Ben bu işten hiçbir şey anlamadım

Biz sizi arıcaz sonra ses seda yok. Hı olumsuz oldu o zaman ya da başkasıylada görüşüyolar durumda göre bekletiyo. :))) Bu nedir iş görüşmesi gibi yahu.

Görünce fenaa gerçekten, ben size söyleyeyim. Ben bilemiycem benim numaramı sen sildin diyerek lafını etmiş hemen. Adamla yıllarca gorusuyor olsanız , aşık olsaniz amaaan gorumceyi boşver derim de, adamı bile daha tanimıyorken bu görümcenin bu tavrı ne böyle. Daha ilk tanışmada böyle olan ilerde neler yapar, koşarak kaçın kaçın.

Adam olumlu olsa telefonlarda kalırdı gece gündüz bulusmak icin. Fazla istekli durma canim olumsuz derlerse gururun incinmesin en azindan.

Iyi de siz o numaraları neden sildiniz ki dört gün geçti diye?
Pek zarif bir hareket değil aslında bu ve ayrıca dört gün haber alamadığınız için bozulduğumuzu da göstermiş olmuşsunuz silmekle.

Halbuki anne ile kızkardeşi evinize geldiler, annenizle ve sizinle güzel, keyifli bir sohbet ortamı da olmuş.
Tanışıklığın hatırı için bile numara silinmemeliydi , Bence..

Kusura bakmayın ama sacma bir olay, oncelikle birdaha bulursaniz dediklero saate inmeyin bahçeye arayinca inin, sonra yalnız görüşün ama ilk buluşmada ya da öncesinde telefon numaranisi almamasi saçma, görümce adayınin tavrı cok cocukca yapılmayacak bisey , hangi devirde yaşıyor kiz kardeş herseyede bjr fikir yürütüyor yok ayip olacakmis vs vs aileler mi ayni evde yaşayacak sanki,ağınızin tadı kaçtıysa ama yinede görüşmek istiyorsaniz daha iyi gözlemleyin

Ben tavırlarını beğenmedim sanki ite kaka görüşmüş gibi geldi bana ayrıca şu efendi olayını bırakın ya kimin ne olduğunu bilemezsiniz tanımıyorsunuz sonuçta sessiz insandan korkarım ben bence siz kendinizi ağırdan satın ve aracı olmadan görüşün birebir örneğin yarın görüşelim mi dedi kabul etmeyin kız nazlanır erkek değil iyice tanıyın kaçan kovalanır ama bu davranışları beğenmedim yol verin derim.

Aynı şey benimde başıma geldi. Aile beni cok sevdi ve olmasıni istiyorlardı ama oglandan ses yoktu. Bulusmaya da oglan gec kaldı. Neyse ki bende 5 dakika gec kaldi, yoksa giderdim.
Bulusmada baya konustuk, hatta herseyi her detaya kadar anlattı. Bulusmadan sonra ses yoktu. Aracıyla konuştum , araci oglan cok istiyor ama yoğun falan dedi. Kesin bugün arar falan dedi. Sonra 4-5 gün sonra olumsuz kararını bildirdi.
Bence oglanin düsüncesi olumsuz ama aile olmasini istiyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun ama keske numara sildiniz diye özür dilemeseydiniz. Cok istiyorlarsa olmasini, sizi aradiklarinda kaydederdiniz.

Görücü usulünde genellikle olumlu olursa ard arda görüşmeler olur diye biliyorum böyle bekletilmez . Yoğunluk felan bahane gibi geldi bana. Ben olsam yerinizde numaraları sildikten sonra daha muhatap olmazdım anneme olumsuz demesini söyler bitirirdim . Çünkü netlik yok.

Canm durum ortada zaten aile seni çok sevmiş Gelinleri olmanı istiyor Damat adayı istemiyor ondan 3 4 gün ses yok çünkü ikna etmeye çalışıyorlardır anneside arayıp seni yokluyor oğlum yorgun falan ondan numarani almadı yani falan diyor yoksa şimdiye kadar on kere konuşmuş olmanız lazimdi

Kv ve görümceyle mi evleneceksin?
Görüşmede kızın olması saçma.
Zannedersin dedelerimizin ninelerimizin gençlik zamanları. O ne öyle refakatçi gibi?
Tipine baktım beğendim diyerek ömür mü geçireceksiniz?
Karar vermeden önce bolca başbaşa konuşmanız lazım.

Canm bırak bosver surekli annesi kz kardeşi karışan tiplere benziyo daha 26 yasindasin acele etme

Bz zamannda öle yapmadk yüzsuzleştiler hele hiç değmez özür dilemekmiş bilmem neymiş bırak,doğru dedin arkadasm

Coook yoğun calisan adamın görücüyle ne işi olur yahu
Hic mi sosyal ortamı yok
Arkadaşı dostu yok ..
Bu devirde masumiyet mi kaldı
Valla ben inanmıyorum...
Bi de görücü nasıl bir şey Allah askina
Sonradan mi aşık olunuyor bu durumda

Bana da bu iş olmaz gibi geldi ama takipteyiz bakalim neler olacak. Ya bir de şu var. Olumlu ya da olumsuz demek 1 görüşme ile çok saçma değil mi? Şimdi çocuk direk olumlu dese belki çok kısa süre içinde tanimadan evleneceksiniz.

Bence adam çok garip, görümce de çok fena. Siz de çok hevesli görünmüşsünüz. Neden aşağı inip bekliyorsunuz hem de bir saat bırak gelince arasınlar sen inene kadar beklesinler bir zahmet. Ayrıca dört gün boyunca onlardan haber beklediğini çok belli etmişsin onları silerek. Hadi sildin neden özür diliyorsun özürlük bir şey yok ki adam numaranı almamış, seni aramamış sen de olumsuz diye düşünüp silmişsin bunu düşündüren de karşı taraf özür dilemesi gereken de onlar. Biraz ağır durun kız evi naz evi. Sen özür diledin diye görümce adayı hemen posta koymuş daha ortada bi şey yokken görümcelik yapıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…