• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok mu abartıyorum?

Yani çok haklısın ama eşine sakın patlama onun bir suçu yok ki sen ona güvendiğini göster. Yapacak olan adam zaten yapar kızların bakmasına bile gerek yok. Önemli olan sizin aranızdaki güven. Eşine patlayarak bunu sakın zedeleme.
Çok haklısınız ben saçmalıyorum zaten kendime kızıyorum: (

Ben gereksiz övünmeyi sevmem o yüzden yazmak istemedim ama eşim gayet yakışıklı bir erkek. Bunu yine övünerek soylemem çünkü bu benim için önemsiz bir şey. Ama kör değilim maalesef gözünü çok uZun süre dikenler oluyor. Ben her gun oluyor demiyorum ama kaç kere denk geldim gerçekten uydurduğum bir mesele değil. Bir keresinde eşim de fark etti bu durumu
Hangi şehir bu bahsi gecen öğrenci dolu olan

neden bununla gurur duymayı denemiyorsun. sürekli çok öğrenci var demek yerine dıșarıdakilerden rahatsız olmak yerine kendini biraz daha gelistirip eșinin yanında daha özgüvenle durup keyfini çıkarmayı denemiyorsun.

gurur duy kocanla alnına dövmesini yaptır, işaret fişeği gibi adam. Alnından öp helalim de.
Guldurdunuz :D inanın böyle bir insan değilim bu gurur duyulacak bir şey de değil. Benim sorum benim bu saçma kıskançlık duygum başka yerlere çekmeye gerek yok

doğru diyorsunuz da herkes bir değil öyle değil mi? Genel konuşmayız eşim kendine iyi bakan iyi görünümlü birisi
muhakkak öyledir, sizin gözünüze de ekstra hoş görünüyordur ama her görenin dönüp dönüp bakacağı bi erkek yok vallahi yok bu ülkede. ha eşim İtalyan Sırp filan deseniz olabilir diyeceğim de. yeni evlilik hezeyanları yaşıyorsunuz geçer zamanla

yani bir de degil iki de degil ayri ayri insanlar bakip duruyor mu? size mantikli geliyor mu?
koca sehirde erkek kitligi mi var da bakiyorlar? bir yara izi , ampütelik durumu durumu- ilginc dovmesi falan mi var (bizim insanimiz boyle durumda dik dik bakmayi sever)? esiniz bir ünlüye, instagram fenomenine falan mi benziyor? konusanlar'in falan bir bölümüne cikti viral oldu da insanlar "aaa o mu acaba" diye mi bakiyor?
eger bunlarin hepsine cevabiniz hayirsa
bana bütün "gözünü dikti bana bakti" diyenler gibi sizin de hüsnükuruntunuz gibi geldi. nedense birilerinin devamli baktigini düşünen herkes ciddi bir sekilde inanarak söylerler ama hayatin dogal akisina aykiri bir sey herkesin size bakmasi. cok rahatsiz oluyorsaniz da yapacak bir sey yok. kalitesiz ve renkli gunes gözlüklerinden kullanin o carsidan gecerken. gorus kaliteniz azalinca insanlarin süzdüğünü göremezsiniz
Neden eşime bakıp bakmadıklarına sizi ikna etmek zorundayım? Sizce burada sorum bu mu? Ben her gün tonlarca kız mi dedim? Evlendigimizden beri rastlıyorum dedim bana da bakanlar oluyor herkes herkese bakıyor zaten ben burada bu saçma duygumu nasıl yenerim ne yapmalıyım diye soru sordum belki kocam dünya yakışıklısı Allah Allah ya. Ben böyle saçma sapan şeylerle övünmem ama eşime kimsenin bakmadığını ikna etme çabaniz şu durumda gereksiz

Ben gereksiz övünmeyi sevmem o yüzden yazmak istemedim ama eşim gayet yakışıklı bir erkek. Bunu yine övünerek soylemem çünkü bu benim için önemsiz bir şey. Ama kör değilim maalesef gözünü çok uZun süre dikenler oluyor. Ben her gun oluyor demiyorum ama kaç kere denk geldim gerçekten uydurduğum bir mesele değil. Bir keresinde eşim de fark etti bu durumu
2 kez yaşanmış bu uzun bakmalar sanırım. Yani olabilir. Yakışıklı, iyi giyimli bir erkek bazı genç kızların için bakılasi gelebilir. Konuyu sürekli oluyor gibi açmışsınız. Üzerine çok duralacak bir şey olduğunu düşünmüyorum bunun açıkçası. Siz herkes bakıyor düşüncesinden sıyrılıp etrafa odaklanmazsaniz daha az rahatsız olabilirsiniz belki. Sonuç olarak insanlara yapabileceğiniz bir şey yok.

Neden eşime bakıp bakmadıklarına sizi ikna etmek zorundayım? Sizce burada sorum bu mu? Ben her gün tonlarca kız mi dedim? Evlendigimizden beri rastlıyorum dedim bana da bakanlar oluyor herkes herkese bakıyor zaten ben burada bu saçma duygumu nasıl yenerim ne yapmalıyım diye soru sordum belki kocam dünya yakışıklısı Allah Allah ya. Ben böyle saçma sapan şeylerle övünmem ama eşime kimsenin bakmadığını ikna etme çabaniz şu durumda gereksiz
Size önerim bakmayın insanlara eşinize bakın oda size baksın siz mutlu o mutlu . Eşiniz farketmıyor çünkü adam bakmıyor sizde bakmayın

muhakkak öyledir, sizin gözünüze de ekstra hoş görünüyordur ama her görenin dönüp dönüp bakacağı bi erkek yok vallahi yok bu ülkede. ha eşim İtalyan Sırp filan deseniz olabilir diyeceğim de. yeni evlilik hezeyanları yaşıyorsunuz geçer zamanla
Zaten adım başı herkes bakıyor demedim ki. Genelde erkeklere çok bakılmaz evet ama devir değişti maalesef bazı kızlar çok farklı bakın burada okuyoruz evli erkeklere kafayı takan saçma kızları. Artik devir saçma bir hal almaya başladı. Bu sadece kızlar değil erkekler de buna dahil tabi. Yani herkes dönüp dönüp bakıyor değil ama rastlıyorum ara ara. Ben sadece kendi duygularımduygularına nasıl hakim olurum onu soruyorum

Ben ne yapayım 198 boyunda spor yapan kocam var bi ortama girince kadın erkek yaşlı genç fark etmeden bakıyor 🤣 alıştım artık. Öğrencilerin olduğu yere gitmeyin. Belki siz bakıyorsanız onlara onlar da aize bakıyordur

Of baygınlık geçireceğim. Yorum atıyorsunuz hala öğrenci de öğrenci. Başka yere gittiğiniz de eşinize hiç bakılmayacak mı? Sadece öğrenci olan kızlar mı YAKIŞIKLI(!) erkeklere bakıyor? Nerede oturuyorsunuz çok merak ettim. Bir an önce oradan taşının gerçekten.
Öğrenci deme sebebim kalabalikligini anlamanız. Her türlü insan olabiliyor. Herkes yapıyor bunu demiyorum tek takintim da öğrenciler değil. Ben yaşadığımız yerin durumunu anlatıyorum. Eski yaşadığım şehir o denli kalabalık değildi ve şehir kalabalikliginda öğrencilerin yüksek payı var söylemek istediğim şeyi doğru yerden anlayın

Zaten adım başı herkes bakıyor demedim ki. Genelde erkeklere çok bakılmaz evet ama devir değişti maalesef bazı kızlar çok farklı bakın burada okuyoruz evli erkeklere kafayı takan saçma kızları. Artik devir saçma bir hal almaya başladı. Bu sadece kızlar değil erkekler de buna dahil tabi. Yani herkes dönüp dönüp bakıyor değil ama rastlıyorum ara ara. Ben sadece kendi duygularımduygularına nasıl hakim olurum onu soruyorum
işte duygularınıza hakim olmak için, benim kocam dünyanın en yakışıklı erkeği bütün kızlar da kurt gibi onu kolluyor diye düşünmeyi bırakacaksınız önce. kocam eli yüzü düzgün normal bi adam, üniversiteli kızlar da kendi ortamlarından çıtır çıtır çocuklar dururken benim kocamın peşinde niye sürünsün diye kendinizi akla mantığa davet edeceksiniz. adamı gözünüzde büyütmeyecek, genç hemcinslerinizi de düşman bellemeyeceksiniz. o zaman duygularınızı hale yola koymuş olursunuz. ayrıca nasıl bi üniversite şehriymiş burası, ben eskişehirliyim üniversite şehirlerinin kralı orasıdır kızların yolda adam kestiklerine hiç şahit olmadım

acaba kendınıze guvenınız mi yok madem eşinizde başı yerde biriyse . Adam evden yalnız çıkmıyor mu hiç kendınızi hasta edersiniz bu düşüncelerle .

Sonuçta yolda insanlar gözlerini kapatarak yürümüyorlar dediğiniz gibi kalabalıksa da tabıkıde birbirilerine bakarak ve çarpmamak ıcın dıkkat ederek yürürler
Tabiki çıkıyor. Ama beraber çıktığımızda böyle bir seye rastlarsam gereğinden fazla takılıyorum. Özgüvenim son zamanlarda düşmeye başladı o da ayrı bir mesele. Ancak bu bakma aman carpmayalim bakmasi değil bunları ayırt edebiliyorum şükür. Ki Ben adım başı eşime bakıyorlar sürekli demedim ama bakanlar oluyor. Ama benim bu denli takılmam saçmalık

Back