Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki de siz cok guzelsinizdir bir su kadina bi adama bak puuu diye bakiyorlardir bilemeyiz :)Kızlar ben yeni evli sayılırım. Şu an yaşadığımız şehir biraz kalabalık baya üniversite öğrenci şehri gibi oldu neredeyse. Ben eskiden küçük sakin bir sehirde yasardım o yüzden boyle şeylere pek rastlamazdım o yüzden şu an garipsiyorum belki de. Burada eşimle gezerken özellikle üniversite ögrencileri falan ben yanında olduğum halde sapık gibi eşime bakıyorlar. Kac kere denk geldim. Eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar gibi bir şey saçmalamıycam çünkü bunlar göreceli şeyler. Ama o kadar denk geldim ki hatta gözümü dikip baktım bazı kızlar bana bakıp sonra eşime bakmaya devam etti. Belki eşin bakmıyorsa önemseme diyeceksiniz ama kendime engel olamıyorum eşime patlamak istiyorum hatta. Biliyorum çok mantıksız ama hislerime engel olamıyorum geriliyorum. Bu kızların bu terbiyesizligi ayrı bir mesele ama benim de bu kadar takmamam gerekir bunu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz yaşayınca ne yapıyorsunuz akıl verin
Çirkin kızlar baksa yine aynı mı düşünürdünüz? Bence siz küçük yerde yaşayıp büyük şehre geldiğiniz için böyle hissediyorsunuz. Bir şey olsa rekabet edemem çünkü buraya ait değilim hissi mi var? Kızların bakışlarını değil eşinizin bakışlarını önemseyin. Hiç bir şey yapmayan, kendi halindeki adamı huzursuz etmeyin. Beni dünyanın en güzel kızı gibi hissettirir diyorsunuz. Doğru düzgün bir adam bulmuşsunuz, durduk yere tatsızlık çıkarmayın. Yanında karısı olan adama bakana da laf söylerim vs bunu sakın yapmayın. Bakmıyorum, asıl kocanız bana bakıyor veya baktığımı nerden anladınız siz de bana mı baktınız der uzar da uzar ve siz suçlu histerik kıskanç eş olursunuz.Normalde eşimle kendimi her konuda eşit görürdüm dış görünüş umrumda değildi ama artık sanki eşime göre daha çirkinim hissi uyandı ben de. Kendimi milletle kıyaslamaya başladım. Eşim normalde dünyanın en güzel kızı gibi hissettirir hakkını yiyemem. Ama son zamanlarda kendimi ikna edemiyorum kıyaslama yapmamaya. Kendimi çirkin hissedip kıyaslıyorum olay berbat bir hal aldı eşime daha çok kafayı takmaya başladım eskiden böyle değildim
Empati yapın, siz hiç karşılık vermediğiniz bakmadığınız ilgilenmediğiniz halde eşiniz erkekler sana niye bakıyor diye darlasa mutsuz olmaz mısınız? Ama ben bakmıyorum farkında bile olmuyorum, eşim niye böyle yapıyor demez misiniz? Bu forumda kocaları bir gömmediğimiz üstlerine toprak atmadığımız kalıyor. Pislik adamın biri gidiyor biri geliyor. Gözleri fıldır fıldır kocasından şikayetçi çok üye var. Düzgün, temiz, ahlaklı, terbiyeli, karısına değer veren adamlar artık karaborsa. Bulunca şükür etmek, böyle davranmamak gerek. Yani en ufak bir şüphe olsa tamam da kızlar bakıyor diye adamların huzurunu kaçırmayınYa hayir asla oyle bir insan degilim ama nedense bu konuya gereginden fazla takildim neden boyle oldu bilmiyorum sacma bir kıskanclık
Zaten adım başı herkes bakıyor demedim ki. Genelde erkeklere çok bakılmaz evet ama devir değişti maalesef bazı kızlar çok farklı bakın burada okuyoruz evli erkeklere kafayı takan saçma kızları. Artik devir saçma bir hal almaya başladı. Bu sadece kızlar değil erkekler de buna dahil tabi. Yani herkes dönüp dönüp bakıyor değil ama rastlıyorum ara ara. Ben sadece kendi duygularımduygularına nasıl hakim olurum onu soruyorum
altında böyle bir neden olduğunu anlamıștım. bunu kendine itiraf etmen çok güzel bir bașlangıç.Normalde eşimle kendimi her konuda eşit görürdüm dış görünüş umrumda değildi ama artık sanki eşime göre daha çirkinim hissi uyandı ben de. Kendimi milletle kıyaslamaya başladım. Eşim normalde dünyanın en güzel kızı gibi hissettirir hakkını yiyemem. Ama son zamanlarda kendimi ikna edemiyorum kıyaslama yapmamaya. Kendimi çirkin hissedip kıyaslıyorum olay berbat bir hal aldı eşime daha çok kafayı takmaya başladım eskiden böyle değildim
Yolda ki tüm erkekler neden size bakmıyor da kızlar eşine bakıyor biraz düşün derim . Bakana bakılır diye düşünüyorumKızlar ben yeni evli sayılırım. Şu an yaşadığımız şehir biraz kalabalık baya üniversite öğrenci şehri gibi oldu neredeyse. Ben eskiden küçük sakin bir sehirde yasardım o yüzden boyle şeylere pek rastlamazdım o yüzden şu an garipsiyorum belki de. Burada eşimle gezerken özellikle üniversite ögrencileri falan ben yanında olduğum halde sapık gibi eşime bakıyorlar. Kac kere denk geldim. Eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar gibi bir şey saçmalamıycam çünkü bunlar göreceli şeyler. Ama o kadar denk geldim ki hatta gözümü dikip baktım bazı kızlar bana bakıp sonra eşime bakmaya devam etti. Belki eşin bakmıyorsa önemseme diyeceksiniz ama kendime engel olamıyorum eşime patlamak istiyorum hatta. Biliyorum çok mantıksız ama hislerime engel olamıyorum geriliyorum. Bu kızların bu terbiyesizligi ayrı bir mesele ama benim de bu kadar takmamam gerekir bunu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz yaşayınca ne yapıyorsunuz akıl verin
Burka da giyebilirGuldurdunuz inanın böyle bir insan değilim bu gurur duyulacak bir şey de değil. Benim sorum benim bu saçma kıskançlık duygum başka yerlere çekmeye gerek yok
Evet sizin de bildiğiniz gibi çok mantıksız. Ve evet yine sizin de bildiğiniz gibi takmamanız lazım.Kızlar ben yeni evli sayılırım. Şu an yaşadığımız şehir biraz kalabalık baya üniversite öğrenci şehri gibi oldu neredeyse. Ben eskiden küçük sakin bir sehirde yasardım o yüzden boyle şeylere pek rastlamazdım o yüzden şu an garipsiyorum belki de. Burada eşimle gezerken özellikle üniversite ögrencileri falan ben yanında olduğum halde sapık gibi eşime bakıyorlar. Kac kere denk geldim. Eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar gibi bir şey saçmalamıycam çünkü bunlar göreceli şeyler. Ama o kadar denk geldim ki hatta gözümü dikip baktım bazı kızlar bana bakıp sonra eşime bakmaya devam etti. Belki eşin bakmıyorsa önemseme diyeceksiniz ama kendime engel olamıyorum eşime patlamak istiyorum hatta. Biliyorum çok mantıksız ama hislerime engel olamıyorum geriliyorum. Bu kızların bu terbiyesizligi ayrı bir mesele ama benim de bu kadar takmamam gerekir bunu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz yaşayınca ne yapıyorsunuz akıl verin