Ben De Hamileyiiim Hem De Dondurulmuş Embriyoylaa

a.s.Kızlaar merhaba evde değildim kaç gündür kusura bakmayın.Kuzicim
1.cevap:3 tane dondurulmuş embriyom vardı.Çözülünce fire verdi bir tanesi çok güçlüydüğ onu transfer ettiler.
2. cevapondurma işlemi için ilk transferde 300 dolar ya da euro tam hatırlamıyorum ücret ödedik.1200YTL de transferi için ödedik.
3. cevap:İzmir Bornova Şifa hastanesi Prof Dr Erol Tavmergen.:enbuyukkk:

Ümitsiz olma sen.Normal bence istenen para da.O bir ümit yeter zaten sana.Doktor bana diğer 2 embriyonu kullanmaya değer bulmadık ama kalan bir tanesi çok iyi bir embriyo dediğinde çıkarıp sarılasım gelmişti embriyoya yavrruuuummm diyesırnaşık şey,daha transfer masasındayken.Güven bebişine:hooray:

Jeli fire vermeden kullanmayı Tulipe sayesinde öğrendim.Artık bir gram bile akmıyor dışarıya.

Bombeli kısma iğneyle hafif delerek açıyorum.Fışkırmıyor dışarı.

Darkinlife seni de özledim canım nasılsın?O dediğin prospektüste yüksek alanlardaysanız yapın diye yazıyor yanılmıyorsam:))Neyse senin işine yaramış ya ona bak.
Nasıl gidiyor hamilelik? 3 hafta oldu beni hala çağırmadılar kontrole.Bugün 10 haftamızı doldurduk.Sanırım 11 haftada testler için çağıracaklar.Bu arada ben de crinone den farklı şekilde şikayetçiyim.Sinir oluyorum çok korkutuyor beni geri dönerken kahverengi beyaz dönüyor.Böyle pütür pütür kahverengi taneler oluyor içinde.Sonra geçiyor jel bitince tertemiz.İnşallah 3. ayın sonunda kurtuluruz bunlardan.Şöyle rahat etmek istiyorum hap,ilaç düşük tehlikesi düşünmeden.
Bu arada Gülserene diyetisyenimin verdiği diyeti yazdım bir göz at istersen belki faydalanırsın.

Zaten sonuna yaklaştık jelin son iki kutu kaldı inşallah .Arada yapim arada yapmayayım.Benim zaten progestan değerim iyiydi.Ya dr. benden daha çok şok oldu gebelik oluşunca riske atmak istemiyo.
Ben 16 Nisanda gideceğim 10 hafta içerisinde olacağım.Bana doktor her gidişimde bi sonraki geleceğim zamanı söylüyor.

Seni sonradan mı arayıp çağırıyolar?
Jel bendede öyle geri geliyor.Her gün değil de 2 yada 3 günde bir geliyor.Normaldir heralde.Zaten rahim ağzında tıkaç oluşuyo ya canım korkmaya gerek yok.ben rahim içine gidermi diyordum.Baktım bu haftalarda tıkaç oluşurmuş bebeği korumak için.Korkmaya gerek yok.

Listeye baktım ama ben onları 1 haftada bile yiyemem (

Bulantılardan önce çok güzel süt içiyodum,severimde.Ama şimdi içemiyorum malesef.Ayran ve yoğurdu da sanki tadımlık alıyorum gibi az kullanabiliyorum.

Sadece köfte yiyebiliyorum.Et ve tavuk yiyemiyorum.Yediğimde çıkıyor hemen geri

Bakalım bu sea bant varmış ya bulantı için sen duydunmu bunu hiç?

Hayır canım duymadım öyle bir bant.Genelde sabah mı oluyor bulantıların?Ne zaman yoğunsa olmayan zamanda tüketmeye çalış.EE işte ne güzel köfte ya o da olur.Sütü de muzlu ya da sevdiğin bir başka meyveyle birlikte tüketsen olmaz mı.Sen bayaa zayıfsın herhalde kilo olarak:)Bir haftada olur mu hiç?Düşün bunların bir iki eksik porsiyonunu resmen zayıflama ve sağlıklı beslenme diyeti olarak veriyor.En önemlisi balık balıkla aran nasıl?

Genelde akşamları oluyor yoğun olarak.en rahat öğlenleri oluyorum.
Sütü muzlu deneyeyim bi bakayım belki iyi gelir.

63 kiloyum ben.Sen kaç kilosun?Kaç kilo aldın.Ben ilk hafta 1,5 kilo almıştım.Sonra 200-300 gram kadar vermişim.Şimdi ne alemdeyim bilmiyorum.

Balıkla arama sonradan iyi oldu.Küçükken hiç yiyemezdim.Hamileliğin ilk haftasında yedim bi hatta çok hoşuma gitti.Ama bulantı başladıktan sonra pek canım istemiyo.eşim sordu hatta bugün balık yiyelim mi dedi.Bilmem dedim :uhm:

Canımm çok sağol cevapladığın için, valla seninkinin yanında benim fiyat gayet iyiymiş ozaman hiç sesimi çıkarmiyim ben :))
doğru söylüyosun bende deniycem galiba dondurulmuş bebişimi yazık boynu bükük kalmasın orda :1rolleyes: inşallah çözülmesi de problemsiz olur tabi bu arada,
herşeyde bi hayır vardır, öptüm senide süper fresh bebişini de :1hug:

Tabii ya hah şöyle kullan tabi.Birşey ititaf edeyim sana bu işin gerçekten en zor kısmı;transfer için yattığın ana kadar ne olacağını bilmemek.Ortada hiç embriyo kalmamışta olabilir düşüncesi gerçekten sinir bozucu.Ama işte güveneceksin yapacak bir şey yok.

darkinlife sana bişey sormak istiyorumyanlış hatırlamıyosam 3. aşılama için gidecekken tesadüfen hamile oldumu öğrendim yazmıştın.adetin gecikmişmiydi? yoksa adetliykenmi gitmiştin? bide senin problem neydi?bende pcos var. 1 kez aşıla oldum tutmadı. daha sonra rahim kalınmlaşması çıkmıştı 6 aydır onun için 7 aydır onun için duphaston kullanıyorum. bu seferki adetimde bende gidecem doktora bakalım ne yapacaz?

arkadaşlarım bütün hamileleri tebrik ediyorum curly ve gülserenin gizli takipcileriyim dondurulmuşlardan dolayı benimde 2 bebeğim beni bekliyorlar allah kısmet ederse bir dahaki aya gideceğim bana ümit oldunuz teşekkürler sizlere çünki çokkkk ümitsizdim dondurulmuşlarla hiç hamile kalanlar tanımadım inşallah benim bu son umudum olan bebişlerim beni bırakmazlar allah hepimizin yardımcısı olsun a.s.

Annesii yazık değil mi bebişlerine çok üşümüştür şimdi onlar bir an önce annelerine kavuşmayı bekliyorlardır.Hadi artık karar ver de bekletme.Önce sen güven onlara adım at onlar sana zaten gelir koşa koşa.a.s.

Canım ben adetime 6 gün varken dr.a yaktırdığım yaranın kontrolüne gitmiştim.

Dr. ultrasonda kist gördü bende.İlaç verecekti.Eşim biz korunmadık ya bebek varsa dedi.Dr. % 3 erken gebelikte oluşan bir kist olabilir,bebeği beslemeye yarayan dedi.

Kist iyi huylu mu kötü huylu mu kan testi yaparken, beta hcg de istedi.Eşimin ısrarı karşısında.Böylece biz adetime 6 gün varken öğrendik hamile olduğumu.

Benim konuyu takip edenler biliyor o ay ben yumurtladığımı felan hissedip,o günü iyi değerlendirmiştim :)) Hatta tam değerlendirdiğim gün 5-6 sat sonra az bişe kan geldi.sanırım o kan da yumurtlamadan dolayı gelmişti.Yada bilmiyorum artık.

Benim tek kanal kapalıydı canım.eşimde ileri hareket yoktu.Morfoloji bozuktu.

Ama oldu sonunda.

Eşinde önemli bir soru yoksa sizinde olur, sakın stres yapma.Geleceği günü biz kararlaştıramıyoruz malesef.O ne zaman isterse geliyor,acele atme.hayırlısı de. Olacak de.

Biliyorum olacak çünkü.a.s.

Kuzi,

Sıra sende haydi bakalım.a.s.

İnşallah darkcıımm inşallahŞeniz, aferim sana iç sütünü, ye sebzeni iyi bak bebişimize :))

kuzı ve ası bende sızler gıbı burada dondurulmuslar hamıle kalan arkadasları okuyunca umutlandım bende cok umuıtszdım ası.burasıbı terapı gıbı oluyor bazen.bnm persembe transferım olacak ıns bebıslere sag kalırsa cozuldukten sonra.5 embrıyo dondurmustuk bakalım.dualarınızı beklıyorum tum arkadaslar persembe gunu

canım embriyo sayın çokmuş için rahat olsun...

tesekkur ederım cnm ınsallah ıyı seyler olur bu sefer.saol umur oldunuz curly ve sen.ınsallah butterfly da guzel sonuc alır ve tabı bekleyen herkes

Şükürler olsun Allahın bir mucizesine daha tanık olduk.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı ve mutlu bir hamilelikten sonra sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah.
Mutluluğun daim olsun canım. emeklerinin karşılığını veren Rabbim bundan sonrada yardımcı olsun
Darısı olmayan bizlerin başına

darkinlife canım dileklerin için teşekkürler.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. senin ve bütün hamile arkadaşların.....rabbim bütün olmayanlarada hayırlısıyla nasip etsin.senin bahsettiğin rahatsızlığın aynısı cok samimi bir arkadaşımda var. onunda bir tüpü kapalı ve eşinde hareket azlığı var.eşin bu sorun için ilaç kullandımı. onun eşi kloman ve evicap falan kullanmıştı ama uzun süredir bıraktı sanırım kullamıyor artık. ve çok sigara içiyor eşi. sence sigara cok etkiliyormu?

Ohoo beş embriyo çok iyi bence en az 2-3 tanesi sağlamdır onların.:teytey:Seni bekliyorlar annesi.Merak ediyorum bebişlerimiz büyüyünce çok üşüyen çocuklar mı olacak,yoksa eskimolar kadar dayanıklı mı olacaklar soğuğasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…