- 10 Ekim 2014
- 31.917
- 142.964
- 798
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
inanin yazmayi o kadar istedim ki.niyeyse birilerinin bilmesini ve durumumu degerlendirmesini de istedim resmen
Evet cerkesim ve dediginiz gibi kadina saygi duyulur.oyle kv gelin muhabbetleri de yoktur
Of yazmak cok zor ama kiskanclik yapiyordu diyeyim.su an kiskanclik adina da hicbirsey yok onda ama olgunlasti resmen
evet o bendim ve dogruydu duzmece falan degildi.belki bu benim icimde ama evet cocuklugum aile ortamim hep huzur icinde gecti.aileme cok duskunum hatta akrabalarima.su an da cocuklarimla esimle cok mutluyum gercekten cok iyi bir es .bende oyle takintilar var hadi birine birsey olursa aci cekersem diye.o an onlari yazmistim icimden gelenleri.ama tabiki bu durum beni uzuyor.belki bir baska konuda yine esimle mutlu oldugumu yazicam ama belki yazmaktan cekinirim artik herkes bunu biliyor diye.anlatabiliyor muyum bilmiyorum
8 bucuk yilEşiniz düzeleli kaç yıl oldu?
Belki de pasifim evet oyle tum dunyaya duyururum diyemedim hic .ama sonra mutlu oldum yine de.aslinda konu kotu ornek oldu gerecektenben affedemezdim, affetmezdim sanırım, büyük konuşmamak lazım ama aşırı pasif bir insansınız ya, okurken şok üstüne şok geçirdim, söyleyemedim söyleyemedim diyip durmuşsunuz bu kadar ezilip büzülmenin manası ne anlamadım? ben olsam tüm dünyaya duyururdum yeterki rezil olsun diye. hiç beğenmedim bu konuyu, kötü örnek, resmen ettiği yanına kar kalmış.
Evet aynen oyle ben de sanirim ailemde alisik olmayinca benden kaynaklanmasa da sorunlar cikaramadimSinirli andaki tepkilerimizin, anne-babamizin tepkilerine benzer oldugunu biliyor muydunuz? Mesela sinirliyken ortaligi yikip doken annemiz varsa biz de sinirlenince onun davranislarini taklit ederiz. Ben siddet ortaminda buyudugunu tahmin ettim esinizin. Asla annem/babam gibi olmayacagim diyip tipa tip anne babamiza benzer bir es bulmamiz/olmamiz gibi... (Esiniz babasina benzemis)
Ben konuda ne demek istediginizi cok iyi anladim. Buraya itiraf edebilmek bile cok buyuk bir adim bence sizin icin.
Evet yara var zaten bu konuyu acmamis olurdum tamamen unutsam.ama allah buyuk konusturmasin bir daha sikinti olmayacagini dusunuyorumKalbinizi kırmamak için fazla birşey dememeyi tercih edecegim, seçiminizi yapmış ve yeni bir düzen kurmuşsunuz.
Fakat bugun kan kaybından ölecek olmasanız da o yara öylece orada duruyor,
dikkat edin geçti zannederken başka bir yerden umulmadık şekilde başınızı agrıtmasın...
+1 adam dayak atmış özür bile dilememişben affedemezdim, affetmezdim sanırım, büyük konuşmamak lazım ama aşırı pasif bir insansınız ya, okurken şok üstüne şok geçirdim, söyleyemedim söyleyemedim diyip durmuşsunuz bu kadar ezilip büzülmenin manası ne anlamadım? ben olsam tüm dünyaya duyururdum yeterki rezil olsun diye. hiç beğenmedim bu konuyu, kötü örnek, resmen ettiği yanına kar kalmış.
:) Oradaki yaziniz. Hayatinizda hic kotu birsey yasamadiginiz, evliliginizin de hep iyi mukemmel ve huzurlu olduguydu. Hayatim boyunca mutluydum temali bir yaziydi. Burada milyon tane üye var. Yazinizin aklimda kalmis olması, yalan söylediginizi düşünmemdi. Hicbirsey mukkemmel değildir. Anlık mutluluklar herkeste var kimisinin uzun surer, kimisinin kisa. Insanız cok kotu seyler yasayip, unutup tekrar mutlu olabiliyoruz. Ama bu bizim HEP mutlu oldugumuz anlamina gelmiyor.
Bence bir psikologada gidin. Kendinizi fena kandiriyorsunuz.
İnanin olmayacagini biliyorum.8 yil oldu bir yanlisinj gormedim.dediginiz gibi caresizlikten cok baskalarini dusunmekten yasadim bunlari.Hayatı boyunca herhangi bir erkekten (eş, sevgili, baba, abi vb.) şiddet görmemiş kadın yoktur. Çoğu kadın maddi özgürlüğü olmadığı için susar, belli etmez. Sizin durumunuz daha başka.. yoğun bir fedakarlık örneği.. fakat çocuklarınızdan bağımsız olarak 'karşımdaki insan bu fedakarlığıma değer mi?' diye kendinize sorduğunuzda verdiğiniz samimi yanıt yaşadıklarınızın damıtılmış hali..
Yine de tüm bu yaşananların bir eğitimciye ait olması beni daha da üzdü. Umarım üzmeye kıyamadığınız kişiler için hayatınızı heba etmiyorsunuzdur ve umarım o korkunç günlerin tekrarı asla olmaz.
aslinda bunun acisini cok cekti.gercekten pisman oldu.ben aslinda hemen kanabilecek bir kadin degilim bu konuya bakinca farkindayim salak gibi gorunuyorum ama ben ondaki pismanliga emin oldum o kadar pisman oldu ki uzun sure kendini affedemedi ve bunu bana kanitladi+1 adam dayak atmış özür bile dilememiş
sonuç mutlu mesut yuvası var iki çocuğu var kimse ona hesap sormadı
ne güzel dünya
Hayatı boyunca herhangi bir erkekten (eş, sevgili, baba, abi vb.) şiddet görmemiş kadın yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?