dügününüzde sadece kayinvalidenizmi taki takacak muhakkak yakin akrabalar da takar biseyler ,onlari toplayin hepsine el koyun hepsi sizindir
pirlantaya giden paraya ben cok acirim , tabi sizin zevkiniz, ama taki bozdurmaya gelince, ben dügünden sonra set takimim ve babamin hediyesi haric gerisini bozdurup bir katilim bankasina altina altin hesabina yatirdim, yani para olarak degil örnegin 250 gr altin aldim bu hesapta degerleniyor , örnegin altin ciktiginda satip düstügünde aliyorum. meraklasina bilgi olsun diyelim .hem karlida yastik altindan daha iyi.ayrica set takimi esim gitmis görümcemle almis ben begenmesitim , dügünden sonra üstüne birkac altin koyup degistirmistim .
esinin askerligine gelince benim esimde alman vatandasligina sirf askerlik yapmamak icin gecmis, yurt disinda bir türk olarak yurtta askerligini yapsa bile yine bedel ödüyor burdakiler, herneyse simdi türk vatandasi olmak istiyor bu bedelliyidi duydu, simdi tekrar türk vatandasligina gecip bedelli olarak yapmak istiyor.
dogrusu bu durum benide sinir ediyor, bizde esimle dügün yaparken hicbir destek görmedik. isin tuhaf yani ben dügün istemedim nikah olsun dedim. ama esimin ailesi kendileri bisey yapmaz ama hicbiseyden de geri kalmazlar.
ev esyasi desen 2 senelik evliyim bircok eksigim var. cünkü esim hicbir birikim yapmamis , burda üniversite okumus burslu babadan bes kurus yok , birde burasi almanya düsün artik bu insanlar 70 lerden beri burda insan biseyler yapar coluguna cocuguna degil mi?
esim de ayni sizin esiniz gibi birikm yapmamis calsirken spor arabalar v.s ..arabada banka kredisi, yani ayranim yok .... cahillik genclik iste
simdi finans yönetimi benim elimde , herseyi kistim 2 sene öncesine göre bircok sikintiyi atlattik , ki kimse yanimizda olmadi kimseyede demedik zaten cünkü fayda yok .
simdi cok sükür iyiyiz.
velhasilkelam, akilli ol para isinden esin anlamyiorsa esini sen yönlendir. askerlik konusunda ödesinler paralari var ise n"omus yani hic naz yapmayin , hem senin sorunun degil bu ogullari madem zamaninda kiymamislar versinler parayi yaptirsinlar.