- 14 Şubat 2018
- 123
- 73
- 32
-
- Konu Sahibi Fatmagul46
Annesini kızkardeşini bu kadar dinliyor yani. Helal!
Benim 3 yaşındaki oğlum beni bu kadar dinlemiyo be. Sen bu çocukla evlensen ilerde karı koca hiçbir karar alamazsınız. Anası bacısı varken onlar izin vermeden tualete bile gidemez.
O zaman cocukta baska biri var ama aklında ama gönlünde ama hayatındaAilesinin bu kadar isin icinde olmasi beni de sogutmaya basladi. Cok yakin birisine sordum adam ozgur ruhlu birisiymis ailesinin zoruyla asla bir sey yapmazmis kendisi de bizim evde herkes ozgurdur seklinde biseyler demisti
Aklın yolu bir. Utangaçlığa falan kanma. Çocuk hasta olabilir saf olabilir. Bunu kötü anlamda demiyorum.Kiz kardesim de boyle diyor
Çok yakın neyiniz oluyor onların sözünede inanmayın derim eğer arkadaşı yada akraba gibi birşeyse bu tür durumlarda evlilik olaylarında insanlar bazı gerçekleri saklıyabilirler bizim arkadaşlığımız dostluğumuz bozulmasın kötü bir alışkanlığı var isede söylemeyebilirler.Ailesinin bu kadar isin icinde olmasi beni de sogutmaya basladi. Cok yakin birisine sordum adam ozgur ruhlu birisiymis ailesinin zoruyla asla bir sey yapmazmis kendisi de bizim evde herkes ozgurdur seklinde biseyler demisti
Hiç öyle durmuyor buradan bakınca. Gayette ana kuzusu benceAilesinin bu kadar isin icinde olmasi beni de sogutmaya basladi. Cok yakin birisine sordum adam ozgur ruhlu birisiymis ailesinin zoruyla asla bir sey yapmazmis kendisi de bizim evde herkes ozgurdur seklinde biseyler demisti