Ben bu işten hiçbir şey anlamadım

Görücü olayına şu şekilde sıcak bakarım; Atıyorum seni oğluma uygun buldum :) once resmini gösteririm ogluma evet güzel kızmış bir goruselim dedi diyelim. Sonra size haber yollarım sizden de olumlu tepki aldık diyelim. Bi kaç gün instgram face artık konuşup görüşme kararı alırsınız ve görüşürsünüz. Gerisine karışmazdım nede kızım karışırdı.

Çocuk sizden iyi elektrik almamış olabilir ( gayet normal bir durum) ama annesi zorluyordur ya da cidden çok utangaçtır . Her ikiside vahim bence. Ilerde sadece o beyfendi ile değil kardeşi ve annesi ile de evli olursunuz benden söylemesi . Karşıdan seste çıkmamışken hiç birşey olmamış gibi yoluna devam etmen senin hayrına diye düşünüyorum.

Benimkide 40 gün sonra istemeye geldi, allahım en son biz gidelim bari demiştim
Ben heycandan ölüyorken bunlar bi rahaat bi gevşek anlatamam ,hoş hala aynılar

Zamana yayın hevesli gibi gorunmeyin ,çokta hanım hanımcık gorunucem diye kendinizi ezmeyin özgüvenli olunuz

Tanisma sekliniz ve gorucu usulu sekliniz bi cogu kisi icin degisik olsa bile tamda benim su anki surecim gibi.
Mesela cumartesi gunu erkek ve annesi evimize gelip cayimizi ictiler, oglanla bakistik. 2 gun snrada kadin aradi "oglum tanimak istiyor kiznizi" diye. Annem bana sordu istermisin diye, olabilir tanimak isterim dedim. Boylelikle bu cuma gunu yine gelicekler oturup ablamin esliginde konusucaz oglanla.

Onceki gorucu usulu maceramdan bahsediyim. 1 gun konustuk numaralari alip oglanla, ertesi gun mevlud kandiliydo ve " camideyim sana yazarim musait olunca" dedi. 2 gun boyunca hiic yazmadi.
Ben tabi olumsuz demekki dedim.
Ve 'X, 2 gundur yazmadigndan yola cikiyorum ve olumsuz diye anliyorum. Yolun acik olsn. Demekki beni 2.ci gunden itibaren tanimaya gerek duymuyorsun'. Oda isim cok kalabalik o yuzden yazmadim diye acikladi. Bu olaya smdi bakarsam " cok aceleci davranmisim, 2 gundur yazmamak dogru degil ama benim tepkili bisekilde uzun bi mesaj yazmamda dogru degil, zamana yayabilirdim" diyorum.
Sonuc olrak olumsuz cevabimi ilettim anneme. Oglan sonra " iyi bi kiza benziyordu, boyle olmasaydi" diye.
Su an olsa biraz daha az acelesi davranirdim. Yinede cok sukur olmamis diyorum cunku oglan iyi birine benziyor olsa bile..
1. Annesi patavatsiz biriydi, tereddut ediyodum.
2. Gorunus olrak cekici gelmemisti bana.

Ben pisman olmadim fevri davranip olumsuz cevap verdgime tereddutlerim vardi sonucta. Ama belkide sen pisman olacaksin, belkide bi cok seye olumlu bakiyosun ama o yanlis hamlen sana kaybettirecek.

Not: erkek isinin kalabalikligindan ve aksam vakti oldugundada rahatsiz etmemek adina yazmamis. Ve hic sevgilisi olmamis yani ufakta acemilik var bu islerde. Belki senin tanistigin kiside acemi. Fevri davranma sabirli bekle.

Oğlanla evlenme niyetindesiniz, farkında değil mi bu durumun?
Görümce, kayınvalide sizle iletşimde ama ortada adam yok.
Muhattap olmanız gereken kişi o.
Sanki kendileri evlenecekmiş gibi fazla bir samimiyeye girmiş ailenin kadınları, tuhaf.
Ayrıca 1 saa kimseyi beklemezdim, bunu da belirteyim.

ayy ilk görücüm olayı geldi aklıma
çocuk otoparka bıraktığı arabayı almaya gitti annesi kız kardeşini de gönderdi
otopark büyük arabayı bulamaz yardım et diye, çocuk telefon numaramı istemedi
birde diyor ki benim oğlum iyidir temizdir ama sürekli yatılı kuran kursunda kaldığı içn biraz pasiftir.
ben de anneme o pasiflik değil salaklık oluyor dedim annem sus çocuğun gözü açılmamış ne güzel demişti
hey gidi günler hey bence abartmayın olsunda olsun diye
ayrıca daha olay belirmeden küt diye telefon mu silinir enteresan
sabır, bu tür ailelerin girdiği ortama maalesef olaylar 3-4 gün gecikmeli oluyor ama kapıda hazırolda beklemeyin
onlar arasın siz aşağı inin

Benim en cok sasirdigim adam 28 yasinda belli bir egitim seviyesi var ama iletisim kuramiyor
Kardeşim allah aşkına böyle biriyle evlenilir mi sence ?
Bu devirde böyle utangaçlık vs.varsa sıkıntı büyük demektir.
Biraz açık konuşacağım ama böylesi kadını mutlu etmeyi bilmez sevişmeyi bilmez.
Napicaksin sürekli kardeşinin annesinin yönlendirdiği adamı??
Ayrıca o görümce adayı da tam bi şirret bence.
Ben olsam kestirip atardım hiç uğraşmazdım.

Fatmagul46 resmen aranızdaki ilişki aileler üzerinden yürüyor farkında mısınız? Bir kere aracılık edilir onda sorun yok ama sonrasında birbirini beğenen kişilerin kendi arasında diyalog kurması lazım bence, bu kadar utangaçsa ilerisini de düşünün derim

Kesinlikle katılıyorum, ay benim de bir görücü vakam olmuştu, aynen böyle pasif biriydi ,sinemaya bile tek başına gidermiş çünkü arkadaşı yoktu, anında soğudum tabii ki

Ağzına sağlık kardeş :)

Bu devirde utangaç erkeklerden ben de çekiniyorum, genelde anneci ve kadın ruhundan anlamayan tipler oluyorlar . Hani insanın oturaklı olması ayrı bir şey, pısırık olması çok ayrı bir şey ikisini iyi ayırması lazım konu sahibinin.

fatmagülün suçu ne diyesim geldi, konu ve nickinizi görünce :)
bu devirde hala ablası annesi dedi diye adım atamayan biri ise benim gözümde 1-0 olmuştur bile

Istemsizce güldüm.
Damat çok pasif biri mi ? Eğer öyleyse her kavganıza kız kardeşi ve annesi de dahil olur.
Bir de neden bu kadar Çekingen bana çok Abes geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…