- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
ne bılıyım tatlım
herkes oyle dusunmuyor mu
hanı ona gore bız yer bakalım
tarıh belırleyelım adı bellı olsun bı hızaya gırelım diye dusunmustum
cnm gec olsun güç olmasın sende bırak artık çeyizi sana neden bu eksik die sorma haklarımı var onların alma gez toz harca giy sende yaşa hayatını yıpratma kendini bidaha mı gelceksin dünyaya herşeyi güzel yaşa ağırdan al bakalım o düşüncekmi evliliğinizi sen kadar
ama bu işlerin bir sırası vardır,önce tanışır aileler,sonra isteme olur sonra nişan tarihi kararlaştırılır.daha isteme olmadan ilerisini düşünme canım ,ya
yanı rahat bıraksam son üç ay ıçınde hallederiz herseyı diyecek
valla bende sadece kendim ıcın bırıktırıyorum bu konuyu açtığımdan beri
ya bende bu dünyaya bir kere geldim
tamam sıkıntı çekilir de
samimiyet olunca ıyı niyet olunca çekersin:)
canım yer ayarlayalım diye öyle duşunmuştum
yanı bu gıdışle zaten evlenemeyeceğiz gibi geliyor
ıyıce umutsuzlastım
bana zamanında yok çeyiz al bılmem ne al derken
bosver sımdı alma ılerıde alırız demedı
ama sımdı hep hallederız bılmem ne hep bu modda ben buna kızıyorum
erkekler öledr tatlım sıkıya gelemez karışmak istemezler sen hallet sen bitir herseyi derler yorulmak düşünmek onlara göre deil
offff ya çok mu aşıksın bu sorumsuz adama,sanki evlensenizde hep böyle devam edecek gibi geliyor bu adam
yanı artık cok ask kalmadı
bı garıp haldeyım
hep huzursuzum
bırseyler duzelır dıye umdugumdan sanırım bunlar
ama tatlım ben
gunduz yogun bır ıste calısıyorum aksamları ders calısıyorum
bırde benım stresten ve yorgunluktan etkılenen bır hastalıgım var
o cok rahat bır ıste calısıyor
aksamları ders calısmıyor
yanı full tıme boş
sen çeyizini yine al , ne demiş eskiler " gelin ata binmiş ,ya nasip demiş."
ben bu damat adayını pek gelecek vadeediyor görmedim açıkçası:26: seven adam tüm yükü omuzlar,can atar hatta,üzerine artı yük bindirmez...hiç unutmuyorum bir arkadaşım vardı eski çalıştığım yerde; kızın düğün hazırlıklarına şahit olmuştum.yatak odasını bile aldırmadı adam,çoğu şeyi aldı..üstelik kızın durumu da hiç fena değildi ama adam da milyoner değildi yani...sen şimdi bu kadar fedakarsın ,nazlanıyor adam sonra ne olcak?? tek başına mı doğurmaya gideceksin sen? doğum parasını da sana mı ödetcek üzülceksen şimdi üzül,sonrası hayırsızsa
sen çeyizini yine al , ne demiş eskiler " gelin ata binmiş ,ya nasip demiş."
ben bu damat adayını pek gelecek vadeediyor görmedim açıkçası:26: seven adam tüm yükü omuzlar,can atar hatta,üzerine artı yük bindirmez...hiç unutmuyorum bir arkadaşım vardı eski çalıştığım yerde; kızın düğün hazırlıklarına şahit olmuştum.yatak odasını bile aldırmadı adam,çoğu şeyi aldı..üstelik kızın durumu da hiç fena değildi ama adam da milyoner değildi yani...sen şimdi bu kadar fedakarsın ,nazlanıyor adam sonra ne olcak?? tek başına mı doğurmaya gideceksin sen? doğum parasını da sana mı ödetcek üzülceksen şimdi üzül,sonrası hayırsızsa
pırlantacım,biliyorum üzülüyorsun..dost acı söyler derler...inanki empati yapıyorum,o şekilde yazıyorum..zamanında çektik bizde farklı da olsa yol ayrımlarına geldik...gelecek söz konusuysa şuan üzülmek tek çıkar yol...hani olumlu bişiyler görsem ve görsek arkadaşlarla hiç der miyim böyle şeyler:26: kolay mı sanıyorsun? aynı şeyleri ben yazsam belkide sen de bana derdin,demenide isterdim...inşallah herşey gönlünce olur,tüm yorumlarım tersine çıkar da mutlu olursun,gerçekten çok isterim bunu
kendin için olanı sen daha iyi bilirsin tabi..ama dediğin gibi bir kere oluyor insan gönlünce olsun ister...herşeyin hayırlısı