Boşuna bakmayın tapusu biiieeeennndddeeee diye karşılık verin shshshshKızlar ben yeni evli sayılırım. Şu an yaşadığımız şehir biraz kalabalık baya üniversite öğrenci şehri gibi oldu neredeyse. Ben eskiden küçük sakin bir sehirde yasardım o yüzden boyle şeylere pek rastlamazdım o yüzden şu an garipsiyorum belki de. Burada eşimle gezerken özellikle üniversite ögrencileri falan ben yanında olduğum halde sapık gibi eşime bakıyorlar. Kac kere denk geldim. Eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar gibi bir şey saçmalamıycam çünkü bunlar göreceli şeyler. Ama o kadar denk geldim ki hatta gözümü dikip baktım bazı kızlar bana bakıp sonra eşime bakmaya devam etti. Belki eşin bakmıyorsa önemseme diyeceksiniz ama kendime engel olamıyorum eşime patlamak istiyorum hatta. Biliyorum çok mantıksız ama hislerime engel olamıyorum geriliyorum. Bu kızların bu terbiyesizligi ayrı bir mesele ama benim de bu kadar takmamam gerekir bunu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz yaşayınca ne yapıyorsunuz akıl verin
Aşkım paraya kıyıp öğrencinin gidemediği yerlerde gezin :)Kızlar ben yeni evli sayılırım. Şu an yaşadığımız şehir biraz kalabalık baya üniversite öğrenci şehri gibi oldu neredeyse. Ben eskiden küçük sakin bir sehirde yasardım o yüzden boyle şeylere pek rastlamazdım o yüzden şu an garipsiyorum belki de. Burada eşimle gezerken özellikle üniversite ögrencileri falan ben yanında olduğum halde sapık gibi eşime bakıyorlar. Kac kere denk geldim. Eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar gibi bir şey saçmalamıycam çünkü bunlar göreceli şeyler. Ama o kadar denk geldim ki hatta gözümü dikip baktım bazı kızlar bana bakıp sonra eşime bakmaya devam etti. Belki eşin bakmıyorsa önemseme diyeceksiniz ama kendime engel olamıyorum eşime patlamak istiyorum hatta. Biliyorum çok mantıksız ama hislerime engel olamıyorum geriliyorum. Bu kızların bu terbiyesizligi ayrı bir mesele ama benim de bu kadar takmamam gerekir bunu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz yaşayınca ne yapıyorsunuz akıl verin
Size öyle geliyor olabilir miKızlar ben yeni evli sayılırım. Şu an yaşadığımız şehir biraz kalabalık baya üniversite öğrenci şehri gibi oldu neredeyse. Ben eskiden küçük sakin bir sehirde yasardım o yüzden boyle şeylere pek rastlamazdım o yüzden şu an garipsiyorum belki de. Burada eşimle gezerken özellikle üniversite ögrencileri falan ben yanında olduğum halde sapık gibi eşime bakıyorlar. Kac kere denk geldim. Eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar gibi bir şey saçmalamıycam çünkü bunlar göreceli şeyler. Ama o kadar denk geldim ki hatta gözümü dikip baktım bazı kızlar bana bakıp sonra eşime bakmaya devam etti. Belki eşin bakmıyorsa önemseme diyeceksiniz ama kendime engel olamıyorum eşime patlamak istiyorum hatta. Biliyorum çok mantıksız ama hislerime engel olamıyorum geriliyorum. Bu kızların bu terbiyesizligi ayrı bir mesele ama benim de bu kadar takmamam gerekir bunu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz yaşayınca ne yapıyorsunuz akıl verin
Amannn bakan baksın ne olacak, o kadar kıskanç olmayın kafaya takmayın. Kendinize ve eşinize güvenin. Güven varsa bir sorun yoktur. Nasıl olsa sizinle evli adam. Yoldan geçip bakan insanlar olabilir elbette. Belki de size öyle geliyor olamaz mı?Kızlar ben yeni evli sayılırım. Şu an yaşadığımız şehir biraz kalabalık baya üniversite öğrenci şehri gibi oldu neredeyse. Ben eskiden küçük sakin bir sehirde yasardım o yüzden boyle şeylere pek rastlamazdım o yüzden şu an garipsiyorum belki de. Burada eşimle gezerken özellikle üniversite ögrencileri falan ben yanında olduğum halde sapık gibi eşime bakıyorlar. Kac kere denk geldim. Eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar gibi bir şey saçmalamıycam çünkü bunlar göreceli şeyler. Ama o kadar denk geldim ki hatta gözümü dikip baktım bazı kızlar bana bakıp sonra eşime bakmaya devam etti. Belki eşin bakmıyorsa önemseme diyeceksiniz ama kendime engel olamıyorum eşime patlamak istiyorum hatta. Biliyorum çok mantıksız ama hislerime engel olamıyorum geriliyorum. Bu kızların bu terbiyesizligi ayrı bir mesele ama benim de bu kadar takmamam gerekir bunu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz yaşayınca ne yapıyorsunuz akıl verin
Algida seçicilik yaşıyorsunuz ! Eşiniz fermuari acik dolasmiyorsa sizin bahsettiğiniz kadar sık bakışlar yoktur.Kızlar ben yeni evli sayılırım. Şu an yaşadığımız şehir biraz kalabalık baya üniversite öğrenci şehri gibi oldu neredeyse. Ben eskiden küçük sakin bir sehirde yasardım o yüzden boyle şeylere pek rastlamazdım o yüzden şu an garipsiyorum belki de. Burada eşimle gezerken özellikle üniversite ögrencileri falan ben yanında olduğum halde sapık gibi eşime bakıyorlar. Kac kere denk geldim. Eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar gibi bir şey saçmalamıycam çünkü bunlar göreceli şeyler. Ama o kadar denk geldim ki hatta gözümü dikip baktım bazı kızlar bana bakıp sonra eşime bakmaya devam etti. Belki eşin bakmıyorsa önemseme diyeceksiniz ama kendime engel olamıyorum eşime patlamak istiyorum hatta. Biliyorum çok mantıksız ama hislerime engel olamıyorum geriliyorum. Bu kızların bu terbiyesizligi ayrı bir mesele ama benim de bu kadar takmamam gerekir bunu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz yaşayınca ne yapıyorsunuz akıl verin
Siz bilirsiniz böyle şeyleri aslında malum herkes durdurup tanışmak istiyordu.Bence siz yanlış anlıyor olabilirsiniz karşıdan yürürken illa göz gözle olma durumu oluyor.
Siz bilirsiniz böyle şeyleri aslında malum herkes durdurup tanışmak istiyordu.Konu sahibine yardımcı olun biraz.
Ya hayir asla oyle bir insan degilim ama nedense bu konuya gereginden fazla takildim neden boyle oldu bilmiyorum sacma bir kıskanclıkBoşuna bakmayın tapusu biiieeeennndddeeee diye karşılık verin shshshsh
Gözünüzün içine baka baka da eşinize baktıklarını belli etmiyorlardır bence.Kızlar ben yeni evli sayılırım. Şu an yaşadığımız şehir biraz kalabalık baya üniversite öğrenci şehri gibi oldu neredeyse. Ben eskiden küçük sakin bir sehirde yasardım o yüzden boyle şeylere pek rastlamazdım o yüzden şu an garipsiyorum belki de. Burada eşimle gezerken özellikle üniversite ögrencileri falan ben yanında olduğum halde sapık gibi eşime bakıyorlar. Kac kere denk geldim. Eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar gibi bir şey saçmalamıycam çünkü bunlar göreceli şeyler. Ama o kadar denk geldim ki hatta gözümü dikip baktım bazı kızlar bana bakıp sonra eşime bakmaya devam etti. Belki eşin bakmıyorsa önemseme diyeceksiniz ama kendime engel olamıyorum eşime patlamak istiyorum hatta. Biliyorum çok mantıksız ama hislerime engel olamıyorum geriliyorum. Bu kızların bu terbiyesizligi ayrı bir mesele ama benim de bu kadar takmamam gerekir bunu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz yaşayınca ne yapıyorsunuz akıl verin
Ay gözümde canlandırdım da çok komik bir an olmuşBir gün üniversite okurken final sınavı vardı ve sınava yetişmeye çalışıyorum. Kaldığım yurtla , üniversite arasında 1 saat mesafe vardı. Otobüsle gidip geliyordum. Otobüsten indim caddeden geçerken bir kamyon geçti hızlıca, sıyırdı resmen biraz daha adım atsam ölmüştüm büyük ihtimalle. Neyse ben acele ediyorum son 15 dk kalmış sınava. Okulun bahçesine girdim herkes bana bakıyor, bazıları gülümsüyor sonra yanındakiyle konuşuyor falan. Ben de utanıp çekiniyorum yaaa niye bakıyor bana bu erkolar ,kadınlar diyeSınıfa girmeden önce wcye gidip elimi yüzümü yıkayıp kendimi kontrol etme alışkanlığım vardı. Wcye gittim bir de ne göreyim yüzüm siyah olmuş kamyonun kiri yüzüme bulaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?