Ben delirmiyim de kimler delirsin 😕

Yatak kenarı koruyucusu alın, biz o şekilde idare ettik uzun süre.

Esim de bana cok dedi kes emzirmeyi diye , ben cok direttim cunku oglumu da 30 ay emzirmistim
Ama mila bambaska bir coxuk , simdi de kesemiyorum , ne yapacagimi sasirdim
Bence kızınız yeni bir ülkede yeni diller öğrenmeye çalışıp ama bu dilleri şu an nasıl kullanacağını bilmediği için (derdini anlatamama) kaygilaniyor. Bu da memeye düşmesine sebep oluyor. Yani ihtiyaci var emmeye diyebiliriz sanki Belki size de bakış açısı olur fikrim

Tesekkur ederim , hic boyle dusunmemistim , olabilir gercekten

Bende duymadım. Dışarda bi çocuk görürüm ne kadar sakin derim, annesi de ordan der ki hep böyle sakindir, hiç ağlamaz, beni yormaz ayy duyunca çıldırırım. Milletin çocuğuna bak bi de benimkine bak diye oturup ağlayasım gelir:)

benim bebeğimde 11 aylık bizimkide mızmızdır şu aralar sürekli yanında olayım istiyo kapıdan çıktığım an başlıyo ağlamaya fakat ben hemen dönmüyorum odaya sonra unutuyo oyuncaklarıyla devam ediyor.Bir de müzik çok dikkatini çekiyor doğdugundan beri müzik açıktır neredeyse onunlada oyalanıyor.Uyku konusunda da dişlerden dolayı düzenimiz şaşmadı normalde bizimde uykumuz sorunluydu .İnternetten,okuduğum kitaplardan edindiğim bilgilerle uyku eğitimi verdim sürekli aynı saatte uyur ve kalkar.(Uyuması yarım saat sarkabiliyor)

Ya bebek neticede ağlayabilir tabi ki :)) geceleri uyusun da ne yaparsa yapsın valla :)))) ama nerdee

Ben defalarca uyku eğitimi verip aynı saatlerde uyutmaya çabaladım hep. Bizde malesef hep bozuldu. Şuan sonuç ayakta allıyorum :) uyanır emer geri uyumak için sallanıyor. Bu durumu da değiştirmek için dişlerini bekliyorum. Patlatsa düzene sokucak tekrar ama o da ne kadar sürerse artık. Şu düzen bozulması beni mahfetti zaten habire düzen kuruyorum her defasında bozuluyor

Bebeklerim arasında 13.5 ay var.
İlk bebeğim küvezde geçirdik biraz..
Uysaldır ama aşırı hareketlidir.
2. Bebeğim çıktığı dakikadan bu yana hala aynı şekilde ağlamaya devam.. 14 aylık oldu..
Sürekli kucak ve genelde ne istediğini anlamam,gerekli gereksiz sürekli ama sürekli ağlar.
Çevremdeki insanların acıyan gözlerle bana baktığını görüyorum ..

Büyük bebeğim 2 yaşını geçti.
Yemeyen bebek nasıl zor bir bilseniz..
Bugün mesela kuru ekmekten başka tek lokma sokmadı ağzına.

Düşünüyorum hangisi daha zor diye.
Kesinlikle yemeyen bebek çok kötü bir his

Allah yardımcınız olsun. Benimki de yemiyor 1 aydır ne versem geri çeviriyo ne yapacağımı şaşırdım artık. Mızmız olunca gerçekten ne istediği anlaşılmıyor. Bugün uyandığından beri bu saate kadar hep mızmızdı ağlak sürekli sanki bişey istiyo. Ne versem yemiyo yani gerçekten cinnet geçirmelik durum. Anlıyorum o yüzden. Niye böyle bugün vallahi artık anne olmamalıydım ben beceremiyorum dedim yani. Ne yaptım da böyle oldu bu çocuk diye söyleniyorum. Harbiden ne yaptım acaba ilgimi de eksik etmedim çoğu zaman işimi gücümü bıraktım baktım oynadım ama yok. Dişler yüzündendir umarım böyle devam ederse ben bakırköye yatarım :)

Jameya düzen değişmiyorsa belki seni rahatlatacak emzirirken kullanılacak ilaçlar falan alabilirsin. Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum henüz bırakmadım ilacımı. İnsan daha bi sakin oluyor kriz zamanlarında :)

O kadar uzun dıs sorunları suruyor mu hakkatten ya, doktorlar surmez dıyor ama.
Acaba ac olabılır mı?
Guzel yıyor mu?
Hangı zamanlarda uyuyor suanda?Hep dıyorum gelıcem senın bebegını uyutmaya 1 hafta 19 Aylık oldu benımkı ,2 haftadır emzırmeyı kestım. Bu kadar rahat olacagını ıyı kı daha once bılmıyormusum o kadar soylıyım

Annen , babanne fılan yok mu etrafında kız kardesın gorumcen belkı eltın .
Bırılerıne mutlaka bırakıp rahatlamaya calıs arada .
Bırde yemegı sabah erken saatlerde yaparsan daha rahat olur senın acından. Kotu bır haberım var yenı yururlerken asılcok tehlıkelı oluyorlar.Bılıncsız davranıyorlar. Benımkı 9 aydır yuruyor , artık sımdı adımlarını saglam atıyor

Benim de gece yarım saatte bir uyanıyor. Geçer inşallah zaten sabrım tükeniyor zaman geçtikçe. Sizin hikayeleriniz okudukça biraz daha sakinleşiyorum :) inşallah benimki de düzelir.
Beraber mi uyuyorunuz ayrı mı? Benim de kızım 15 aylık da, geceleri bizle uyuyor, şimdiye dek çok nadirdir gece uyutmadığı. Acaba bizimle uyuduğu için mi diye merak ediyorum yoksa tamamen şans mı.

Seni çok iyi anlıyorum ama biliyorum ki geçecek.
Şu an tatildeyim,6.5 yaş kızımla ki zor bir bebekti hicbir problemim yok,gidiyor yüzüyor,kaydıraktan kayıyor falan bana asla yük olmuyor ama 11 aylık oğlumu zor uyuttum,saat 5.30 en geç 6da ayakta zaten.
Tatilde de uyumuyorum anlayacağın.
Yürüme çalışması yapıyor,diş geliyor öte yandan,uykusu geliyor içi uyuyor ama bedeni direniyor falan. Tatil mi yapıyorum,çile mi çekiyorum anlamadım.
Biliyorum hep böyle kalacak sanıyorsun,umutsuzluğa kapılıyorsun ama inan geçiyor. Bak şimdi kızım odasında uzandı keyif yapıyor,saçını taradı,kıyafet ayarladı kendine yemekte giymek için. Ben hiçbirine müdahil olmadım,istesemde olamam istemiyor artık. Canı isterse öpebiliyorum falan, istemezse asla. Sabah kardeşine kahvaltı yaptırdı ben yemek yerken. Bana destekçi,yardımcı artık o uyumayan,yemeyen içmeyen,memeden düşmeyen,her daim ağlayan bebek.
Tadını çıkar,çok değil 5 sene içinde ki zaman çabuk geçiyor,ben kızım ne zaman büyüdü bu kadar anlamadım,bağımsızlığını ilan eder.
O zaman da sen yapışacaksın gel seveyim diye,o gelmeyecek,tecrübe ile sabit.

Bunlar hep yapay olarak dışarıdan alınan folik asitin sonucu bence.
Sonra anneannelerimiz folik asit mi kullanmış deyince kızıyorlar.

ben seni anladım ve çok hak verdim. 24 saat bir bebekle olmak hele ki sürekli huysuzluğu varsa çok zor. atak dönemlerinde seninki gibi oluyor kızım ve tükenmiş hissediyorum.
benimki 7.5 aylık daha dişi çıkmadı, korkuyla bekliyorum.

sen de günde 2 saat birine emanet edip yalnız kalabilsen..
bu arada ben gündüz bebek uyuyunca yemek falan yapmıyorum. eşim akşam gelince genelde o yapıyor yemeği.
her şeye yetişmeye çalışma bence

Benim bebegim de sizinki gibi çok zor bir bebekti, su an 22 aylik, 2 yasa yaklaştıkça gerçekten değişiyor bir şeyler. Oğlum çok hareketli, enerjisini atamıyor. Her gün isten gelince parka çıkarmaya çalışıyorum, yorulacagi aktiviteler yapıyoruz.gun içerisinde anneanne ya da babanne parka götürüyor. Bu sayede uykuya gecişi daha kolay ve kesintisiz oluyor. Uyutma kısmını da ayakta sallarken,direnip uyumadığı bir gün çileden çıkıp, uyuyor numarası yaparak yanına yatmıştım. Biraz direndi, dolaştı, sonra da yanıma kıvrılıp uyudu. O gun bugündür yanına yatıp uyutup çıkıyorum odadan. Belki sizde de ise yarar. Sizi Çok iyi anlıyorum, her bebek aynı olmuyor ne yazık ki, yaşayan biliyor sadece. Tünelin ucu aydınlık ama, daha güzel günler ileride az daha sabır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…