- 14 Şubat 2018
- 123
- 73
- 32
-
- Konu Sahibi Fatmagul46
Biraz daha zaman verin bence.iyice anlaşılır o zaman.hakkınızda hayırlısı olsun :)
Tadım kaçtı.
Bilemiyorum ama başkalarıylada görüşüyor olabilirler,size karşı olumlu birşey olmuş olsa 4-5 gün bekletmezler 7/24 saat çalışacak hali yok ki illa ki arar insan.Merhaba. Sizlere fikir danışmak istedim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Ben 26 yasindayim . Artik bir yuvam olsun istiyorum. Bir akrabamin araciligiyla evimize gorucu geldi. Annesi ve kiz kardesi geldiler. Hem ben hem de annem misafirlerimizi çok sevdik muhabbetimize doyum olmadi. Kiz kardesi 25 yasinda cok neseli konuskan biri ama anladigim kadariyla her seye mudahale etmeyi seviyor. Kiz kardesiyle anlastik damat adayi kardesi ve ben gorusmeye gidecektik.Annesi aradi anneme dediki 4 te gelip alacaklar. Ben de tam 4 te sitenin onunde bekledim gelen giden yok arayan soran yok telefonumda liram smsim yoktu ben de arayamadim. 5 e kadar bekledim aradi biz geliyoruz dedi . Dedim belki yanlis anlasilma olmustur geldiler beni aldilar kimse bisey demeyince ses etmedim. Damat adayi bana merhaba bile demedi arka koltukta kiz kardesiyle muhabbet ettik. Bana nereye gitmek istersin dediler farketmez dedim . Guzel bir mekana goturdu. Neyse ayrintilari geceyim. Damat adayi karsima oturdu baktim asiri utangac kipkirmizi oldu utancindan yuzunu sakliyor guluyor . Ben muhabbeti actim cok guzel anlastik 2 saat konustuk. Kalktik beni eve birakirken sadece hayirli aksamlar dedi . Gorusuruz gibisinden bir sey demedi. Ertesi gun annesi arayip bir kez daha gorusebilirler mi demis. Annem de tamam tabi gorussenler demis. 4 gundur ses seda yok damat adayi benle hic iletisime gecmiyor. Buyuklerime sordum numarani almadiysa ses de cikmadigina gore olumsuz dediler. Ben de kiz kardesinin annesinin numarasını sildim. Ilerleyen saatlerde annesi annemi aramis . Bisey mi oldu profil resmi yok olumsuzsa cok uzulurum demis. Annem de yok olumsuz degil demis. Sonra kadin beni aradi. Hal hatir ettik.Ablacigim sizinle bir konu hakkinda konusmak istiyorum dedim derdimi anlattim neden sildigimi soyledim. Kadin dedi oglum cok yogun calisiyor. Numarani almak istedi kiz kardesi abi anneler babalar araci olur uygun olmaz ayiptir demis . Ben de yanlis anlasilma oldu ozur dilerim kusura bakmayin dedim. Sonra kiz kardesiyle konustuk ondan da numarasini sildigim icin ozur diledim o da hakkini helal et dedi bana sonra numarani atar misin dedim bilemiycem numarami sen sildin bak ben silmedim gibisinden konustu . Damat adayiyla bir kez daha gorusucez . Bu olay oldu aksamina hala ses seda yok. Ben bu isten hicbisey anlamadim. Damat adayini arastirdik cok efendi sevilen biri benim de utanmasi hosuma gitti dogrusu. Ama bu durum da kafami karistiriyor .
Fazla naz aşık usandirirmis,biraz daha bekleyin ama ben olsam buz gibi sogurdum.
Bu devirde hala bunkadar cekingen/utangac adam kaldi mi yahu cok sasirdim
Damat istemiyor gibi
Belki görüştüğü biri var ailesine söyleyemiyorBen de oyle dusundum ama annesine iyi kiz hos kiz olumsuz demek kesip atmak istemiyorum bir kez daha gorusmek istiyorum tam taniyamadim demis
Zaten evlenmek amacıyla tanıştırılmışsınız.
Görümce adayının numara vermemesi saçma olmuş.
Her görüşmede görümce de mi olacak?
Bence aklınızda soru işareti kalmaması için damat adayıyla başbaşa görüşün.Ben de oyle dusundum ama annesine iyi kiz hos kiz olumsuz demek kesip atmak istemiyorum bir kez daha gorusmek istiyorum tam taniyamadim demis
Bu devirde bu kadar utangaç...Merhaba. Sizlere fikir danışmak istedim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Ben 26 yasindayim . Artik bir yuvam olsun istiyorum. Bir akrabamin araciligiyla evimize gorucu geldi. Annesi ve kiz kardesi geldiler. Hem ben hem de annem misafirlerimizi çok sevdik muhabbetimize doyum olmadi. Kiz kardesi 25 yasinda cok neseli konuskan biri ama anladigim kadariyla her seye mudahale etmeyi seviyor. Kiz kardesiyle anlastik damat adayi kardesi ve ben gorusmeye gidecektik.Annesi aradi anneme dediki 4 te gelip alacaklar. Ben de tam 4 te sitenin onunde bekledim gelen giden yok arayan soran yok telefonumda liram smsim yoktu ben de arayamadim. 5 e kadar bekledim aradi biz geliyoruz dedi . Dedim belki yanlis anlasilma olmustur geldiler beni aldilar kimse bisey demeyince ses etmedim. Damat adayi bana merhaba bile demedi arka koltukta kiz kardesiyle muhabbet ettik. Bana nereye gitmek istersin dediler farketmez dedim . Guzel bir mekana goturdu. Neyse ayrintilari geceyim. Damat adayi karsima oturdu baktim asiri utangac kipkirmizi oldu utancindan yuzunu sakliyor guluyor . Ben muhabbeti actim cok guzel anlastik 2 saat konustuk. Kalktik beni eve birakirken sadece hayirli aksamlar dedi . Gorusuruz gibisinden bir sey demedi. Ertesi gun annesi arayip bir kez daha gorusebilirler mi demis. Annem de tamam tabi gorussenler demis. 4 gundur ses seda yok damat adayi benle hic iletisime gecmiyor. Buyuklerime sordum numarani almadiysa ses de cikmadigina gore olumsuz dediler. Ben de kiz kardesinin annesinin numarasını sildim. Ilerleyen saatlerde annesi annemi aramis . Bisey mi oldu profil resmi yok olumsuzsa cok uzulurum demis. Annem de yok olumsuz degil demis. Sonra kadin beni aradi. Hal hatir ettik.Ablacigim sizinle bir konu hakkinda konusmak istiyorum dedim derdimi anlattim neden sildigimi soyledim. Kadin dedi oglum cok yogun calisiyor. Numarani almak istedi kiz kardesi abi anneler babalar araci olur uygun olmaz ayiptir demis . Ben de yanlis anlasilma oldu ozur dilerim kusura bakmayin dedim. Sonra kiz kardesiyle konustuk ondan da numarasini sildigim icin ozur diledim o da hakkini helal et dedi bana sonra numarani atar misin dedim bilemiycem numarami sen sildin bak ben silmedim gibisinden konustu . Damat adayiyla bir kez daha gorusucez . Bu olay oldu aksamina hala ses seda yok. Ben bu isten hicbisey anlamadim. Damat adayini arastirdik cok efendi sevilen biri benim de utanmasi hosuma gitti dogrusu. Ama bu durum da kafami karistiriyor .
Belki görüştüğü biri var ailesine söyleyemiyor
Ailesi ısrar ediyor ara sor görüş diye
Bu kadar uzun ara vermesi üstüne hala daha kaynana adayının aracı olması soguttu beni bilemedim