Öncelikle eşinizin size dürüstçe herşeyi anlatıyor olması, ona sonsuz bir özgürlük alanı vermez.
Ne istersem yapayım, sonra gidip karıma anlatayım diye bir mantık olamaz. Karının rahatsız olacağı birşeyi yapmayacaksın en başta.
Bana kalırsa eşinizin müdürü veya herhangi bir iş arkadaşı ile sigara molasına çıkması abes değil. Ben sigara içmem ama iş arkadaşlarım sigara molasına çıkarken bazen onlarla çıkarım hava almak için, ofis arkadaşlarımın 2'si de erkek, onlarla öğle yemeğine çıkarım hem şirket içi hem de bazen dışarıda bir restorana.
Tüm bunları yaparken onlardan birinin eşinin yanlış anlama ihtimali aklıma gelmemişti açıkçası, o zaman kocalarını işe de göndermeyecekler bence.
İşyerindeki kadınları yok saymak değil, onlarla mesafeyi düzgünce belirleyebilmek önemli. Eşinize sigara molası konusunda uyarı yaptınız, bitti tamam, uzatmamalısınız bence. Bir daha o hanımla aynı zamana denk getirmez molasını, olur biter.
Dediğim gibi bence birlikte molaya çıkmak sorun değil.
Ama eğer siz hassasiyet gösteriyorsanız, eşiniz buna rağmen o hanımla molaya çıkıyorsa o zaman ben de sorun ederdim.
Eşinizi mesai dönüşü eve bırakması da sorun değil bence.
Aslında o hanımın gerçekten kötüye yorulacak somut bir girişimi yok, ama siz o kadının varlığından huzursuzsunuz. Ama iş hayatında daima kadınlar olacağına göre, eşinize bir şekilde güvenmeniz gerek.
Bu konuda vukuatları var mıydı eşinizin önceden?