-
- Konu Sahibi Fatmagul46
Benimde hiç hoşuma gitmedi. Şimdiden laf sokmalara başladı. ilerleyen zamanları düşünemiyorum.Ha bir de görümceniz de hoşuma gitmedi söyleyeyim, siz de çok aceleci davranmışsınız ama onun tavrı da hoş gelmedi
yok ben beğenmedim bu işiBenim en cok sasirdigim adam 28 yasinda belli bir egitim seviyesi var ama iletisim kuramiyor
Ama gerçekten kaçtı.Neden bu kadar güldüm?
Ama gerçekten kaçtı.Karakterler ve yaşanan olaylar, diyaloglar o kadar vasat ki hayat enerjim düştü resmen. Konu sahibi tüm bu saçmalığa rağmen bu motivasyonu nereden buluyor acaba?
Ne bileyim üzüldüm...
Daha önce görücüsü çok olmuş ve görücü usuluyla evlenmiş biri olarak yazıyorum gidişat doğru değil ilk buluşmada eşim numaramı istemedi ama ertesi gün çiçek çikolata gönderdi akşama annesi aradı diğer gün kayınbaba görmek istiyor gelebilir mıyız dediler baba geldi diğer gün tekrar buluşma talep edildi buluşmaya gitmek istemedim babam istemiyordu çiçekle kapının önünde bekledi bir göreyim diye gitim çiçeği aldım vs devam eder en son numaramı verdim ama bu süreçte sürekli bir şeyler yapıldı kayın validem görümcelerim çikolata pastayla gün aşırı geldiler bu eşim için diğer görücü adaylarımda görüşmeden sonra akşamına anneleri arıyordu..özetle görücü beğendiği kız için insan kapı aşındırıyor..bir şey var bunda ama cözemedim..belki oğlanın sevdiği var aile istemiyor o kızı o yüzden gel gitli gidiyor olabilir sürec
Ne haberi bekliyormus senden :) eee sen ne yaptın?Konu güncellemesi yapıyorum. Oğlan mesaj attı . Merhaba kusura bakma senden haber bekliyordum mesaj atmaya cekindim nasilsin gibisinden seyler yazmis