- 28 Haziran 2015
- 1.886
- 2.035
- Konu Sahibi Fatmagul46
Görücü olayına şu şekilde sıcak bakarım; Atıyorum seni oğluma uygun buldum :) once resmini gösteririm ogluma evet güzel kızmış bir goruselim dedi diyelim. Sonra size haber yollarım sizden de olumlu tepki aldık diyelim. Bi kaç gün instgram face artık konuşup görüşme kararı alırsınız ve görüşürsünüz. Gerisine karışmazdım nede kızım karışırdı.
Çocuk sizden iyi elektrik almamış olabilir ( gayet normal bir durum) ama annesi zorluyordur ya da cidden çok utangaçtır . Her ikiside vahim bence. Ilerde sadece o beyfendi ile değil kardeşi ve annesi ile de evli olursunuz benden söylemesi . Karşıdan seste çıkmamışken hiç birşey olmamış gibi yoluna devam etmen senin hayrına diye düşünüyorum.
Çocuk sizden iyi elektrik almamış olabilir ( gayet normal bir durum) ama annesi zorluyordur ya da cidden çok utangaçtır . Her ikiside vahim bence. Ilerde sadece o beyfendi ile değil kardeşi ve annesi ile de evli olursunuz benden söylemesi . Karşıdan seste çıkmamışken hiç birşey olmamış gibi yoluna devam etmen senin hayrına diye düşünüyorum.