ben elimden geleni yaptım

Hediyeyi beğenmese bile beğenmiş gibi yapar insan.. o bana sevgilin olmayacak senin, çıkma tekliflerini kabul etme gibi şeyler söylüyor. Bana aşkım de demişti sarhoşken bi kere. yani cidden anlamıyorum ne yaptığını. Sevse böyle davranmaz ama bu ne ? gevşeklik sanırım..

adam dediğin seviyorsa elini masaya vurur bağıra bağıra haykırır. bu ne böyle kız gibi ya :KK57:

Ne varmış 15 yaşında flôrtte.Birinden hoşlanmanın yaşı mı olur? O yaşta çıkmak demek normal bir ilişki yaşamak değil ki.Çok daha masumca,çok daha güzel.
Hepiniz 15 yaşında atom parçalıyordunuz anladık..
Konuna gelince canım benim senin iyi niyetini suistimal eden bu gerzekle daha fazla vakit harcama.
Dediğiniz gibi gerzek. yorum için sağolun

Tatlım boşver engelle heryerden istediği kadar yazsın dursun. Ne yapacaksın onun gibi odunu. okuluna adapte ol. Önünde ki aşklara bak :KK14:

Atomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.
Beğeni hoşlantıdır o yaşlarda normal olan, flört değil.
Bu kızın öğrenmediğini nerden biliyorsunuz.Başarısı erkek arkadaş olup olmamasıyla ölçülecek birşey mi?
15 yaşındaki çocuk flörtüyle sinemaya da gider tiyatroya da.

4 sene boyunca bir insan neden aralıklarla ilgisini bildiği biriyle konuşur? Cevap:ego tatmini, boşluk doldurma vs.
Buradan bakınca bunlardan başka bir şey gibi görünmüyor.

ay ne kadar abarttınız benim 15 yaşındayken erkek arkadaşım vardı hem de 3 sene önce de değil gayet 14 yıl önce, annem de eve çağırır kurabiye neyin verirdi çocuğa, gezer tozar, sinemaya kafeye falan giderdik ne yapacağız zaten o yaşta başka
bu arada derslerim de çok iyiydi

Bu kızın öğrenmediğini nerden biliyorsunuz.Başarısı erkek arkadaş olup olmamasıyla ölçülecek birşey mi?
15 yaşındaki çocuk flörtüyle sinemaya da gider tiyatroya da.
Ben bu arkadaşa başarısızdır mı demişim? Hani nerde ?
Ama flört hakkında aynı düşünceleri paylaşmadığımız aşikar. Uzlaşamayacağımız bir konuda boşuna tartışmayalım.

Siz atomun yapı taşını öğrenmişsiniz fakat keşke saygılı bir insan nasıl olunur bunu öğrenseydiniz ve atom; çekirdek ve elektrondan meydana gelir. Bakın bende öğrenmişim. Sevgilim olmasına rağmen, hanfendi.

Siz atomun yapı taşını öğrenmişsiniz fakat keşke saygılı bir insan nasıl olunur bunu öğrenseydiniz ve atom; çekirdek ve elektrondan meydana gelir. Bakın bende öğrenmişim. Sevgilim olmasına rağmen, hanfendi.
Hanfendi değil hanımefendi.
Ayrıca eksik öğrenmişsin. Biraz daha kurcala bakalım :KK66:

Hanfendi değil hanımefendi.
Siz gerçekten bir abla gibi yaklaşmış olsaydınız ilk başta o yorumu yapmazdınız.Kimse aynı düşünmek zorunda değil.
Sırf burda birileri bosver derse yönel dedi diye Aa derse yöneleyim deyip onu aklından çıkartamaz.
Bu destek olmakla olabilecek birşey.
Ahkam kesmek yerine gururunu incindiği için yanında olmak varken senin konunu okumadım demek biraz saygısızca.Ki o sizden küçük.
Böyle böyle tecrübe edecek herşeyi.Zaten kırgınken senin nasıl o yaşta sevgilin olur diye kızmak,yargılamak mı lazım?

X