyen aile tutumu gibi bir şey,
bazı hemcinslerim de sütten çıkma ak kaşık değil kabul ediyorum resmen adamların aklına karpuz kabuğu sokuyorlar işler böyle devam edip gidiyor ,
şu durumda yapacağınız pek bir şey yok bu konuyu uzatıp eşini sıkarak aklında olmasa bile o bayana farklı gözle bakmasını sağlayabilrsin
sadece sukunetini koru ,aynı iş yerinde bayanlar erkekler tabiki yemek de yiyecek çay da içecek ama belli mesafe ve saygı çerçevesinde...
bir de o sigara içiş anındaki mesafeyi yalnızca eşin biliyor biz sadece yorum yapıyoruz .
ha karşıdan da ısık görmesi işlerini kolaylaştırır o kadar... bahane de hazır beni o ayarttı ayartılma kardeşim!!!
ama bu hep böyledir ..bu ailelerin kızm sana güvenim sonsuz etrafa güvenmiyorum diye her yere izin vermeyen aile tutumu gibi bir şey,
bazı hemcinslerim de sütten çıkma ak kaşık değil kabul ediyorum resmen adamların aklına karpuz kabuğu sokuyorlar işler böyle devam edip gidiyor ,
şu durumda yapacağınız pek bir şey yok bu konuyu uzatıp eşini sıkarak aklında olmasa bile o bayana farklı gözle bakmasını sağlayabilrsin
sadece sukunetini koru ,aynı iş yerinde bayanlar erkekler tabiki yemek de yiyecek çay da içecek ama belli mesafe ve saygı çerçevesinde...
bir de o sigara içiş anındaki mesafeyi yalnızca eşin biliyor biz sadece yorum yapıyoruz .
haddinden fazla kjıskançlık yapıyorsun ve bunu çok belli ediyorsun bence.ortada tam anlamıyla olumsuz bir durum yokken sen eşinle kavga etmişsin o kadını eşinin aklına sokmuşsun gibi geldi bana :26:öyle ki fevri tepkiler verdiğin için eşin artık işyerinde olanları sana anlatmaz olmuş.bence eşinde o kadına karşı bir artniyet olsa sana onunla sigara içtiğini yada onunla aynı arabada eve geldiğini falan söylemezdi.şimdi sen adamın üstüne giderek evindeki huzurunu boşuna bozuyorsun daha sakin ol canım eşine de biraz güven.biz kadınlar hemen hislerimize yeniliyoruz aslında duygusallığı bırakıp daha mantıklı düşünebilsek hayat daha kolay olacak