Ne ettiniz cocugun altinlarini bxvhxhxhx
Altınları satıp çanak antenle uydu almışNe ettiniz cocugun altinlarini bxvhxhxhx
Benm babam hiç yasayamadi. Gerçekten çalışırken öldü.Allah sabırlar versinmesajı okuyunca içim cız etti çok taze bir acı ne diyeceğimi bilemedim.
Onemli olan sosyal hayattan kismadan biriktirmek zaten benim cocuk semtimin guzel kolejlerinden birinde ayni zamanda kolumda dizi dizi ajdam var :) Cocugumdan kisarak mi aldim, hayir. Küçük yasta sayisiz kere ucak yolculuğuna cikti, tum doğum gunlerini guzel mekanlarda kutladım. Sayisiz kitabi, oyuncagi var. Benim yaptığımın 5 katini yapan da vardır. İnsan gelecegi de düşünecek. Farazi konuşuyorum kenara 20 atacagina 10 atarsin yine gezersin. Robot gibi yasamakta olmaz. Biraz da yetiştiren aileden kaynaklı, benim babam da sefaci bir adamdi kamarali teknelerde buyuduk, dedem desen zamaninda Istanbul'da chevroleti ile gezen sayili kisilerden. Eski zamanla şu zaman bir degil, mal mulk sahibi olmak cok daha zor. Herkes kazanci doğrultusunda ilerlemeli. Iyi bir semtte oturmuyorsanız, guzel devlet okulu bulmaniz zor. Mülteci yuvasina donmus hepsi, enflasyon ortada ozel okul fiyatları da ederinin üzerinde. Zor zamanlardan geçiyoruz. Kimine gore y.disi seyahatine çıkmak sosyal hayattir, kimine gore dışarda 1 kahve icmek. Yelpaze genis, herkes imkani doğrultusunda ilerlerAynen buradakiler nasıl diye merak ettim.
Ya da ben yine bildiğim yoldan devam.
Ben evde durunca çocukla aşırı daraliyorum.
Hem bana hem ona dışarısı iyi geliyor.
Bir de öğrencilerimden de anne baba çalışıyor ama bir etkinlige katılamayanlar oluyor bu da benim garibime gidiyor.
Ben çocuk imkan varken yesin içsin gezsin kafasindayim.
Kendim tek maaşlı ailede büyüdüğüm için belki de.
Hayır kardeşim. DeğilimGecmis olsun depremzede misiniz siz?
Birkere çaya çağırmıştım onu biryere içelim diye bana oraya gitsem üç gün ağlarım dedi.
Cehaletimi mazur görün, kolda dizi dizi ajdar nedir? Tek bildiğim ajdar var, o da cikita muzu söylüyorOnemli olan sosyal hayattan kismadan biriktirmek zaten benim cocuk semtimin guzel kolejlerinden birinde ayni zamanda kolumda dizi dizi ajdam var :) Cocugumdan kisarak mi aldim, hayir. Küçük yasta sayisiz kere ucak yolculuğuna cikti, tum doğum gunlerini guzel mekanlarda kutladım. Sayisiz kitabi, oyuncagi var. Benim yaptığımın 5 katini yapan da vardır. İnsan gelecegi de düşünecek. Farazi konuşuyorum kenara 20 atacagina 10 atarsin yine gezersin. Robot gibi yasamakta olmaz. Biraz da yetiştiren aileden kaynaklı, benim babam da sefaci bir adamdi kamarali teknelerde buyuduk, dedem desen zamaninda Istanbul'da chevroleti ile gezen sayili kisilerden. Eski zamanla şu zaman bir degil, mal mulk sahibi olmak cok daha zor. Herkes kazanci doğrultusunda ilerlemeli. Iyi bir semtte oturmuyorsanız, guzel devlet okulu bulmaniz zor. Mülteci yuvasina donmus hepsi, enflasyon ortada ozel okul fiyatları da ederinin üzerinde. Zor zamanlardan geçiyoruz. Kimine gore y.disi seyahatine çıkmak sosyal hayattir, kimine gore dışarda 1 kahve icmek. Yelpaze genis, herkes imkani doğrultusunda ilerler
Ay ajdammiş, ajdami da bilmiyorum gerciCehaletimi mazur görün, kolda dizi dizi ajdar nedir? Tek bildiğim ajdar var, o da cikita muzu söylüyor
Bu mesaj sonrası daha da içim burkulduBenm babam hiç yasayamadi. Gerçekten çalışırken öldü.
Çünkü abimin burnu b.ktan çıkmadı. Kumar borcu yaptı sürekli.. o da birkez bile of demeden babalık görevini. İşin tuhaf kısmı, babam abimin dogumgununde vefat etti
.Beni unutma der gibi
ajdam da değil ajda kızAy ajdammiş, ajdami da bilmiyorum gerci
Mesela bende temizlik konusunda öyleyim. Görümcemle kaynanam kapıyı nasıl ciflediklerini yerleri nasıl sildiklerini anlatırlar ballandıra ballandıra ben yormam kendimi. Yer sildiysem cam silmem canım kıymetlidir. Onlara garip gelir kendimide sorgulamam ben böyleyim. Sizde takmayın yani.Ben de öyleyim.
Az ekdersim olsa mesela alır cocugu yedirir içirir gezdiririm.
Evde durmam asla.
Yorumu buladım, bir yorumda kola ajda takılıyor ama çocuk icin para harcanmıyor tarzi bir cumle yazılmıştı :) Ona istinaden yazdım. Ajda bir bilezik modeliCehaletimi mazur görün, kolda dizi dizi ajdar nedir? Tek bildiğim ajdar var, o da cikita muzu söylüyor
ajdam da değil ajda kızince altın bilezikler var ya onlardan bahsediyor
hahaha son zamanlarda çok popülerleşti bende oradan biliyorumŞimdi googledan baktim neymis ajda diye. Bende de ajda varmiş meger ama adini bilmiyormuşum.Suan ogrendim