• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok mu abartıyorum?

Aşkım paraya kıyıp öğrencinin gidemediği yerlerde gezin :)
Ya yeni evlilik kıskançlığı geçer anacım
Kocan da seni ünili erkeklerden kıskanıyor mu?
ya kocam dikkatsizdir. Biri bana başka fark etmez ben gereksiz kıskançlık yapıyorum ışte neden böyle oldu bilmiyorum :( ama maalesef her yerde adım başı öğrenci

Size öyle geliyor olabilir mi🤷‍♀️ yani süper yakışıklı bir adam da görsem de hiç gözümü dikip bakmadım bakana da hiç rastlamadım. Belki size öyle geliyordur
Ben şüpheli konuşmuyorum bu konuda cidden bakanlar oluyor. Normali bakmamaktır zaten ama bu kadar kalabalığın içinde inanın hem bana hem eşime bakanlar oluyor

Of baygınlık geçireceğim. Yorum atıyorsunuz hala öğrenci de öğrenci. Başka yere gittiğiniz de eşinize hiç bakılmayacak mı? Sadece öğrenci olan kızlar mı YAKIŞIKLI(!) erkeklere bakıyor? Nerede oturuyorsunuz çok merak ettim. Bir an önce oradan taşının gerçekten.

Amannn bakan baksın ne olacak, o kadar kıskanç olmayın kafaya takmayın. Kendinize ve eşinize güvenin. Güven varsa bir sorun yoktur. Nasıl olsa sizinle evli adam. Yoldan geçip bakan insanlar olabilir elbette. Belki de size öyle geliyor olamaz mı?
Bana oyle gelmiyor maalesef öyle. Diyorum ya sanırım çok kalabalık olduğu için böyle. Normalde zaten bu kadar bakma olmaz. Evet gereksiz bir kıskançlık nasıl yenicem bilmiyorum bir kere eşimin üzerine bile gittim sacmalayarak

Ben şüpheli konuşmuyorum bu konuda cidden bakanlar oluyor. Normali bakmamaktır zaten ama bu kadar kalabalığın içinde inanın hem bana hem eşime bakanlar oluyor
Nasıl bakıyorlar yani önce size sonra eşinize baktıklarına göre kadına bak bide adama bak tarzı mı bakıyorlar.
Linç yemeyeceksem onu bende yapıyorum, güzel bi kadın gördüğümde yanındaki adama da bakıyorum sanki bana ne ama yapıyorum

belki burnunda sümük kalmıștır :KK53:
ayy benim de kocam çok yakıșıklı inanır mısınız adamda sıfır yağ hep kas. dövmeli küpeli karizmatik sakalları da var. ama kimse bakmıyor yeaaa. :KK45:
üzülsem mi bilemedim.
öğrenci șehrinde yașamanızla bunu nasıl bağdıraștırabildiniz orasını da anlamadım

bazi insanlarda bakildigini sanma durumu oluyor.
miyop oldugum icin mi bilmiyorum ama bana boyleleri cok sacma geliyor.
eski ev arkadaşımla yürürduk devamli "şu bizi gözüyle yedi, şu kadin seni nasıl süzdü, o hoca sapik bacagima bakti" falan derdi. oysa ben en ufak bakis farketmezdim. lisede de bir kiz vardi "şu bakti bu süzdu". ama ne hikmetse bir o görürdü. ne bileyim kuzenim platonik aşık oldu. devamli arar anlatirdi "bana uzun uzun bakti, camin ardindan beni izledi, ben gidince bakti arkami döndüm hemen kafasini cevirdi" falan bir sene böyle gezdi. meger adam evliymis. bu bakis olaylarinin gercekten yasandigini da sanmam çünkü evli oldugunu bilmedigi zamanda bizim kız birkac atak yapmisti - arkadasca kalabalik plan. adam hicbirine katilmadi bile.
yani ne bileyim, siz anlattiniz eminim esinize de kimse bakmiyordur - size öyle geliyordur.
ki yakisikli da degil dediniz kim niye baksin?
Yakışıklı değil demedim yakışıklı diyerek gereksiz övünmeyi sevmiyorum hoş bulmuyorum ancak objektif bakacak olursam eşim gayet yakışıklı bir erkek. Ve ben uydurmuyorum inanın bakanlar oluyor. Diyorum ya eskiden yaşadığım şehirde olmazdı kimse eşime bakmadı ama burası çok kalabalık kaç kere gözünü psikopat gibi dikmiş kıza denk geldim öyle anlık bakma değil normalde böyle şu bakıyor bu bakıyor diye sacmalayan bir insan asla değilim

Bunu eşinize belli etmeyin özgüvensiz duruma düşersiniz.

Gözlerini hiç ayırmadan siz yanından geçene kadar mı bakıyorlar yoksa saliselik mi? Ben de yürürken etrafıma bakan biriyim ama gözümü hiç ayırmadan baktığım da olmamıştır ve bir kadın da kolay kolay öyle bir bakış atmaz hadi atsın atsın 2-3 kişi atsın. Nasıl çoğu böyle olabilir? Siz saliselik bakışları da yanlış anlıyor olabilir misiniz? Kızların bakışlarından çok eşinizin bakışlarına dikkat edin bakıyor mu diye.
Çok haklısınız eşime belli edip ozguvensiz olmamam gerekiyor ama bir iki kez belli ettim :( bakın diyorum ya ben eskiden yaşadığım şehirde böyle bir sey yaşamadım kızlar öyle çok bakmaz genelde ama bu şehir oyle kalabalık ki her yer kız kaynıyor ve içlerinden cidden gözünü uzun süre dikip bakanlar oluyor eşim bile fark etti birinde. Ama eşim gözünü dikip bakmadı kimseye hemen ona bakıyorum zaten bu durumda

acaba kendınıze guvenınız mi yok madem eşinizde başı yerde biriyse . Adam evden yalnız çıkmıyor mu hiç kendınızi hasta edersiniz bu düşüncelerle .

Sonuçta yolda insanlar gözlerini kapatarak yürümüyorlar dediğiniz gibi kalabalıksa da tabıkıde birbirilerine bakarak ve çarpmamak ıcın dıkkat ederek yürürler

Yeni evli olduğuniz için odak noktaniz fazlasıyla eşiniz ve siz herkes ona bakıyor sanıyorsunuz muhtemelen.
Arada bir denk gelebilir ama sürekli sürekli de eşinize rahatsız olacak kadar bakılacağını sanmıyorum. Bunun için cidden çok çok yakışıklı, dikkat çekecek biri olması lazım.
Ben gereksiz övünmeyi sevmem o yüzden yazmak istemedim ama eşim gayet yakışıklı bir erkek. Bunu yine övünerek soylemem çünkü bu benim için önemsiz bir şey. Ama kör değilim maalesef gözünü çok uZun süre dikenler oluyor. Ben her gun oluyor demiyorum ama kaç kere denk geldim gerçekten uydurduğum bir mesele değil. Bir keresinde eşim de fark etti bu durumu

tamam hepimize kocamız yakışıklı görünüyor da valla billa Türkiye'de öyle sokaklarda yürürken göz alan bi erkek yok. yok yani bu ülkenin gen havuzu belli spor alışkanlıkları belli
doğru diyorsunuz da herkes bir değil öyle değil mi? Genel konuşmayız eşim kendine iyi bakan iyi görünümlü birisi

Ya diyelim ki gerçekten dediğiniz gibi böyle uzun uzun bakıyorlar. Baksınlar yahu, kasmayın kendinizi lütfen. Ben kendinizle ilgili bir sorun olabileceğini düşünüyorum acaba kendinizi mi beğenmiyorsunuz? Özgüveniniz mi düşük? Ya da eşinize mi güvenmiyorsunuz?

Kızlar ben yeni evli sayılırım. Şu an yaşadığımız şehir biraz kalabalık baya üniversite öğrenci şehri gibi oldu neredeyse. Ben eskiden küçük sakin bir sehirde yasardım o yüzden boyle şeylere pek rastlamazdım o yüzden şu an garipsiyorum belki de. Burada eşimle gezerken özellikle üniversite ögrencileri falan ben yanında olduğum halde sapık gibi eşime bakıyorlar. Kac kere denk geldim. Eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar gibi bir şey saçmalamıycam çünkü bunlar göreceli şeyler. Ama o kadar denk geldim ki hatta gözümü dikip baktım bazı kızlar bana bakıp sonra eşime bakmaya devam etti. Belki eşin bakmıyorsa önemseme diyeceksiniz ama kendime engel olamıyorum eşime patlamak istiyorum hatta. Biliyorum çok mantıksız ama hislerime engel olamıyorum geriliyorum. Bu kızların bu terbiyesizligi ayrı bir mesele ama benim de bu kadar takmamam gerekir bunu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz yaşayınca ne yapıyorsunuz akıl verin :(
Yani çok haklısın ama eşine sakın patlama onun bir suçu yok ki sen ona güvendiğini göster. Yapacak olan adam zaten yapar kızların bakmasına bile gerek yok. Önemli olan sizin aranızdaki güven. Eşine patlayarak bunu sakın zedeleme.

belki burnunda sümük kalmıștır :KK53:
ayy benim de kocam çok yakıșıklı inanır mısınız adamda sıfır yağ hep kas. dövmeli küpeli karizmatik sakalları da var. ama kimse bakmıyor yeaaa. :KK45:
üzülsem mi bilemedim.
öğrenci șehrinde yașamanızla bunu nasıl bağdıraștırabildiniz orasını da anlamadım
Çok kalabalık olmasıyla bagdastirdim ve bazı üniversite öğrencilerinin henüz çocuk aklına sahip olgunlaşmamış birey olmalarıyla. Bazıları mantıklı düşünemeyip çocukça davranabiliyor hepsi oyle değil elbet ama cidden çok kalabalık bir sehirdeyiz eski yaşadığım şehirde ben de hiç rastlamadım

Yakışıklı değil demedim yakışıklı diyerek gereksiz övünmeyi sevmiyorum hoş bulmuyorum ancak objektif bakacak olursam eşim gayet yakışıklı bir erkek. Ve ben uydurmuyorum inanın bakanlar oluyor. Diyorum ya eskiden yaşadığım şehirde olmazdı kimse eşime bakmadı ama burası çok kalabalık kaç kere gözünü psikopat gibi dikmiş kıza denk geldim öyle anlık bakma değil normalde böyle şu bakıyor bu bakıyor diye sacmalayan bir insan asla değilim
yani bir de degil iki de degil ayri ayri insanlar bakip duruyor mu? size mantikli geliyor mu?
koca sehirde erkek kitligi mi var da bakiyorlar? bir yara izi , ampütelik durumu durumu- ilginc dovmesi falan mi var (bizim insanimiz boyle durumda dik dik bakmayi sever)? esiniz bir ünlüye, instagram fenomenine falan mi benziyor? konusanlar'in falan bir bölümüne cikti viral oldu da insanlar "aaa o mu acaba" diye mi bakiyor?
eger bunlarin hepsine cevabiniz hayirsa
bana bütün "gözünü dikti bana bakti" diyenler gibi sizin de hüsnükuruntunuz gibi geldi. nedense birilerinin devamli baktigini düşünen herkes ciddi bir sekilde inanarak söylerler ama hayatin dogal akisina aykiri bir sey herkesin size bakmasi. cok rahatsiz oluyorsaniz da yapacak bir sey yok. kalitesiz ve renkli gunes gözlüklerinden kullanin o carsidan gecerken. gorus kaliteniz azalinca insanlarin süzdüğünü göremezsiniz

Nasıl bakıyorlar yani önce size sonra eşinize baktıklarına göre kadına bak bide adama bak tarzı mı bakıyorlar.
Linç yemeyeceksem onu bende yapıyorum, güzel bi kadın gördüğümde yanındaki adama da bakıyorum sanki bana ne ama yapıyorum
Hayır canım öyle değil. Önce eşime bakıyor gözünü dikip sonra ben de gözümu kıza diliyorum kız fark edip bana bakıp sonra eşime bakıyor tekrar. Bunu herkes yapıyor demiyorum iki kez falan rastladım

Back