kuzı ve ası bende sızler gıbı burada dondurulmuslar hamıle kalan arkadasları okuyunca umutlandım bende cok umuıtszdım ası.burasıbı terapı gıbı oluyor bazen.bnm persembe transferım olacak ıns bebıslere sag kalırsa cozuldukten sonra.5 embrıyo dondurmustuk bakalım.dualarınızı beklıyorum tum arkadaslar persembe gunu
darkinlife canım dileklerin için teşekkürler.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. senin ve bütün hamile arkadaşların.....rabbim bütün olmayanlarada hayırlısıyla nasip etsin.senin bahsettiğin rahatsızlığın aynısı cok samimi bir arkadaşımda var. onunda bir tüpü kapalı ve eşinde hareket azlığı var.eşin bu sorun için ilaç kullandımı. onun eşi kloman ve evicap falan kullanmıştı ama uzun süredir bıraktı sanırım kullamıyor artık. ve çok sigara içiyor eşi. sence sigara cok etkiliyormu?
kuzı ve ası bende sızler gıbı burada dondurulmuslar hamıle kalan arkadasları okuyunca umutlandım bende cok umuıtszdım ası.burasıbı terapı gıbı oluyor bazen.bnm persembe transferım olacak ıns bebıslere sag kalırsa cozuldukten sonra.5 embrıyo dondurmustuk bakalım.dualarınızı beklıyorum tum arkadaslar persembe gunu
Annesii yazık değil mi bebişlerine çok üşümüştür şimdi onlar bir an önce annelerine kavuşmayı bekliyorlardır.Hadi artık karar ver de bekletme.Önce sen güven onlara adım at onlar sana zaten gelir koşa koşa.a.s.
merhaba asi bende gelecek ay dondurulmuşlarla deniyecem benimde 8 tane dondurulmuş embriyolarım var gerçekten curly ve gülseren bizi çok umutlandırdılar darısı bizimde başımıza inşallah aminarkadaşlarım bütün hamileleri tebrik ediyorum curly ve gülserenin gizli takipcileriyim dondurulmuşlardan dolayı benimde 2 bebeğim beni bekliyorlar allah kısmet ederse bir dahaki aya gideceğim bana ümit oldunuz teşekkürler sizlere çünki çokkkk ümitsizdim dondurulmuşlarla hiç hamile kalanlar tanımadım inşallah benim bu son umudum olan bebişlerim beni bırakmazlar allah hepimizin yardımcısı olsun a.s.
sağol canım ya gerçekten çok ümitsizdim sizler hamişler umutlandırdınız beni 2 tane çok az ama yinede onları deneyeceğim dr. görüştüm 5. ay adetimde gideceğim tedavi nasıl olacak bilmiyorum ama ben zor hasta gurubundayım yum. zor toplanıyor trnsf.zor oluyor zaten transferin zorluğundan tutunma olmuyomuş bu sefer özel bi kateder alacakmışız onunla trnsfr. yapılacak tabi kısmet olursa
merhaba asi bende gelecek ay dondurulmuşlarla deniyecem benimde 8 tane dondurulmuş embriyolarım var gerçekten curly ve gülseren bizi çok umutlandırdılar darısı bizimde başımıza inşallah amin
merhaba asi bende gelecek ay dondurulmuşlarla deniyecem benimde 8 tane dondurulmuş embriyolarım var gerçekten curly ve gülseren bizi çok umutlandırdılar darısı bizimde başımıza inşallah amin
:sm_confuseduymamıştım bunu daha önce.Doktor değiştirmemek bu yüzden önemli işte.Bir önceki transferinde öğrenmiş adam ne yapacağını şimdi uygulayacak.Rahimde kıvrım filan mı varmış ,ağzı mı darmış neymiş sen özel alet falan diyince öyle hayal ettim ben de.Gerçi ne kadar dar olsa dayanır mı o buz gibi rahmi açan demire?
nesrin hadi hayırlısı canım rabbim gönlümüze göre versinmerhaba kederli benimde 1 ay sonra transferim olacak 9 dondurulmuş var yarısını çözdürmek istiyorum bende
curly cim ben hepsini çözdürsem diyorum eğer kalitelilerse 4 tane transfer etmek istiyorum ama dr müsade ederse tabii ne dersin sence 4 tane transfer edermi dr şansım daha fazla olabilir diye düşünüyorum ama dr ne der bilmiyorum
Etmez bence çünkü yasak.Birine yapıldığını okumuştum burada 4 tane ama onun bir tanesi bayaa zayıfmış o yüzden yapmışlar.Embriyo sayısının şansı artırdığına inanmıyorum ben.Tutacaksa bir tanesi de tutuyor sonuçta.O an vücudunun kabul edip etmeyeceğiyle ilgili gibi geliyor.Ben olsam yarısını çözdürürdüm.Ama doktorun dondurduğunda hangilerinin kaliteli olduğunu biliyordur.O yüzden ne kadar yeteceğini de bilir.Belki de zaten hepsini çözer.
günaydın kızlar. Allah herkese bütün düleklerini versin.İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. Ben size birşey soracam. Dondurulmuşları çözdürdüğümüz zaman nasıl bir aşamadan geçiliyor. Yani ilaçların hangileri kullanılıyor.
Curly nasılsın?
Artık azar azar süt içmeye başladım ben.Bugünde içtim canım.Bu bile büyük başarı sanki :)))