Ya evet , benim bebegim de aynen konu sahibininki gibi. Mesela arada annem bakıyor ben uyurken , oynuyorlar guzel guzel. Ben uyanıp gelıyorum cocuk baslıyor mızmızlanmaya. Annemde seni gördü basladı diyor. Gerçekten işe başlasak değişir mi acaba?Seninle ayni durumlari yasamis bir insan olarak ise geri donmedigime pismanim Jami. Sen caisiyor musun? Eger calismiyorsan acilen ise geri don. Bakici bul,krese ver ama evde oturup cocuk bakma. Bu tarz bebekler annelerinden uzak kaldikca daha normal davraniyorlar cunku.
Yuzde bir milyon degisirYa evet , benim bebegim de aynen konu sahibininki gibi. Mesela arada annem bakıyor ben uyurken , oynuyorlar guzel guzel. Ben uyanıp gelıyorum cocuk baslıyor mızmızlanmaya. Annemde seni gördü basladı diyor. Gerçekten işe başlasak değişir mi acaba?
Daha hiç birine bırakıp cıkmadım en fazla uyurum diğer odada. Ama anneme söylüyorum seni yordu mu uyumadı mı diye , yanıma yatırdım pışpışladım uyudu diyor mesela. Şaşırıyorum. Bu cocuklar cok fena ya.Yuzde bir milyon degisir
Normal davranir
Yemek yememezlik yapmaz
Uyumamazlik yapmaz
Duzenli olur,uyumlu olur. Ben aptallik yaptim oturdum meslegi birakip kendim baktim. Keske en basindan krese verseydim.
Hayır çalışmıyorumSeninle ayni durumlari yasamis bir insan olarak ise geri donmedigime pismanim Jami. Sen caisiyor musun? Eger calismiyorsan acilen ise geri don. Bakici bul,krese ver ama evde oturup cocuk bakma. Bu tarz bebekler annelerinden uzak kaldikca daha normal davraniyorlar cunku.
18 aylık bebeğim var , farklı durumda değiliz. Ama ben gündüz uykusunu uyurken yapıyorum bi duş , alıyorum kahvemi dinleniyorum. O an dunya yansa umrumda değil yemek filan düşünemem açıkçası. Psikolojim daha önemli.
Çocuğu uyumlu anneler dışında hepimiz yasiyoruzda siz biraz fazla sikayetcisiniz. Bakın biraz şükredin Allah daha farklı imtihan eder,biraz şükür biraz sabır. Allah kolaylık versin.
aynenGerçekten yaklaşık 2 sene boyunca çok daha fazlasını yaşadım.
Kısaca şöyle anlatayım, alerjik bir bebekti, bu demektir ki baştan huzursuz ve uykusuz bir bebeğin var.
Üstüne 3 aylıkken diş çıkarmaya başladı, ve durmadan devam etti.
Artı bir huysuzluk sebebi daha.
Sonra yapısının vermiş olduğu agresif yapıyla birleşince..
Neler yaşadım bir ben bir Allah bilir.
Sabahın 6 sında daha hava aydinlanmadan, kendimi ufacık bebekle dışarı atmalar mi..
Uykusuzluktan düşmeler, gece de yalan değil 8 kere kalkmalar mi..
Üstüne aşırı hareketli bir yavru, arkamı dönsem koltuktan düşerdi, daha yürümeyi bilmezdi, ama imkanı olsa düz duvara tirmanirdi..
Sonuca geleyim, şuan 3 yaşında, herşey çok geri de kaldi.
Sabah kalkinca oyuncaklarını yatak odama getirip sessizce oynar, kendi kendine de oynamaya başladı.
Söz de dinler oldu..
Arada çığlıklar aglamalar tabi ki oluyor..
Ama bugünumuze çok şükür..
Yani diyeceğim çok zor geçiyor, ama geçince çok güzel oluyor.
Allah bol sabır versin inşallah
Kesinlikle anliyorum. Ben de cok yiprandim. İnanilmaz zor buyuttum. Her seye yetismeye calistim,maddi zorluklar cektim,cocuga uyuz oldum,esime yansitmaya basladim. Neler neler. Sonu iyi olmuyor bunlarin jami. Herkes farkli dusunuyor,cevremde cok anne var,anne oldum eksik yanim tamamlandi,anne oldum hayatim bambaska bir boyuta geldi anlam kazandi,anne olmak icin dogmusum,anne oldugumdan beridir kocamla askimiz katlandi sevgi pitircigi olduk diyen. Ben oyle degildim. Xin annesi demek istemedim hic kendime,adim dark,ben dark dedim. Xin annesi ynin karisi degilim ya diye itiraz ettim hepHayır çalışmıyorumhaklıyım dimi böyle gerilmekte beni anlıyorsun dimi etrafımda kimse de yok. Bazen düşünüyorum ama ben bu şekilde sesimi yükseltiyorsam bakıcıya nasıl güveneyim diye düşünüyorum
Gerçekten yaklaşık 2 sene boyunca çok daha fazlasını yaşadım.
Kısaca şöyle anlatayım, alerjik bir bebekti, bu demektir ki baştan huzursuz ve uykusuz bir bebeğin var.
Üstüne 3 aylıkken diş çıkarmaya başladı, ve durmadan devam etti.
Artı bir huysuzluk sebebi daha.
Sonra yapısının vermiş olduğu agresif yapıyla birleşince..
Neler yaşadım bir ben bir Allah bilir.
Sabahın 6 sında daha hava aydinlanmadan, kendimi ufacık bebekle dışarı atmalar mi..
Uykusuzluktan düşmeler, gece de yalan değil 8 kere kalkmalar mi..
Üstüne aşırı hareketli bir yavru, arkamı dönsem koltuktan düşerdi, daha yürümeyi bilmezdi, ama imkanı olsa düz duvara tirmanirdi..
Sonuca geleyim, şuan 3 yaşında, herşey çok geri de kaldi.
Sabah kalkinca oyuncaklarını yatak odama getirip sessizce oynar, kendi kendine de oynamaya başladı.
Söz de dinler oldu..
Arada çığlıklar aglamalar tabi ki oluyor..
Ama bugünumuze çok şükür..
Yani diyeceğim çok zor geçiyor, ama geçince çok güzel oluyor.
Allah bol sabır versin inşallah
Ve evet bende o dönem çok stresliydim, başka nasıl olabilirdim ki..
Ama şuan berbat gelse de, geçince ne olursa olsun ozleniyor bebeklikleri.
Kesinlikle anliyorum. Ben de cok yiprandim. İnanilmaz zor buyuttum. Her seye yetismeye calistim,maddi zorluklar cektim,cocuga uyuz oldum,esime yansitmaya basladim. Neler neler. Sonu iyi olmuyor bunlarin jami. Herkes farkli dusunuyor,cevremde cok anne var,anne oldum eksik yanim tamamlandi,anne oldum hayatim bambaska bir boyuta geldi anlam kazandi,anne olmak icin dogmusum,anne oldugumdan beridir kocamla askimiz katlandi sevgi pitircigi olduk diyen. Ben oyle degildim. Xin annesi demek istemedim hic kendime,adim dark,ben dark dedim. Xin annesi ynin karisi degilim ya diye itiraz ettim hepseni o yuzden cok iyi anliyorum.
Acele is bul calis,insan eger insansa baskasinin cocuguna daha merhametli daha koruyucu olabiliyor. Kaldi ki seninki buyumus artik bakici da degil de kres dusunursun zaten.
Bebek dediğin böyle oluyor zaten. Yalnız değilsin bunları herkes yaşıyor, herkes zorlanıyor. Sabretmekten başka çaren yok. Bugünlerin geçici olduğunu düşün ve kafanı yorma. Yarım gün bakıcı tutmayı dene. Markete yürüyişe gitsen ya da evde dinlenip kitap okusan iyi gelir
Once sen kendine iyi bak. Sen ne kadar mutluysan ve iyiysen cocuk da o kadar mutlu olur. Opuyorum ikinizi de ,sevgiler canimAynen bende eşime yansıtmaya başladım. Ona patlıyorum :) neye uğradığını şaşırıyor o da :)) ben anneliği sevdim de şu zor günler geçmiyor bir türlü. Belli ki de geçmeyecek sanki alışkanlık yapmaya başladı gibi bu mızmızlıklar. Kreş düşünebilirim. Araştırıcam teşekkür ederim moral oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?