• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok mu abartıyorum?

Neden eşime bakıp bakmadıklarına sizi ikna etmek zorundayım? Sizce burada sorum bu mu? Ben her gün tonlarca kız mi dedim? Evlendigimizden beri rastlıyorum dedim bana da bakanlar oluyor herkes herkese bakıyor zaten ben burada bu saçma duygumu nasıl yenerim ne yapmalıyım diye soru sordum belki kocam dünya yakışıklısı Allah Allah ya. Ben böyle saçma sapan şeylerle övünmem ama eşime kimsenin bakmadığını ikna etme çabaniz şu durumda gereksiz
e siz oyle diyorsaniz oyledir ama bence öyle degil:)
siz esinizi cok sevdiginiz için size öyle geliyor. belki de o gözünü dikti dediğiniz kisi miyop bile olabilir:) o bakti ben ona baktim o bir daha bakti falan dediginiz olay kadinin herseyden habersiz uzaklardan bekledigi arkadasina bakma hadisesi bile olabilir😅
sacma duygunuzu da yenecek bir sey yok ki. gercekten dediginiz gibi baksalar bile bakanin gozlerine mil cekecek haliniz yok. gormemeye çalışın- umursamayin. bakan da bakar gider zaten

Tabiki çıkıyor. Ama beraber çıktığımızda böyle bir seye rastlarsam gereğinden fazla takılıyorum. Özgüvenim son zamanlarda düşmeye başladı o da ayrı bir mesele. Ancak bu bakma aman carpmayalim bakmasi değil bunları ayırt edebiliyorum şükür. Ki Ben adım başı eşime bakıyorlar sürekli demedim ama bakanlar oluyor. Ama benim bu denli takılmam saçmalık
Eşinize belli etmeyin .
bu özgüven düşüklüğünü de farketmediği bakışları da . kendını fasulyeden nimet zannedip kadın ne hallere geldi demekki gözler üstümde diyip kafasını kaldırıvermesin sizin yokluğunuzda .

2 kez yaşanmış bu uzun bakmalar sanırım. Yani olabilir. Yakışıklı, iyi giyimli bir erkek bazı genç kızların için bakılasi gelebilir. Konuyu sürekli oluyor gibi açmışsınız. Üzerine çok duralacak bir şey olduğunu düşünmüyorum bunun açıkçası. Siz herkes bakıyor düşüncesinden sıyrılıp etrafa odaklanmazsaniz daha az rahatsız olabilirsiniz belki. Sonuç olarak insanlara yapabileceğiniz bir şey yok.
Bu bana bakıp tekrar eşime bakma olayı iki kez oldu. Yoksa bakanlar yine oldu bu şehire geldiğimizden beri. Demiyorum ki her gün bakıyorlar diye ama oldu ışte. Ben kendime kızıyorum zaten özgüvenim düştü kendimi kıyaslamaya başladım eşime biri baktiysa icten ice bakan kiz benden daha güzel demeye başladım bunların hepsi saçmalık bunu nasıl aşıcam ben bunu öğrenmek istiyorum

Ben ne yapayım 198 boyunda spor yapan kocam var bi ortama girince kadın erkek yaşlı genç fark etmeden bakıyor 🤣 alıştım artık. Öğrencilerin olduğu yere gitmeyin. Belki siz bakıyorsanız onlara onlar da aize bakıyordur
Her yer çok kalabalık burada maalesef :( siz umursamıyorsaniz ne güzel bana da akıl verin nasıl rahat olunuyor ozguvensiz olmaya başladım artık: (

işte duygularınıza hakim olmak için, benim kocam dünyanın en yakışıklı erkeği bütün kızlar da kurt gibi onu kolluyor diye düşünmeyi bırakacaksınız önce. kocam eli yüzü düzgün normal bi adam, üniversiteli kızlar da kendi ortamlarından çıtır çıtır çocuklar dururken benim kocamın peşinde niye sürünsün diye kendinizi akla mantığa davet edeceksiniz. adamı gözünüzde büyütmeyecek, genç hemcinslerinizi de düşman bellemeyeceksiniz. o zaman duygularınızı hale yola koymuş olursunuz. ayrıca nasıl bi üniversite şehriymiş burası, ben eskişehirliyim üniversite şehirlerinin kralı orasıdır kızların yolda adam kestiklerine hiç şahit olmadım
Konu açtığımda eşimle övunmus muyum? Ben böyle ovunmeleri sevmem.esimle de karakterini sevdiğim için evlendim asla dış görünüşe bakan bir insan olmadım. Bunlarla övünmek itici geldi ancak buradaki herkes ikna bekliyor maalesef. Siz denk gelmediniz demek ki. Ben kendi kuzenlerimin erkek kestiğini biliyorum sürekli gözleriyle :) ki yakışıklı olsun ya da olmasın bu tip şeylerden muzdarip tek kisi ben değilim. Ayrıca ben tüm hemcinslerimi kotulemem asla. Ancak eşi yanında dururken adama bakana da lafımi söylerim ben sizi herhangi bir seye ikna etmek zorunda değilim sorun başka cevap vermeyecekseniz susun lutfen

Yani aşırı ve gereksiz kıskançlık yaptığınızın siz de farkındasınız ve kabul ediyorsunuz. Bu güzel bir şey. İlk adım farkında olmaktır. Bu duruma engel olmak için bakış açınızı değiştirmeniz gerek. Çevrenize bakmayın, eşinizle el ele tutuşun cicim aylarının tadını çıkarın, mutlu olmaya bakın. Boşverin elalemi, siz kendinize ve eşinize bakın. Gerisi önemli değil.

Her yer çok kalabalık burada maalesef :( siz umursamıyorsaniz ne güzel bana da akıl verin nasıl rahat olunuyor ozguvensiz olmaya başladım artık: (
Açıkcası umrumda değil kıskanç bi kadın değilim. Yapacak olan her şekilde yapıyor. Ne çirkin böcek tipli adamlar aldatıyor. Adam asker dağa gidiyor 2313232 tane erkeğin içinde aldatıyor. Karakter meselesi. Aldatılırsam da benle alakası yok ki daha önce eski sevgilim tarafından aldatıldım. Karısı telefonunu vs takip ettiği halde aldatılan tanıyorum. Eşime güveniyorum iki genç kız baktı diye oynamaz bi tarafı üstüne miyop 🤣 görmüyor yani gözlüğü işte bilgisayarda vs takıyor. İş ortamında bir sürü kadın var. Kendine güven canım. Eşşeğin aklına kabuk sokma. Boşuna da huzursuz olma. Eşin çoook zengin değilse çoğu genç kızın umrunda olmaz zaten artık genç kızları aileler el üstünde tutuyor çok nadir öyle insan. Kanı bozuğa çare yok

Eşinize belli etmeyin .
bu özgüven düşüklüğünü de farketmediği bakışları da . kendını fasulyeden nimet zannedip kadın ne hallere geldi demekki gözler üstümde diyip kafasını kaldırıvermesin sizin yokluğunuzda .
Evet eşimin de bu durumda simarip kendini bir şey sanmasın istemiyorum ona bir daha böyle bir konu acmiycam asla

Açıkcası umrumda değil kıskanç bi kadın değilim. Yapacak olan her şekilde yapıyor. Ne çirkin böcek tipli adamlar aldatıyor. Adam asker dağa gidiyor 2313232 tane erkeğin içinde aldatıyor. Karakter meselesi. Aldatılırsam da benle alakası yok ki daha önce eski sevgilim tarafından aldatıldım. Karısı telefonunu vs takip ettiği halde aldatılan tanıyorum. Eşime güveniyorum iki genç kız baktı diye oynamaz bi tarafı üstüne miyop 🤣 görmüyor yani gözlüğü işte bilgisayarda vs takıyor. İş ortamında bir sürü kadın var. Kendine güven canım. Eşşeğin aklına kabuk sokma. Boşuna da huzursuz olma. Eşin çoook zengin değilse çoğu genç kızın umrunda olmaz zaten artık genç kızları aileler el üstünde tutuyor çok nadir öyle insan. Kanı bozuğa çare yok
Eşim çok zengin değil orta hal. Evet eşimi de böyle şımartmak istemiyorum aslında söylediklerinizi dinlemeye çalışıcam çok haklısınız

Konu açtığımda eşimle övunmus muyum? Ben böyle ovunmeleri sevmem.esimle de karakterini sevdiğim için evlendim asla dış görünüşe bakan bir insan olmadım. Bunlarla övünmek itici geldi ancak buradaki herkes ikna bekliyor maalesef. Siz denk gelmediniz demek ki. Ben kendi kuzenlerimin erkek kestiğini biliyorum sürekli gözleriyle :) ki yakışıklı olsun ya da olmasın bu tip şeylerden muzdarip tek kisi ben değilim. Ayrıca ben tüm hemcinslerimi kotulemem asla. Ancak eşi yanında dururken adama bakana da lafımi söylerim ben sizi herhangi bir seye ikna etmek zorunda değilim sorun başka cevap vermeyecekseniz susun lutfen
Adam da seni sevmiş ki evlenmiş demek, eli işte gözü oynaşta biri olsaydı kızların ilgisinden dolayı evlenmeyi tercih etmeyip bekar kalırdı. Baksalar ne olacak, eşin gidip onlara mavi boncuk mu dağıtacak? Hem eşine güvendiğini söylüyorsun, hem de adamı uçan dişi sinekten bile kıskanıyorsun. Böyle gidersen hem kendine, hem de evliliğine zarar verirsin.

Yani aşırı ve gereksiz kıskançlık yaptığınızın siz de farkındasınız ve kabul ediyorsunuz. Bu güzel bir şey. İlk adım farkında olmaktır. Bu duruma engel olmak için bakış açınızı değiştirmeniz gerek. Çevrenize bakmayın, eşinizle el ele tutuşun cicim aylarının tadını çıkarın, mutlu olmaya bakın. Boşverin elalemi, siz kendinize ve eşinize bakın. Gerisi önemli değil.
Haklısınız etrafı görmemeye çalışicam sadece eşime odaklanicam.evet farkındayım maalesef yanlış yaptığımın

Adam da seni sevmiş ki evlenmiş demek, eli işte gözü oynaşta biri olsaydı kızların ilgisinden dolayı evlenmeyi tercih etmeyip bekar kalırdı. Baksalar ne olacak, eşin gidip onlara mavi boncuk mu dağıtacak? Hem eşine güvendiğini söylüyorsun, hem de adamı uçan dişi sinekten bile kıskanıyorsun. Böyle gidersen hem kendine, hem de evliliğine zarar verirsin.
Evet hem özgüvenim düştü hem pskopata bağladım. Özgüvenimi geri kazanmak istiyorum :(

Eşim çok zengin değil orta hal. Evet eşimi de böyle şımartmak istemiyorum aslında söylediklerinizi dinlemeye çalışıcam çok haklısınız
Yani bakıyorlar harekete geçilmediği sürece sorun yok. Kendine neden güvenmiyorsun eşini kendine göre daha çekici mi buluyorsun. Genç kız görünce moralin bozuluyorsa hayat zehir olur. Her zaman bizden güzeli ve genci olacak. Bu önemli değil. Mutsuz etmemeli

direkt sorunuza cevap vereyim; duygularını nasıl kontrol altına alırsınız 1) Bakış açınızı değiştirerek 2) Bastırıp belli etmeyerek 3) Yaşadığınız şehri değiştirerek 4) Eşinizi değiştirerek.

Yani bakıyorlar harekete geçilmediği sürece sorun yok. Kendine neden güvenmiyorsun eşini kendine göre daha çekici mi buluyorsun. Genç kız görünce moralin bozuluyorsa hayat zehir olur. Her zaman bizden güzeli ve genci olacak. Bu önemli değil. Mutsuz etmemeli
Normalde eşimle kendimi her konuda eşit görürdüm dış görünüş umrumda değildi ama artık sanki eşime göre daha çirkinim hissi uyandı ben de. Kendimi milletle kıyaslamaya başladım. Eşim normalde dünyanın en güzel kızı gibi hissettirir hakkını yiyemem. Ama son zamanlarda kendimi ikna edemiyorum kıyaslama yapmamaya. Kendimi çirkin hissedip kıyaslıyorum olay berbat bir hal aldı eşime daha çok kafayı takmaya başladım eskiden böyle değildim

Normalde eşimle kendimi her konuda eşit görürdüm dış görünüş umrumda değildi ama artık sanki eşime göre daha çirkinim hissi uyandı ben de. Kendimi milletle kıyaslamaya başladım. Eşim normalde dünyanın en güzel kızı gibi hissettirir hakkını yiyemem. Ama son zamanlarda kendimi ikna edemiyorum kıyaslama yapmamaya. Kendimi çirkin hissedip kıyaslıyorum olay berbat bir hal aldı eşime daha çok kafayı takmaya başladım eskiden böyle değildim
bunun önüne geçmezsen hayat sana zindan olur. Chat gptye yaz terapistim ol de. Bir adım at. Küçük küçük başlar sonra kocaman bi karanlık huzursuzluk tepene çöker

Back