• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben eşime güvenirim ama kadınlar konusunda asla

ben 21 yaşında nasıl müdür olabildiğine kafyı taktım. normal şartlarda üniversiteden 22 yaşında mezun olursun!!!!
eşin özel bir yerde çalışıyor galiba ?

evet özel sektör işte diyorum ya normal şartlarda müdür olabilecek bir kız değil ayrıca daha da ilginci lise menzunu eşim bu şirkette 3 yıldır çalışıo daha yeni şef olabildi ayrıca üniversite menxzunu

Burası kesin bir mağazadır. Bu tarz yerlerde olur genelde müdür mantığı.

Kusura bakmayın ama siz durup dururken eşinizin aklına karpuz kabuğu sokmuşsunuz. Adamın ilgisi yoksa bile kadını ilgi merkezi yapmışsınız. Eşiniz de önceden samimiyetle anlatırken şimdi saklamayı tercih edecek.

Kadınla başedeceğim derken evinizdeki huzurunuzdan olmak üzeresiniz.

gerçekten böyle mi düşünüosunuz ben nie hep başka taraftan bakıorum haklısın huzurum kalmadı ama atamıorum içimden sen ne yapmamı öneririsin

Öncelikle eşinizin size dürüstçe herşeyi anlatıyor olması, ona sonsuz bir özgürlük alanı vermez.
Ne istersem yapayım, sonra gidip karıma anlatayım diye bir mantık olamaz. Karının rahatsız olacağı birşeyi yapmayacaksın en başta.

Bana kalırsa eşinizin müdürü veya herhangi bir iş arkadaşı ile sigara molasına çıkması abes değil. Ben sigara içmem ama iş arkadaşlarım sigara molasına çıkarken bazen onlarla çıkarım hava almak için, ofis arkadaşlarımın 2'si de erkek, onlarla öğle yemeğine çıkarım hem şirket içi hem de bazen dışarıda bir restorana.

Tüm bunları yaparken onlardan birinin eşinin yanlış anlama ihtimali aklıma gelmemişti açıkçası, o zaman kocalarını işe de göndermeyecekler bence.

İşyerindeki kadınları yok saymak değil, onlarla mesafeyi düzgünce belirleyebilmek önemli. Eşinize sigara molası konusunda uyarı yaptınız, bitti tamam, uzatmamalısınız bence. Bir daha o hanımla aynı zamana denk getirmez molasını, olur biter.

Dediğim gibi bence birlikte molaya çıkmak sorun değil.
Ama eğer siz hassasiyet gösteriyorsanız, eşiniz buna rağmen o hanımla molaya çıkıyorsa o zaman ben de sorun ederdim.
Eşinizi mesai dönüşü eve bırakması da sorun değil bence.

Aslında o hanımın gerçekten kötüye yorulacak somut bir girişimi yok, ama siz o kadının varlığından huzursuzsunuz. Ama iş hayatında daima kadınlar olacağına göre, eşinize bir şekilde güvenmeniz gerek.

Bu konuda vukuatları var mıydı eşinizin önceden?

Öncelikle eşinizin size dürüstçe herşeyi anlatıyor olması, ona sonsuz bir özgürlük alanı vermez.
Ne istersem yapayım, sonra gidip karıma anlatayım diye bir mantık olamaz. Karının rahatsız olacağı birşeyi yapmayacaksın en başta.

Bana kalırsa eşinizin müdürü veya herhangi bir iş arkadaşı ile sigara molasına çıkması abes değil. Ben sigara içmem ama iş arkadaşlarım sigara molasına çıkarken bazen onlarla çıkarım hava almak için, ofis arkadaşlarımın 2'si de erkek, onlarla öğle yemeğine çıkarım hem şirket içi hem de bazen dışarıda bir restorana.

Tüm bunları yaparken onlardan birinin eşinin yanlış anlama ihtimali aklıma gelmemişti açıkçası, o zaman kocalarını işe de göndermeyecekler bence.

İşyerindeki kadınları yok saymak değil, onlarla mesafeyi düzgünce belirleyebilmek önemli. Eşinize sigara molası konusunda uyarı yaptınız, bitti tamam, uzatmamalısınız bence. Bir daha o hanımla aynı zamana denk getirmez molasını, olur biter.

Ama eğer siz hassasiyet gösteriyorsanız, eşiniz buna rağmen o hanımla molaya çıkıyorsa o zaman ben de sorun ederdim.

Aslında o hanımın gerçekten kötüye yorulacak somut bir girişimi yok, ama siz o kadının varlığından huzursuzsunuz. Ama iş hayatında daima kadınlar olacağına göre, eşinize bir şekilde güvenmeniz gerek.

:46::46::46::46::46:

Bu kız buraya şehir dışından geldi ne şartlarda müdür oldu bilemiyorum mutlaka birinin desteğini aldı yoksa imkansız bu yaşta müdür olması bende sordum eşime mecburmusun neden red edemedin diye eşim sigara içmeye çıkarken beraber çıkalım burayı tanımıyorum demiş oda buyrun demiş ben gerçekten içinden çıkamıyorum bi sizin gibi düşünüp vicdanını rahatlatıo diorum sonra durup günahınımı alıyorum diorum

Şimdi şöyle söyleyeyim..
Eğer şüpheci eşini sıkan boğan bir kadın değilseniz genelde kadınların hissettikleri gerçek olur.
Yani eşiniz orada daha önce hep erkek erkeğe mi çalışıyordu ?
Sanmıyorum ama siz şimdi sorun yapıyorsunuz.
Demek ki ortada değişik bir durum var.
Bir de eşiniz çocuk değil yani eşime güvenirim ama fettan kadınlara güvenmem mantığından sıyrılın.
Bu eşiniz bir hata yaparsa "bebeğim senin hatan yok seni o kadın kandırdı" yoluna çıkar ki..
Bu mantığa sahip kadın ihanete mahkumdur.
İş yerine gitmek vs çözüm olmaz bence,siz gidersiniz 30dk durursunuz o ,eşinizle 8 saat birlikte..
İş arkadaşıyla sigarada içilir yemek de yenilir bunlar bana anormal gelmiyor.
Bir kadın olarak bende yapabilirim bir erkek iş arkadaşımla ama eşimin tanıması bilmesi benim tanıyıp güvenmem arkadşa olarak abi kardeş olarak sevmem lazım..
Bu da böyle sizin durumunuzda olduğu gibi hoppala olacak birşey değil ..
Ortada bir sorun var size düşen meseleyi büyütmeden adamın gözüne sokmadan çözmek.
Allah kolaylık versin ama ben eşinizi sizin gördüğünüz kadar masum göremiyorum.

Şimdi şöyle söyleyeyim..
Eğer şüpheci eşini sıkan boğan bir kadın değilseniz genelde kadınların hissettikleri gerçek olur.
Bir de eşiniz çocuk değil yani eşime güvenirim ama fettan kadınlara güvenmem mantığından sıyrılın.
Bu eşiniz bir hata yaparsa "bebeğim senin hatan yok seni o kadın kandırdı" yoluna çıkar ki..

İş yerine gitmek vs çözüm olmaz bence,siz gidersiniz 30dk durursunuz o ,eşinizle 8 saat birlikte..
Bir kadın olarak bende yapabilirim bir erkek iş arkadaşımla ama eşimin tanıması bilmesi benim tanıyıp güvenmem arkadşa olarak abi kardeş olarak sevmem lazım..
Ortada bir sorun var size düşen meseleyi büyütmeden adamın gözüne sokmadan çözmek.

:46::46::46:her zaman 3.kişileri suçlamak kolay gelmiştir

ağır olcak ama bilerek kasti olarak evli erkeklere işveli cilveli davranan dikkat çekmeye çalışan aklına girmeye çalışan şu kızları kadınları Allah bildiği gibi yapsın dilerim!!!!!!!!! kimisi yemek yemeğe çalışır kimi foto çekmeye facebooklara koymaya çalışır..ama sorsan ne var ki normal derler salak kocalarımız!!!!!normal iş yerinde olan şeyler..biz çalışsak işyerinde bir erkek bizimle yemek yemeğe çalışsaa sigara vs resim olayı olsa kıyamet kopar!!!nasıl iş ilişkisi bu derler ne gerek derler!Allah yuvalarımızın huzurunu bozacak eşlerimizin kafasını bulandıracak durumlardan insanlardan uzak tutsun bizi dilerim...

Amin canım aynı şeyleri düşünüyoruz

Ben sizi gayet iyi anladım
eşiniz kibarlığından efendiliğinden kadın bir şey söylediği zaman geri çeviremiyor.
benim eşimde de aynı durum vardı,kimsenin kalbi kırılmasın ağzımdan kötü bir söz çıkmasın
derken biz tartışır olduk.
alıp karşına konuşmaktan başka çaren yok,ben öyle çözmüştüm yıllar önce olayı
kadına da eşinin iş yerine gittiğinde güler yüzlü davranıp küçük imalarda bulunup
aba altından sopa gösterebilirsin
:68:

aynen bende eşimle gayet manyıklı sakin bişey şekilde konuşup durumu anlattım oda tamam dedi kadını bir kere gördüm ben gayet güler yüzle yeni iş yeriniz hayırlı olsun dedim yüzüme bakmadan sadece sağol dedi ama ben yinede istifimi bozmıcam

:69:
müdüre hanımın kötü niyetinden emin olamadım ben. belki yeni atandığı, yaşı genç olduğu için çalışanlarla samimiyet kurmaya çalışıyordur. o yaştaki kız evli adama niye sarsın? ama bilemiyorum. siz eşinizi çok sevdiğiniz kıskandığınız için, kadın da güzelse kafanızda büyütmüş de olabilirsiniz.

belki de hakikaten fettan bir kadın... yapmadığı şey için ya yapabilirse diye eşinize huzursuzluk vermemelisiniz. o kadın ne yaprsa yapsın eşiniz sizi aldatmaz siz bu kadar seviyor.

eşinize asılan kadınları uzak tutmaya çalışırsanız bir müddet sonra "ben uzak tutuyorum diye mi eşim sadık" çelişkisine de düşebilirsiniz. rahat bırakın eşinizi. sadece gözlemleyin. müdürü ona asılmasına rağmen, siz de hiç müdahil olmadan eşiniz direk çizgisini koruyorsa bu sizin daha çok hoşunuza gidecek. ama eşinize güveninizi daha da sağlamlaştırması için fırsat ve mesafe verin.

kadının kıskançlığı adamı sıkar. bazen de yasak tatlı gelir. ufak şüpheler için eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenize gerek yok.

savaşın... ama belli etmeyin. eşinizi daha süslü daha sıcak karşılayın. ona karşı daha anlayışlı daha cilveli olun.... inanın kızarak yapacaklarınızdan daha etkili olur.

eşinizi kıskanmanız çok güzel. ama bence kendinizi de eşinizi de boşa üzmeyiniz.

Desteğin için teşekkür ederim okadar güzel yamışsın ki ben bunları hergün kendime söylüorum dur demeye çalışıorum şuan yapabildiğim tek şey uzaktan izlemek zaten ama içimdekileri bir kenara atamıorum ve bendeki değişimi eşim hemen fark ediyor mesela çok fazla topuklu giymem o kızın boyu benden uzun müdür sıfatyla hep şık bunları görüp kendimi değiştirmeye başladım eşim hayırdır ne bu değişim falan dio içim huzurlu değil tek sorun bu

Bence ne eşinize ne de o bayana güvenmeyin
Sanki eşinizde de aldatma potansiyeli varmış gibi duruyor
Yani durumdan rahatsız değil gibi..
Diyorum eşime her konuda güvenirim ama kadınlar konusunda asla o tip kadınlara zaten hiiiç güvenim yok allah daha kötüsüyle karşılaştırmasın beni

Diyorum eşime her konuda güvenirim ama kadınlar konusunda asla o tip kadınlara zaten hiiiç güvenim yok allah daha kötüsüyle karşılaştırmasın beni

Arkadaşım sen kocana güvenmiyorsun..
Kocam acizdir bu fettan kadın kocamı ayartabilir çünkü cazibeli öyle böyle vs diyorsun..
Dünyada kötü insan çok fanusta yaşatamazsın kocanı.
Kadınları kötülemekten vazgeç kocanı kontrol altında tut.
Bugün müdür olur yarın başka kişi..
Erkek fingirdemek istiyorsa her şekilde yapar bunu..
İnatla kocama güvenirim kadınlara güvenmem diyorsun.
Adam seni aldatsa gidip kadının suratına tüküreceksin sanki.
Kocan tertemiz olacak..

Şimdi şöyle söyleyeyim..
[/QUOTE

yanlış anlaşılmasın bende iş arkadaşıyla yemek yemeği arabasına binmeyi v.s. bunları anormal bulmuyorum.Bana kız açısından anormal gelen sizinde deiğiniz gibi daha tanışalı 3 gün olmuş olması bi kere ben o bayanın yerinde olsam ben buraya müdür olarak daha yeni geldim personelden özellikle de evli ve erkek bir personelle böyle kafelerde ilk günden görülmem hoş olmaz die düşünürüm aynı şey eşim içinde geçerki ama o sürekli red edemediğini söylüyor bende bunu anlamıorum ne olsa gelio anlatıo ee nie hayır demedin nie yaptın hayatım napıyım hayır diemedim bende kocamı çok masum görmüorum anlayacağınız ama ya yersiz yere yapıosam die düşünüorum bugüne kadar hiç başımıza böyle bir olay gelmedi

Arkadaşım sen kocana güvenmiyorsun..
Kocam acizdir bu fettan kadın kocamı ayartabilir çünkü cazibeli öyle böyle vs diyorsun..
Dünyada kötü insan çok fanusta yaşatamazsın kocanı.
Kadınları kötülemekten vazgeç kocanı kontrol altında tut.
Bugün müdür olur yarın başka kişi..
Erkek fingirdemek istiyorsa her şekilde yapar bunu..
İnatla kocama güvenirim kadınlara güvenmem diyorsun.
Adam seni aldatsa gidip kadının suratına tüküreceksin sanki.
Kocan tertemiz olacak..

:46::46::46::46::46::46:

Aldatma konusunda hiç vukuatı yok yada ben bilmiorum yanlış anlaşılmasın bende iş arkadaşıyla yemek yemeği arabasına binmeyi v.s. bunları anormal bulmuyorum.Bana kız açısından anormal gelen tanışalı 3 gün olmuş olması bi kere ben o bayanın yerinde olsam ben buraya müdür olarak daha yeni geldim personelden özellikle de evli ve erkek bir personelle böyle kafelerde ilk günden görülmem hoş olmaz die düşünürüm aynı şey eşim içinde geçerki bence ayrıca sizde işyerinizdeki beylerle tanışıksınız eminim ilk günden böyle bir harakette bulunmamışsınızdır die düşünüorum her alanda kadın erkek beraber çalışıoruz obende çalışıorum çalıştığım ortamda çok fazla bey var hepsiylede samimiyim ama sınırında hepsini eşim tanır onlar eşimi tanır bu olay olduğunda biz müdür hanımla tanışmıoduk bile ardından gelen msj bunlar onun hakkında kötü düşünmeme sebep oluo çünkü tanıştımızdada çok samimiyetsiz geldi evet benle samimi olması gerekmio belki ama kocamla samimiyse benle olucak bu kadar basit en büyük hata eşimde ben iş arkadaşlarıma hayır dedim mi bitti beni kimse zorla bi yere götüremez bu kocama olan saygımdandır ama eşime ne dersem diim hayır diemedim yapamadım çok canımı sıkıo

eşin tüm samimiyetiyle sigara molasına kadar sana anlatmış her seyi ne var bunda..yanlarında arabada diğer arkadası varsa sorun yok yalnız kalmalarına karşı cık ama cok da itici olma kıskançlıklarla boğma eşini ..sonuncta eşinle mazin cok kuvvetli yıllarca cıkmışsınız ki dikkatli ol eşini uyar ama tatlkı dille ben su an sorun yok diye düşünüyorum..kadın acıksaçık mı giyinir cok mu makyajlı cilveli ?bunlar tehlile yaratabilir tedbiri elden bırakma ama olayı büyütmeden..

:69:

Desteğin için teşekkür ederim okadar güzel yamışsın ki ben bunları hergün kendime söylüorum dur demeye çalışıorum şuan yapabildiğim tek şey uzaktan izlemek zaten ama içimdekileri bir kenara atamıorum ve bendeki değişimi eşim hemen fark ediyor mesela çok fazla topuklu giymem o kızın boyu benden uzun müdür sıfatyla hep şık bunları görüp kendimi değiştirmeye başladım eşim hayırdır ne bu değişim falan dio içim huzurlu değil tek sorun bu

birincisi: kadın 21 yaşında müdür olması garip gelmiş ki bence özel sektörde çok anormal değil.. belki torpille geldi. belki iyi bir tanıdğı vardı belkide yıllarını verdi bu işe.. 13 ,14 yaşından itibaren çalıştı durdu.. hemen kötü düşünmeniz yanlış...kadın öncelikle burdan kaybetti zaten.. siz düşünüdünüz durdunuz 21 yaşında nasıl müdür olunur?aaa var bu işte bişe kesin hımmm belli bu kadın şöyle böyle ..hiç ilk yazdıklarımı aklınıza getirmediniz mi?

ikincisi : eşinize ilgi duyup duymadığı belli değil artı personelin ilgisinden hoşlanıyor demişsiniz.. o zaman sadece eşinize değil tüm personele bunları yapıyor ki henüz bir anormallik görmedim ben..

üçüncüsü: kız uzun boylu süslü püslü şık giyimli.. sizde topuklu giymeye başlamışsınız.. asıl düşünceniz bu gibi geldi bana.. kızın bakımlı ve hoş görünmesinden rahatsızsınız.. artı bekar olması..

ve eşinizde müdürüyle araya sınırı koymayı bildiği sürece birşeyden korkmayın diyeceğim.. henüz eşinizin yanlış yaptığını gösteren birşey yok elinizde..

aslında tüm olanlar bence kızın ilgi çekici bir tip olduğunuzu düşünmeniz bence.. hani bazı insanlar vardır "kocamın gözü kayarmı acaba" şüphesiyle yaşayanlar... adamın yakınında böyle bir kadın varsa kıskançlık yer bitirir o insanı..

eşin tüm samimiyetiyle sigara molasına kadar sana anlatmış her seyi ne var bunda..yanlarında arabada diğer arkadası varsa sorun yok yalnız kalmalarına karşı cık ama cok da itici olma kıskançlıklarla boğma eşini ..sonuncta eşinle mazin cok kuvvetli yıllarca cıkmışsınız ki dikkatli ol eşini uyar ama tatlkı dille ben su an sorun yok diye düşünüyorum..kadın acıksaçık mı giyinir cok mu makyajlı cilveli ?bunlar tehlile yaratabilir tedbiri elden bırakma ama olayı büyütmeden..

Evet baya kokoş bir kız makyaj giyim kuşam çok abartı diebilirm o görünüş konusuna takılmıorum çünkü ben ondan güzel olduğuma eminim işve cilve konusuna takılıorum ilişkimizde etmediğimiz kadar kavga ettik bu olay üstüne artık bıraktım çok fazla bişey sormuorum ama bu seferde sormadan o anlatmıo o içimde hissettiğim tedirginlikten bir kurtulsam

Canım bana fazla abartmışsın gibi geldi o arabayla beraber getirdiği diğer iş arkadaşının eşiyle samimiymişsin ona bahsetsene durumu o da şikayetçimi yoksa sadece senin eşinemi sardı anlayabilirsin.
Kız daha ufak olduğu için ince düşünememiş olabilir tam cilveli olcağı zamanlar bide müdür falan olunca havalanmıştır ama eşine asıldığını sanmıyorum ben dediği gibi daha yeni olduğu için yalnız kalmak istememiştir belki eşini daha efendi daha abi gibi görüp ona demiştir sigara içelim diye ve 1 kez olmuş sonuçta diğerleri normal şeyler iş için mesajlaşılırda geç kalınca evede bırakılır ki yalnız bırakmamış ortada şüphe uyandırcak bişe olmadığı sürece susmak zorundasın yada eşin yeni iş bulcak ama illaki bay bayan karışık çalışılıyo her yerde müdürü olmazsa iş arkadaşı olur adamı kafes içinde gezdiremezsin mecbur muhattap olcak haa dersinki arabayla eve bırakıyo ikisi başbaşa yada sebepsiz arıyo falan tamam o zaman şüphelenirsin ama hem 21 yaşında hem havalı hemde müdür olan bi kızın kendinden büyük emrinde çalışan ve evli birine bakacağını sanmıyorum onun aklı spor arabalı zengin bekarlardadır hiç kuruntu yapıp eşinide kendinide üzme.
Ama iş kocanda biter o yüzvermezse hiçbişe olmaz madem güveniyosun eşine hiç korkma benim eşimin iş yerinde 1 kız var muhasebeci adı çıkmış iyice bildiğin yollu ilk zamanlar dikkat ediyodum soruyodum napıyo falan diye baktım eşimle hiiiçç alakaları yok yolda görsek ben muhabbet ediyorum eşim etmiyo iş konusunda konuşuluyo bazen arar iş için bişe sormak için konuşmalarından bile anlaşılıyo zaten samimiyetsizlikleri neden takayımki kafama eşimede kendimede güveniyorum valla benden iyiyse kapı orda daha mutlu olcaksa güle güle:)
Ayrıca müdür dediğinde lafta müdür kovcak değil ya eşini yüzvermiyo diye reddetmeyi bilcek açıkca ben evliyim bana asılma dicek diil kız ne asılması der hepten papaz olurlar kibarca ben şu işi halletcem ben şimdi çıkmıcam vs diyebilir eşim patronuyla abi kardeş gibi istedikleri gibi konuşurlar öyle bey falan demezler patronu daha geç çıkar eşim saati doldumu eyvallah der çıkar bazende adam içmeye gider eşime yalvarır gel muhabbete diye eşim hanım bekler der gitmez zaten içmiyo napcak orda yani böyle reddetmelerden kovarsada kovsun kimse kimseye zorla bişe yaptıramaz.
Birde şunu diyeyim sonuçta bu kız müdür bizim gibi kotla tişörtle gezcek diil prosedür böyledir sözleşmede bile yazar topuklu ayakkabı giyilecek takım giyilecek saçlar fönlü olcak vs diye hatta bazı şirketler ayrıca kıyafet parası verirler bakımlı olsun diye bu kızın kabahati diil paspal gezcek diil heralde bakımlı olan birinede yollu yakıştırması yapmakta biz türklerin vazgeçilmez bi huyu ama yağlı saçlı makyajsız giyinmeyi bilmeyen biri olsada bu nası müdür diye arkasından gülceksiniz eşin bişey yapcak olduktan sonra sokakta süslü hatun dolu her türlü yapar ruhun bile duymaz senin kendine ve eşine güveninde bi problem var.

Son düzenleme:
Çiğdem kızım dedektif gibi peşine düştüm. Mesaj kutun dolu mesaj yollayamıyorum sana. Baktım bu başlıktasın yazayım dedim. Konu sahibinden çok çok özür dilerim.

bence kadınlara değil eşinize güvenmeyin...erkek aldatırsa tek suçlu kadın değildr çünkü

bir de orası kesin mağazadır çünkü bu tip işlerde kolaylıkla müdür olunuyor.genelde tecrübe göz önüne alınıyor

21 yaşında olmasına şaşırmayın...bizim burda vıcık vıcık konuşan bi kızda mağaza müdürü de ordan biliyorum.marka müdürüymüş gibi bi havası var

sigarada personelle iş dışında muhabbet kurmak için

Back
X